בורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291
-
@יהודי-רציני כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
רק אם אפשר בביטקוין שהתנודתיות בה גדולה שיהיה מעודכן יותר, כי הרבה פעמים הוא אומר מחיר נמוך בצורה משמעותית,
אולי שיהיה מחובר לנתונים מאתר אחר.זה מוזר, כי הנתונים לא "מתעדכנים" כל X זמן, אלא כל כניסה לשלוחה נשלף מידע מעודכן.

הקלטת שיחה
aspose_0775372291-sim1-voicecall.mp3
אם יש לך שעה מדוייקת יותר שהיה פער משמעותי בין המחיר האמיתי למחיר שהושמע בקו, אני ישמח שתשאיר הודעה בקו בשלוחה 9 או שתשלח מייל לכתובת:
borsah.phone@gmail.com@יהודה-לה למשל עכשיו הביטקוין על 88,775 דולר כבר כמה דקות סביב זה וכמה פעמים כשאני מתקשר ואני מעדכן ע"י לחיצה באתר לראות את המחיר המעודכן ובקו זה אומר 88,600 ומשהו כמה פעמים, אז כנראה זבה מעודכן לרבע שעה קודם!
הנה קישור מאתר שמתעדכן כל שברי שנייה אולי תעדכן מכאן?
https://il.investing.com/crypto/bitcoin -
תבדוק את המחיר המעודכן מהקישור הזה בכל זמן ותראה שהמחיר הנקוב באתר שונה לגמרי ואף רחוק סביב ה רבע שעה לפחות בדקתי את זה!
-
רעיון נהדר ונצרך (מתי נוכל לסחור דרך המערכת?)
בשלוחת הפודקאסטים האופציה של חזרה למקום האחרון לא פועלת -
@יהודה-לה למשל עכשיו הביטקוין על 88,775 דולר כבר כמה דקות סביב זה וכמה פעמים כשאני מתקשר ואני מעדכן ע"י לחיצה באתר לראות את המחיר המעודכן ובקו זה אומר 88,600 ומשהו כמה פעמים, אז כנראה זבה מעודכן לרבע שעה קודם!
הנה קישור מאתר שמתעדכן כל שברי שנייה אולי תעדכן מכאן?
https://il.investing.com/crypto/bitcoin@יהודי-רציני כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
@יהודה-לה למשל עכשיו הביטקוין על 88,775 דולר כבר כמה דקות סביב זה וכמה פעמים כשאני מתקשר ואני מעדכן ע"י לחיצה באתר לראות את המחיר המעודכן ובקו זה אומר 88,600 ומשהו כמה פעמים, אז כנראה זבה מעודכן לרבע שעה קודם!
א"א לקחת את הנתונים מאתר מסויים, צריך גישה ל API ורק משם אפשר לעדכן, ה API שאני משתמש איתו זה אמור להיות זהה למחיר שמוצג בפלטפורמה של יאהו פייננס ושם זה מתעדכן טיפה יותר לאט, (לא נראה לי כל רבע שעה... אלא בערך כל דקה או חצי דקה)
אתה יכול לראות גם בצילום מסך שאני פותח את הפלטפורמה של יאהו פייננס ואת מה שהבאת בקישור - של Investing ותראה שבו זמנית יש הפרש בין המחיר שמוצג באתר אחד לשני
באופן כללי הביטקוין נסחר בכמה בורסות ולכן יכול להיות הפרשים בין מחיר שמתעדכן פה לשם... לא בהכרח שזה הסיבה אבל סתם כדי "לשפוך אור" על הבעייה ; )
(בערך בהפרשים שאתה מדבר עליהם):
-
רעיון נהדר ונצרך (מתי נוכל לסחור דרך המערכת?)
בשלוחת הפודקאסטים האופציה של חזרה למקום האחרון לא פועלת@זוטו-של-ים כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
רעיון נהדר ונצרך
תודה
(מתי נוכל לסחור דרך המערכת?)
אני די מסתפק אם שאלת ברצינות...
בכל מקרה ככל הנראה - אף פעם
בשלוחת הפודקאסטים האופציה של חזרה למקום האחרון לא פועלת
בעז"ה אבדוק ואטפל.
-
@סייעתא-דשמיא כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
@יהודה-לה
קו מדהים, יישר כח!
יתכן ששלוחה 3 4 (השקעות לעצלנים של תמיר מנדובסקי) לא עובדת?כן סגרתי אותה זמנית בגלל שהיה כמה פרקים שאולי לא ממש מתאימים לגמרי לציבור בני תורה, בכל מקרה אני עשיתי סינון, (בכל זאת שמונים פרקים!), ומקווה שלא ייצא תקלה תחת ידי.
בעז"ה בימים הקרובים ייפתח שוב,@יהודה-לה כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
כן סגרתי אותה זמנית בגלל שהיה כמה פרקים שאולי לא ממש מתאימים לגמרי לציבור בני תורה, בכל מקרה אני עשיתי סינון, (בכל זאת שמונים פרקים!), ומקווה שלא ייצא תקלה תחת ידי.
בעז"ה בימים הקרובים ייפתח שוב,מחכים שייפתח...
-
@זוטו-של-ים כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
רעיון נהדר ונצרך
תודה
בכל מקרה ככל הנראה - אף פעם
בשלוחת הפודקאסטים האופציה של חזרה למקום האחרון לא פועלת
בעז"ה אבדוק ואטפל.
@יהודה-לה כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
בכל מקרה ככל הנראה - אף פעםחבל מאוד, אם יהיה אפשר לסחור בקפטריה של הכוילל עם כל המבינים כל המגזר יצא נשכר
-
מה קרה עם הקו בימים האחרונים?
-
@יהודה-לה גם הS&P 500 לא מעודכן עכשיו
בטלפון זה 6850
ובאתר זה 6902
-
@מממממ כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
למה האופציה לבדוק נייר ערך מסוים לא עובדת?
באיזה שלוחה?
אשמח לפירוט הבעיה@פשוט-יהודי כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291:
@יהודה-לה גם הS&P 500 לא מעודכן עכשיו
בטלפון זה 6850
ובאתר זה 6902כמו שכתבתי למעלה - הנתונים נלקחים מהAPI של יאהו פייננס
לכן תמיד כדאי לבדוק ולהשוות לפי מה שמופיע באתר שם,
https://finance.yahoo.com/markets/
אם בכל זאת יש אי דיוקים אני ישמח לשמוע.