דילוג לתוכן

השקעות בשוק ההון ובינה מלאכותית

שוק ההון והשקעות
62 8 297 8
  • @אפ_על_פי_כן בשביל החשש שלך מספיק שתדרבן אנשים להכניס את השוטף לסיכון גבוה וחלק מהצבירה.
    או את הצבירה בפריסה על פני חמש שנים.
    ההצדקה להכניס את הצבירה בבת אחת לסיכון גבוה בזמן כזה (במקרה של צבירה משמעותית ביחס להפדות עתידיות צפויות) בגלל הטענה שלך היא לא מובנת

@משקיע-זהיר-מידי כתב בהשקעות בשוק ההון ובינה מלאכותית:

ההצדקה להכניס את הצבירה בבת אחת לסיכון גבוה בזמן כזה (במקרה של צבירה משמעותית ביחס להפדות עתידיות צפויות) בגלל הטענה שלך היא לא מובנת

חוזר ואומר שוב:
    הנושא של מיצוע לעומת השקעה חד פעמית הוא מאד שנוי במחלוקת.
    אני אישית כבר קראתי המון חומר, של העוסקים בתחום, חלק מצדדים בזה וחלק בזה.
    אני בעד השקעה חד פעמית של כל הסכום. (בתנאים שפירטתי לעיל.)
    או במקרה הזכרת: להעביר עכשיו את כל חצי המליון בפנסיה למסלול סנופי.

אגב כבר עשיתי זאת בעצמי לפני כמה שנים -גם העברת הפנסיה, גם סכום כסף במסחר עצמאי,
    ואני לא מתחרט בכלל (-באמת הייתה לי סיעתא דשמיא שנכנסתי בתקופה טובה, גם אז היה המון הזהרות "השוק בועתי ויקר" וכו'... ובכל זאת נכנסתי אז, ועשיתי תשואה של קרוב ל-100% בינתיים. אני מודע לזה שזה לא מלמד על העתיד מי שיעשה עכשיו את הצעד שעשיתי אז.)

אתה תומך במיצוע.
    אוקיי, מותר לחלוק. ושיהיה לשנינו בהצלחה.

(אולי תפתח שרשור חדש על השקעה במיצוע לעומת השקעה חד"פ?)

רק לא ברור לי מה כ"כ "לא מובן" לך.
    אני הראשון שפגשת שבעד השקעה חד"פ ?!... אתה נשמע המום שיש אנשים שחושבים כך.
    לא יצא לך ללמוד את האפשרות הזו?!...

• ודאי שיש בכל צד מעלות וחסרונות
    ומי שמשלב את שניהם לכאורה הכי מרויח

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    101 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    116 צפיות
    צ
    @בן-עליה הכי פשוט זה להשקיע בהו"ק לקרן מחקה מדדים, אם אתה רוצה לקחת הלוואה, אתה כבר צריך להבין יותר מה הסיכונים. אני ממליץ לך לחפש כאן בפורום ולהחכים עוד באשכולות שעוסקים בזה, או לקחת ייעוץ.
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    741 צפיות
    חושב שאני גאוןח
    @קל-זכות לץ... צריך להבין דבר בסיסי כל אחדמונע מרגשות, וכן (לצערנו) גם בניין הכלכלי ואם לאחד יש דע מסוימת תהיה ככל שתהיה הוא יהיה הכרחי להסבחיר כמה הוא צודק השאלה היא האם זה יוצא מכלל שליטה הוי אומר שהוא יודע להגיד לאשתו זה לא נכון מה שאני אומר\עושה אבל אני חייב את זה ...
  • אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות המלצות מידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    טריידרט
    BloxTax מערכת להנפקת דו"ח עבור רשות המיסים על אחזקת קריפטו (ביטקוין) בארנק פרטי ובורסות זרות המערכת/החברה בפיקוח ואישור רשות המיסים ורשות ני"ע בישראל (כ900 ש"ח | חובת דו"ח חל רק על קניה ומכירה | קניה ואחזקה לא מחייב דו"ח)
  • הערה כללית בנושא תכנון השקעות

שוק ההון והשקעות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    171 צפיות
    טריידרט
    @משה-חיים כתב בהערה כללית בנושא תכנון השקעות: במחיר למשתכן יש אפשרות לעיתים לקבל מחיר נמוך ממחיר שוק ב-500 אלף עד מיליון ש"ח. ואיך אומרים..? - נשמע לי טוב..!! אז אולי עבור הספק הזה, שווה לי להתחיל לעשות מאמצים מסוימים..? אציין, כמדומני עו"ד נתן רוזנבלט כתב שתקופה זו התסיימה, תקציב השתתפות משרד השיכון בהנחות אלו השתנה, ונדיר מאוד (עד בלתי קיים) לזכות כיום בהנחה מעל 600 אש"ח במחיר למשתכן / למטרה. (אכן פעם זה היה כדאי עד כדאי מאוד, חבר שלי זכה בתחנת שידור בי-ם במחיר של 2.8 מליון ש"ח מתחת למחיר השוק!)