דילוג לתוכן

התנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?

הועבר נדל"ן
27 8 451 8
  • @יהודי-רציני היות והדבר ידוע שיש קבוצות מסויימות בציבור החרדי שהימרו על ראש העיר הקודם, ויש קבוצות שקידמו את ראש העיר החדש. אז ניתן להבין שכל כתבה בנושא בעיתונות ה(בלתי) תלויה [במי שמשלם] לא אמורה לרגש אף אחד.
    וכנ"ל כל הודעה שכותב ניק אנונימי שאין לך דרך לזהות את ההזדהות שלו והוא לא נותן גילוי נאות מראש.

גילוי נאות: אני לא מכיר את קריית גת ואין לי שם שום קרובי משפחה.

@משקיע-זהיר-מידי אם אתה לא מכיר את קרית גת אז למה אתה מדבר בהחלטיות שכזו?
    למעיישה! כל הציבור החרדי בעיר התלכד סביב ראש העיר הנוכחי על מנת שיסייע ויפתח את הציבור חרדי בעיר!
    יצא מכתב משתי המועצות גדולי התורה אגודה ודגל לתמוך בבי"ש בגרינברג ובק"ג בכפיר סויסה!
    וכלל הציבור החסידי יצא בעדו, גם כללללל הליטאים שבעיר (2) כנראה נשמעו לדעת רבותיהם והצביעו בו!
    מפלגת ש"ס היא זו שהיתה ויזמה את המהלך וקיבלה את מ"מ ראש העיר ומ"מ וועדת תכנון ובנייה!
    אז מי בדיוק מבין הציבור החרדי לא תמף בראש העיר? אולי תעשיר את תושבי קרית גת במידע הפז שיש לך?

• @משקיע-זהיר-מידי אם אתה לא מכיר את קרית גת אז למה אתה מדבר בהחלטיות שכזו?
    למעיישה! כל הציבור החרדי בעיר התלכד סביב ראש העיר הנוכחי על מנת שיסייע ויפתח את הציבור חרדי בעיר!
    יצא מכתב משתי המועצות גדולי התורה אגודה ודגל לתמוך בבי"ש בגרינברג ובק"ג בכפיר סויסה!
    וכלל הציבור החסידי יצא בעדו, גם כללללל הליטאים שבעיר (2) כנראה נשמעו לדעת רבותיהם והצביעו בו!
    מפלגת ש"ס היא זו שהיתה ויזמה את המהלך וקיבלה את מ"מ ראש העיר ומ"מ וועדת תכנון ובנייה!
    אז מי בדיוק מבין הציבור החרדי לא תמף בראש העיר? אולי תעשיר את תושבי קרית גת במידע הפז שיש לך?

@יהודי-רציני בדיעבד כולם תמכו אבל קודם היה כאלו שהעדיפו ללכת עם דהרי (ולא דהן כפי שנכתב) לאלו (שייתכן והם מייצגים רק את עצמם ולא את קהילתם) תמיד יהיה ענין להראות שאלו שקידמו את התחליף נכשלו.
    גם סגנון הכתבה מוכיח את זה בצורה ברורה.
    הפניה כיכול לעסקנים המקומיים בשם הציבור וכו'

בכל מקרה אין שום כתבה שנכנסת בעיתונים האלו נגד מישהו שלא ממומנת.

• @יהודי-רציני בדיעבד כולם תמכו אבל קודם היה כאלו שהעדיפו ללכת עם דהרי (ולא דהן כפי שנכתב) לאלו (שייתכן והם מייצגים רק את עצמם ולא את קהילתם) תמיד יהיה ענין להראות שאלו שקידמו את התחליף נכשלו.
    גם סגנון הכתבה מוכיח את זה בצורה ברורה.
    הפניה כיכול לעסקנים המקומיים בשם הציבור וכו'

בכל מקרה אין שום כתבה שנכנסת בעיתונים האלו נגד מישהו שלא ממומנת.

@משקיע-זהיר-מידי אני רואהששוב אתה מביא חלקי נתונים (אין לי טענות עליךאתה לא מתגורר בקרית גת) אז ארחיב בעצמי...
    בהתחלה היה נסיון של העסקניים המקומיים לעקוף את הפולטיקה הארצית וכן לתמוך בדהרי!
    אבל אחרי שראש העיר יצא בקמפיין נרחב נגד הציבור החרדי כולל ביטויי אנטישמיות כולם הבינו שאין מקום ללכת איתו
    ואחרי שחסידות בעלזא המקומית תמכה גם היא המהלך (אליקים שטארק (בעלזא הארצית) כבר תמך בזה מיד בעקבות דיל ידוע עם שר התרבות והספורט מיקי זוהר עם אייכלר ופרוש) נסללה הדרך להוצאת המכתב של המועצות
    וכלל הציבור החרדי בעיר התלכד סביב כפיר סויסה לראשות העיר,
    דווקא עסקני חסידות בעלזא בעיר מרוצים מראש העיר יותר מגור שהתאכזבו קצת ואכמ"ל...
    ע"כ מה שהיה בבחירות האחרונות.

