דילוג לתוכן

קצבאות ביטוח לאומי לשנת 2026

כלכלת המשפחה
9 4 298 4

נושאים מוצעים

• ביטוח לאומי לבחורי ישיבות

כלכלת המשפחה ביטוח לאומי
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    41 צפיות
    ברכת ה' תעשירב
    @שששששש said: @ניסים לבינתיים הביטוח לא עלה יותר מאחרים ב"ה רק שלא נעיר דובים מרבצם גם אני שמתי לב לכך
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    48 צפיות
    ד
    שנת 2026 מביאה איתה שינוי במדרגות מס הכנסה שישאיר ליותר אנשים יותר כסף בבנק. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת ב-30 שניות: מה השתנה? עד היום, מי שהרוויח מעל 16,150 ש"ח בחודש "קפץ" למדרגת מס גבוהה של 31%. החל מ-2026, הממשלה מרחיבה את מדרגת המס הנמוכה (20%) כך שתחול עד לשכר של 19,000 ש"ח. כמה כסף זה שווה לכם? השינוי הזה פונה בדיוק למעמד הבינוני. אם אתם מרוויחים באזור ה-19,000 ש"ח ומעלה, אתם הולכים לשלם פחות מס על חלק משמעותי מהשכר שלכם. בשורה התחתונה: מדובר בתוספת של כ-313 ש"ח נטו בכל חודש ישירות לתלוש השכר. בשנה שלמה, זה מצטבר ליותר מ-3,700 ש"ח שנשארים אצלכם במקום לעבור למדינה. למי זה רלוונטי? בעיקר לשכירים ועצמאיים שמרוויחים בין 16,000 ל-25,000 ש"ח בחודש. אם אתם בטווח הזה, צפויה לכם "העלאה" בנטו בלי שהבוס יצטרך להוציא שקל נוסף.
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    274 צפיות
    ש
    @zevy גם לי העלו ל171 ושלחו מכתב, זה באמת על הצמדה למדד אז בינתיים בלע"ה לא העלו את המחיר אחרי הכותרות המפוצצות
  • 6 הצבעות
    4 פוסטים
    232 צפיות
    רואה את הנולדר
    @יצחק-שקל-דעת למה שלא תעלה אותם כאן לתועלת הציבור?
  • איך לחשב אם משתלם לי לעשות ביטוח??

הועבר כלכלת המשפחה ביטוח
    7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    217 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר כתב באיך לחשב אם משתלם לי לעשות ביטוח??: @הקול-השפוי כתב באיך לחשב אם משתלם לי לעשות ביטוח??: (ראה כאן) שם מדובר בחברות ביטוח למוצרי חשמל ביתיים, אני התכוונתי להארכת האחריות אצל היבואן. זה באמת עסקה שהיא כנראה משתלמת במידה זו או אחרת מהסיבה שכתבתי. בנוסף היבואנים עושים את זה כחלק מהשיווק של המוצר מה שמסביר עוד למה זה משתלם גם לנו וגם להם.