האם חוייבתי במס הכנסה גבוה?
-
שלום וברכה לחברי הפורום הנכבד!
בבעלותי עסק זעיר, וכעת ערכתי תיאום מס והצהרתי על הכנסות לשנת 2025 בסך 48000 ש"ח, בתיאום מס כתבו לי שעד סכום של 33600 אהיה פטור ממס, וכל הכנסה שגבוהה מהסכום הזה תחוייב ב14% מס, השאלה היא שבדקתי בסימולטור של מס הכנסה ולפי החשבון שם יש לי 2.25 נקודות זיכוי ולכן אני פטור ממס הכנסה אפילו על 80000 ש"ח שנתי.
האם היתה לי טעות בחישוב או בתיאום מס, האם מישהו יכול להאיר את עיני? -
בבעלותי עסק זעיר, וכעת ערכתי תיאום מס והצהרתי על הכנסות לשנת 2025 בסך 48000 ש"ח, בתיאום מס כתבו לי שעד סכום של 33600 אהיה פטור ממס, וכל הכנסה שגבוהה מהסכום הזה תחוייב ב14% מס, השאלה היא שבדקתי בסימולטור של מס הכנסה ולפי החשבון שם יש לי 2.25 נקודות זיכוי ולכן אני פטור ממס הכנסה אפילו על 80000 ש"ח שנתי.
האם היתה לי טעות בחישוב או בתיאום מס, האם מישהו יכול להאיר את עיני?@אבינדב-הכהן
אם עשית תיאום מס ז"א שיש לך עוד עבודה,
ההכנסה השנתית שלך מחושבת ביחד. -
האם היתה לי טעות בחישוב או בתיאום מס, האם מישהו יכול להאיר את עיני?@אבינדב-הכהן כתב בהאם חוייבתי במס הכנסה גבוה?:
האם היתה לי טעות בחישוב או בתיאום מס, האם מישהו יכול להאיר את עיני?יכול להיות שלוקחים לך מקדמות, בסוף השנה תגיש דו"ח שנתי (או שתבקש תאום מס עדכני) ותקבל החזר מס
-
@אבינדב-הכהן
אם עשית תיאום מס ז"א שיש לך עוד עבודה,
ההכנסה השנתית שלך מחושבת ביחד.@אבי-ר. בעלי עסק זעיר צריכים להגיש דו"ח ע"י המערכת של תיאום מס, אין לי עוד עבודה חוץ מהעסק העצמאי.