דילוג לתוכן

ייעוץ משכנתאות מקיף ומקצועי

"צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
1 1 24 1
  • שלום וברכה
    אני חיים רבינוביץ
    יועץ משכנתאות וחבר בהתאחדות יועצי המשכנתאות

רבים מאיתנו זוכרים היטב את יום החתימה על המשכנתא,
    ההתרגשות מהבית החדש, העומס של המעבר, והחתימה המהירה על עשרות דפים בבנק.
    עבור רוב המשפחות, באותו רגע המשכנתא הופכת לדבר שבשגרה – הוראת קבע שיוצאת מהחשבון מדי חודש, וקצת מעיקה על התקציב, אבל "זה מה יש".
    אבל האם ידעתם שהמשכנתא היא מוצר דינמי?
    בדיוק כפי שאנו בודקים מדי פעם את חבילת הדקות בטלפון או את דמי הניהול בפנסיה, המשכנתא דורשת "טיפול תקופתי".
    השוק משתנה, הריביות נעות, והמצב המשפחתי והכלכלי שלכם מתפתח. כאן נכנס לתמונה המושג ששווה לכם הרבה מאוד כסף: מיחזור משכנתא.

אני אצרף כאן שתי סיפורים מהשבועות האחרונים של לקוחות---
    משפחת ג. הגיעו אליי עם משכנתא שנלקחה לפני כחמש שנים. לאחר ניתוח מעמיק של המסלולים ובניית תמהיל חדש המותאם ליכולת ההחזר הנוכחית שלהם, הצלחנו לקצר את תקופת ההלוואה בכמה שנים בודדות ולחסוך להם במצטבר כ-110,000 ש"ח.
    משפחת ר. עמדו בפני קושי בהחזר החודשי. במיחזור חכם לא רק שהורדנו את הנטל החודשי ב-700 ש"ח, אלא שחיסכון הריביות הכולל לאורך השנים הגיע ל-95,000 ש"ח.
    וישנם מקרים של משכנתאות עם ריביות יקרות יותר, בהם החיסכון חצה את רף ה-350,000 ש"ח רק על ידי ניצול נכון של שינויי השוק.

כחבר בהתאחדות יועצי המשכנתאות, אני מחויב לקוד אתי מחמיר, למקצועיות ולהתעדכנות יומיומית בכל שינויי הרגולציה והריביות.
    כשאני ניגש לבנק, אני מגיע עם כוח של ידע, עם ניתוח שוק מדויק ועם היכולת לנהל משא ומתן קשוח עבורכם.
    הבנק דואג לאינטרסים שלו, התפקיד שלי הוא לדאוג אך ורק לאינטרסים שלכם.

ימים אלו הם זמן מצויין למיחזורי משכנתא בעקבות ירידת העוגנים הצפויה במסלולי המשתנות, לכן מי שחושב או מתלבט אם צריך מיחזור כדאי שיבדוק כבר בימים אלו וירויח חוץ מהמיחזור עצמו גם את הירידה הנוכחית.

גם אם אינכם מעוניינים לשכור את שירותיי, מומלץ מאוד לפנות בימים אלו לכל יועץ משכנתאות אחר שאתם מכירים וסומכים עליו כדי שיעשה לכם בדיקת כדאיות מיחזור.
    אם יש למישהו שאלות או בעיות בנושאי משכנתאות אשמח לענות כאן בפורום באשכולות הייעודיים.