• מאחרי הבחירות הציבור המתין להשיגים שלא הגיעו... עד שהתחילו להגיע איתותים מכמה עסקניים בשלל נושאים (כולל בנושאים של הרחבת גבולות הטהרה... בעיר) שראש העיר לא רק שלא מקדם את אינטרס הציבור החרדי אלא להיפך ההרגשה היא "שהוא תוקע מקלות בגלגלים"
    והזעם כרגע מגיע מהציבור מלמטה...

• @משקיע-זהיר-מידי אני רואהששוב אתה מביא חלקי נתונים (אין לי טענות עליךאתה לא מתגורר בקרית גת) אז ארחיב בעצמי...
    בהתחלה היה נסיון של העסקניים המקומיים לעקוף את הפולטיקה הארצית וכן לתמוך בדהרי!
    אבל אחרי שראש העיר יצא בקמפיין נרחב נגד הציבור החרדי כולל ביטויי אנטישמיות כולם הבינו שאין מקום ללכת איתו
    ואחרי שחסידות בעלזא המקומית תמכה גם היא המהלך (אליקים שטארק (בעלזא הארצית) כבר תמך בזה מיד בעקבות דיל ידוע עם שר התרבות והספורט מיקי זוהר עם אייכלר ופרוש) נסללה הדרך להוצאת המכתב של המועצות
    וכלל הציבור החרדי בעיר התלכד סביב כפיר סויסה לראשות העיר,
    דווקא עסקני חסידות בעלזא בעיר מרוצים מראש העיר יותר מגור שהתאכזבו קצת ואכמ"ל...
    ע"כ מה שהיה בבחירות האחרונות.

@יהודי-רציני הוא מה שאמרתי לא כל כך משנה מי המרוצה ומי המאוכזב.
    ברגע שיש מאוכזב בפרט אם יש עסקן מקומי שמרגיש שעקפו אותו, וכמובן הוא רואה הכל מכיוון שלילי (ואם הוא גם איבד השפעה או משרה כתוצאה מכך אז פי כמה וכמה) הוא גם יקרין את זה על סביבתו הקרובה שזה לבד יכול להביא את הפתיחה של השרשור הזה (כיוון שאני לא רואה איך כזה שרשור יעשה משהו חוץ משחרור קיטור) וודאי שזה יכול להביא כתבה בחינמון יום שני.

• @יהודי-רציני הוא מה שאמרתי לא כל כך משנה מי המרוצה ומי המאוכזב.
    ברגע שיש מאוכזב בפרט אם יש עסקן מקומי שמרגיש שעקפו אותו, וכמובן הוא רואה הכל מכיוון שלילי (ואם הוא גם איבד השפעה או משרה כתוצאה מכך אז פי כמה וכמה) הוא גם יקרין את זה על סביבתו הקרובה שזה לבד יכול להביא את הפתיחה של השרשור הזה (כיוון שאני לא רואה איך כזה שרשור יעשה משהו חוץ משחרור קיטור) וודאי שזה יכול להביא כתבה בחינמון יום שני.

@משקיע-זהיר-מידי שוב אתה מנסה להעריך את המצב מרחוק ללא ידיעה מהמצב הקיים כרגע בעיר...
    הציבור מלמטה מאוד זועם על כך בעיקר תושבי המתחרדים, כל הערכות/ פרשנויות שונות מחוץ לקרית גת פחות רלוונטיות.

• @ניק100 צודק לגבי ההרגשה שלנו בעיר, אבל הרבה פעמים אם מגזימים ואומרים "מתנכלים"
    ואז מגיע מישהו מבחוץ ומתחיל לבדוק במה מתנכלים? יש יותר חילולי שבת בעיר? יש יותר פריצות מסביב לקריה?
    העירייה מתנגדת לכל דבר שבקדושה? והתשובה היא לא חד משמעית, זה יכול רק להזיק...
    אז לעניינו "התנכלות" =אין!
    הצרת ידי הציבור החרדי / אי קידום אינטרסים/ אין הקצאה אחת בקדנציה הנוכחית/
    אי קידום שכונה שהובטחה ע"י ראש העיר/ ועוד רשימה של טענות? נכון!

@יהודי-רציני כל מילה נוספת מיותרת! הסברת בול את המצב כרגע בעיר.

נושאים מוצעים