דילוג לתוכן

האם שווה להשקיע בקרן כספית לטווח של 4 שנים?

שוק ההון והשקעות
23 7 408 7

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    30 פוסטים
    885 צפיות
    מ
    @בן-עליה בסדר. אז גם אני לא מבטיח...
  • 3 הצבעות
    4 פוסטים
    262 צפיות
    רחל עומסיר
    שתי קרנות כספיות כשרות חדשות עם דמי ניהול מוזלים בימים האחרונים הוכרזו שתי קרנות חדשות עם דמי ניהול נמוכים במיוחד: קרן כספית שקלית כשרה של חברת איילון מספר הקרן 5142252 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 11.3 קרן כספית שקלית כשרה של קסם מספר הקרן 5142377 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 12.3 ברוב המקרים לא כדאי למהר ולבצע מעבר מקרן קיימת רק בגלל ירידה קטנה בדמי הניהול. מעבר כזה עלול ליצור אירוע מס ולכן לעיתים עדיף להשאיר את ההשקעה הקיימת כפי שהיא. לעומת זאת, עבור כספים חדשים שמופקדים מהיום והלאה בהחלט ניתן לשקול להפקיד לקרן הזולה יותר, במיוחד כאשר מדובר במוצר דומה שמטרתו שמירת ערך הכסף לטווח קצר. קרן כספית יכולה להיות פתרון נוח לניהול כסף לטווח קצר, אך היא אינה תחליף לתוכנית השקעה מסודרת לטווח הארוך. המידע באדיבות דניאל נבון מ-Tradingl.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    254 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @שבתי-בבית-ה ביקשתי מGPT בשבילך למרות ירי טילים ומצב בטחוני רגיש, הבורסה בת"א ממשיכה לעלות, כשהמשקיעים מתעלמים מהסיכונים ומתמקדים בתרחישים אופטימיים. הכסף המוסדי שזורם לשוק תורם לעליות, אך קיימת אזהרה: תרחישים שליליים רבים, כמו מלחמות, פגיעה בתשתיות, וגירעון תקציבי - אינם מתומחרים כראוי. תוספת שלי: כולם אוהבים ווינרים, כשנתחיל לדשדש או להנזק מעבר לסטנדרט הבורסה תגיב אחרת.
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר
  • 10 הצבעות
    39 פוסטים
    2k צפיות
    צ
    @קלקר כן