ואסיים במילת תודה למנהלי הפורום שעושים עבודת קודש על מנת לעזור למשפחות רבות מהציבור שלנו בהמון ידע ועזרה הדדית.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    119 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בקורס יעוץ משכנתאות במחיר של יעוץ בודד, שווה?: @פייבל-אשרינו עיקר המעלה של יועץ הוא הקשרים וההסכמים שהוא משיג עם הבנקאים. את עיקר הידע של היועצים אפשר לקנות על רגל אחת אבל זה לא יעזור להשיג ריביות זולות כמו שהם משיגים וכמו שכתב @בית-שמש . ובכל מקרה מיחזור פנימי בד"כ עולה פחות מ5 לפעמים גם היועץ שהוציא לך את המשכנתא יכול לעשות לך מיחזור באזור ה2000. זה בדיוק הנקודה שגרמה לחבר שלי לא לקחת בעצמו את המשכנתא.
  • 10 הצבעות
    9 פוסטים
    427 צפיות
    מ
    @טריידר כתב במשקיעים ! אבל שקועים בלימוד !!!!: ג] יש קצת "באג" בהפיכת העיסוק לערכי עבור "חתנין רבנן", מאחר (ולפי התרשמותי) ככל שאברך יותר רואה בעסק ענין רוחני, או אפילו קיום "חובת השתדלות שבתיירה", זה אוטומטית מוריד חלק ניכר מתחושת האחריות הכספית, וכמו שכתבת במקו"א שחונכנו לכסף קל וסייעתא דשמיא מופלגת, לכן ככל שהעסק יותר קשור להקב"ה, כך מובטחת יותר יביא סייעתא דשמיא, ובבחינת "אם נגזר עלי לחתן בכבוד, זו עסקה עם פוטנציאל מפסיקה לטשטש את הנס, ולהיכנס לפרטי פרטים ולבדוק כל האפשרויות והבטוחות זה כבר בגדר ספיקות בביטחון וכו'"... אדרבה לסוג אברך כזה זה יעזור לבדוק את העיסקה מכל כיוון, כי מקובלנו מרבותינו בעלי המוסר שרק בגשמיות יש גבול להשתדלות. אבל ברוחניות צריך לשאוף להגיע למקסימום ולעשות כל מאמץ ואין גבול להשתדלות, וככל שמתאמצים יותר הקב"ה נותן יותר. בגדר "הרחב פיך ואמלאהו". ואברך שמשוכנע [או שמשכנע את עצמו - כמוני], שכל העיסוק בהשקעות הוא נטו השתדלות לרוחניות, מובטח לנו שלא יחסוך כל מאמץ בזה, כי ברוחניות זו העבודה של האדם ולא של הקב"ה. והוא באמת יקבל סייעתא דשמיא יותר.... כמו שאמר ר' שלום שבדרון 2 אנשים סוללים את אותו הכביש, אחד עוסק במצוות ישוב ארץ ישראל, והשני עובד במע"צ - הגלגול הקודם של "נתיבי ישראל". הכל תלוי בכוונה.... [image: 1755623079861-865d5034-19e5-4478-8613-28d19baafeb2-image.png] אוצר החכמה_-_ ברכת אברהם - מאמרים והדרכות תורה א - ארלנגר, אברהם בן שמשון רפאל__ 248_249.pdf [image: 1755622759758-a95beb2a-bf52-41d6-ac43-d4ba7ac0b103-image.png]
  • 0 הצבעות
    33 פוסטים
    891 צפיות
    החושבה
    @משהמשה אין לי מושג עליו אבל משהו בהתנשאות לא מריח
  • משכנתאות- ירידת עוגנים צפויה

כלכלת המשפחה מיחזור משכנתא
    8
    4 הצבעות
    8 פוסטים
    235 צפיות
    א
    @משכנתאות-בקצב-שלך כתב במשכנתאות- ירידת עוגנים צפויה: לגבי המל"צ באם יש תחנת שינוי של הריביות [ניתן לראות את התחנות בדו"ח יתרות] אז הריבית תרד ותתעדכן לפי העוגנים החדשים. בהנחה שהריביות אצלך גבוהות יותר, כי אם הם נמוכות עדין יכול להיות שהם יעלו.
  • 6 הצבעות
    503 פוסטים
    18k צפיות
    א
    @משכנתא-בקצב-שלך כתב בבעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!: אף אחד לא יודע באמת מה יהיה.