דילוג לתוכן

מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    25 פוסטים
    38 צפיות
    א
    @המבקר כתב בהאם נותן כשרות על השקעות אמור לפקח על אמינות ההשקעה?: אולי זה קשור ישירות לתמימות ציבורית בעניני השקעות. אבל מה זה קשור לנותן ההכשר. מישהו חושב שהחותמת של הבד"ץ על הגבינה זה אומר שהם מאשרים שהערכים התזונתיים שרשומים על המוצר תואם למציאות? והתאריך האחרון לשימוש? ואם הבד"ץ נותן אישור שבת על מקרר, אז הם גם צריכים לפקח שהוא תקני ? יותר מזה, אם יש הכשר בד"ץ על הגבינה, אז זה אומר שמותר לאכול איתה יחד עם שניצל??? לא הגיוני שהכשר פירושו המלצה על השקעה, מעצם העובדה שלאנשים שונים מתאימות השקעות שונות. (יכולות, טווח זמן, סיבולת סיכון ועוד...)
  • כמה מחשבות על חובת ייעוץ והשקעה נבונה

שוק ההון והשקעות
    2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    46 צפיות
    פ
    הכי פשוט להשקיע בשוק ההון בצורה סולידית לטווח ארוך, ואז גם אין צורך בייעוץ. אפשר להתחיל עם קופ״ג להשקעה או קרן השתלמות בבנקל הם נותנים דמי ניהול סבירים, ולהמשיך ללמוד ע״י קריאה ושמיעה יש כבר כמה קווים בתחום הכלכלה כמו הקו החדש עולם הכלכלה שנפתח לאחרונה 03-5004545, ולאט לאט להתקדם למסחר עצמאי אופציות מינופים וכו׳. יש היום המון יועצים גם חלקם כותבים מאוד יפה בכל מיני מקומות, חלק מזה זה העתקות מאתרים אחרים כמו הסולידית בניסוח מחודש, אבל הייעוץ שלהם לא משהו או שזה רלוונטי לאותו זמן, גם נתקלתי ביועצים שמצהיר שהם ללא אינטרסים, בפועל הלקוח קיבל תנאים מאוד גרועים בדמי ניהול.
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    145 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    102 צפיות
    שמעון יוחאי חסןש
    תלוי אלו מסלולים לקחת ובאיזה בנק במסלול הפריים העדכון הוא מיידי במסלולים שמשתנים לפי האג״ח תלוי מתי הבנק מעדכן והאם האג״ח ירדה
  • 11 הצבעות
    33 פוסטים
    2k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @א-איד הייתה פשרה