דילוג לתוכן

חריגה לא משמעותית בחשבון

שוק ההון והשקעות
4 4 314 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    135 צפיות
    מ
    בעקבות התגובה עשינו שינוי לכותרת אך באמת רציתי לפרסם על קבוצה שפשוט מחברת בין אנשים שנעקצו שלפעמים הם חושבים שהם לבד ולכן מתייאשים ורק ממש השבוע שמעתי שהם מצאו סיפור וחיברו בין אנשים שנפלו בהשקעה אצל אדם נוכל מה שאנשים צריכים לדעת שלא תמיד זה השקעות בחברות או בכל מיני מכרות וכל מיני דברים גרנדיוזים לפעמים זה אנשים בנינו שלוקחים כספים ןמשקרים שיש להם כל מיני אפשרויות להרויח על זה ואף אחד לא עוצר אותם כי כולם חושבים שהם לבד וזה לא איזה חברה שיש עליה איזה כתבה בערוצים או משהו כזה כי זה פשוט סתם אנשים שזה הדרך שלהם לעשות כסף אז אני כותב שוב את המייל a70707040@gmail.com תשלחו להם את את פרטי ההשקעה אדם ופל' ומי יודע אולי תמצאו שיש עוד כמוכם ואז יותר קל לעמוד מול הנוכל מצווה לפרסם כמה שיותר תודה
  • 2 הצבעות
    29 פוסטים
    2k צפיות
    ר
    @נפקא-מינה לא אלא ח: (אם הייתי אומר ט. לא היו מבינים מה התכוונתי) (הווארט ידוע של ר' חיים שמואלביץ').
  • 15 הצבעות
    23 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @בואו-חשבון. תודה רבה! כיף לשמוע. יש עוד כאן וכאן
  • עזרה עם אימולטור בחשבון IBKR

שוק ההון והשקעות ibkr
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    244 צפיות
    moshe39M
    @בן-חסד אני חושב שהם לא נותנים אימות דרך SMS באופן קבוע הפתרונות להשתמש בתוכנה של צד שלישי לאימות דו שלבי כמו שכתב לך @אמת-מארץ-תצמח. לדבר עם השרות לקוחות שלהם ולבקש אימות דרך SMS (או שיחה קולית) צריך בשביל זה אישור מיוחד ממחלקת האבטחה ( אתה מדבר עם השרות לקוחות). בכל מקרה עם אתה נעול מחוץ לחשבון אתה צריך לדבר עם שרות הלקוחות.
  • 3 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    שמש מרפאש
    @בן-עליה כתב בלא להשבר בירידות!!!: ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי 0 ב בן עליה ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי לא מאמין שהסולידית המליצה לגדר. בכל אופן אין לזה שום הגיון.