דילוג לתוכן

"בנקל" לא עובדים בחנוכה?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
2 1 75 1
  • השארתי להם פניה והם התקשרו אלי לפני חנוכה וביקשו שאשלח צילום ת"ז במייל.
    ואמרו לי שיחזרו אלי לאחר יום יומים.
    למעשה שלחתי את זה לפני חנוכה ולא חזרו אלי עד עכשיו.
    אולי הם לא עובדים בחנוכה?

• השארתי להם פניה והם התקשרו אלי לפני חנוכה וביקשו שאשלח צילום ת"ז במייל.
    ואמרו לי שיחזרו אלי לאחר יום יומים.
    למעשה שלחתי את זה לפני חנוכה ולא חזרו אלי עד עכשיו.
    אולי הם לא עובדים בחנוכה?

לא יודע אם זה קשור.
    אבל חצי שעה אחרי פתיחת הנושא כאן קיבלתי למייל לאחר שבוע את ההודעה הנ"ל:

"שלום וברכה,
    אכן קיבלנו, אך בימי החנוכה יש חוסר בנציגים ומנגד יש עומס פניות, אנו עושים כמיטב יכולתנו לחזור במהירות ובכל מקרה לפני סוף השנה.
    בהצלחה."

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    14 פוסטים
    254 צפיות
    בוטח בה'ב
    @מחשב-מסלול-מחדש תטייל עוד קצת בפורום ותבין למה כתבתי את זה שוב כתבתי שזה האוירה ולא התכוונתי על עצם הנושאים יש עוד כלל ששכחתי חובה להביע דעה על הפריפריה בעד או נגד מידיעה או שלא..
  • משיכת קה"ש למורים וגננות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    176 צפיות
    צ
    @דרור קרן השתלמות לעובדי הוראה נועדה לאלו שיוצאים לשנת שבתון בשביל השתלמות ולימודי מקצוע, וכנראה שלכן יש את כל ההגבלות על משיכה שאינה לצורך יציאה להשתלמות, לכן גם אין בה מסלולי מניות כדי לא לסכן את הכסף. אבל משיכת הכספים כדי להשקיע אותם בגמל להשקעה, פירוש הדברים לקחת כספים שיש עליהם דמי ניהול נמוכים ופטור ממס רווח הון, ולהשים אותם במקום שיש דמי ניהול גבוהים וחייבים במס רווח הון. אמנם הם יכולים להיות במסלולי מניות שלכאורה יניבו תשואה עודפת, אבל כל דבר תלוי במספר השנים, גיל השכיר, ומה טווח ההשקעה, ומה הסכום שמפסידים שא"א למשוך. לכן כתבתי שלא מומלץ לעשות שינויים בלי ייעוץ מקצועי.
  • 3 הצבעות
    14 פוסטים
    474 צפיות
    מ
    מצרף קובץ מיחוד שכתבתי בנושא מונגש וקליל לקריאה. 3c4819d0-f060-4c42-b236-d313d2d63f52-המדריך לבחירת קופה ומסלול והגדלת החיסכון לכל ילד חדש לאחר תיקונים.pdf
  • מתי לא כדאי להתמקח?

הועבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות דמי ניהול
    13
    5 הצבעות
    13 פוסטים
    502 צפיות
    צ
    מה זה נקרא רופאים המקובלים על ביטו"ל? מי והיכן הם?
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    478 צפיות
    צ
    @ניסן-עציוני זכורני שפעם ראיתי שהוא לוקח 7,000 ש"ח, וזה תהליך ליווי שמתפרס על שנה. לא ידוע לי על מישהו אחר שעושה תהליך שלם על פני שנה, שכולל הגדלת הכנסות, עזרה בייעוץ עסקי אם צריך, וליווי ועזרה בתכנון לנישואי הילדים ע"י השקעות פאסיביות בפועל בשוק ההון ובנדל"ן. כולם מפחדים ממינוף גדול בשוק ההון, ובצדק. והאמת, שבלי מינוף גדול בשוק ההון אני לא כ"כ מצליח להבין איך אפשר להגיע לחתונות הילדים עם כל הכסף ביד, בלי שום צורך בהלוואה. כל התוכניות שמשווקות היום הם בעיקר כדי להגיע עם סכום מכובד רק בשביל הוצאות החתונה והמסתעף, אבל בלי חישוב להוצאות על דירה לזוג. כך שלענ"ד זה משתלם, אבל אינני יכול להמליץ על מישהו שלא הייתי אצלו.