דילוג לתוכן

איך משיגים תור במשרד הפנים?

כלכלת המשפחה
11 6 17
  • @אבי-ר. @משכנתא-בקצב-שלך
    בסייעתא דשמיא גדולה המשכנתא אושרה במלואה.
    אבל הת.ז. שלי לא בתוקף ולא יכולתי לפתוח חשבון, אז הכסף עדיין לא עבר, עד שאעשה תז. זמנית...
    זה לא גודל על העצים... כל רגע משהו חדש.

@משהמשה
    מינימום שנדרש מיועץ זה לוודא קודם שהת"ז בתוקף.

ניתן להוציא ברשות האוכלוסין בנוסף לתעודה הביומטרית תעודה זמנית כבעבר יש לבוא עם שתי תמונות פספורט.

וכיון שהתורים שם ארוכים תצטרך לבוא או כמה שיותר מוקדם בבוקר ולראות אם יכניסו אותך או בשעות האחרי צהרים בשני ורביעי לפני השעה 5 שאז הסניף עדין פתוח אלא שמ5 יחסית הוא ריק יותר ואולי יש סיכוי שיכניסו, (נכון לסניף שלך בב"ב)
    בתקווה שלא תצטרך לשרוף ע"ז יותר מידי זמן.

• @משהמשה

ניתן להוציא ברשות האוכלוסין בנוסף לתעודה הביומטרית תעודה זמנית כבעבר יש לבוא עם שתי תמונות פספורט.

וכיון שהתורים שם ארוכים תצטרך לבוא או כמה שיותר מוקדם בבוקר ולראות אם יכניסו אותך או בשעות האחרי צהרים בשני ורביעי לפני השעה 5 שאז הסניף עדין פתוח אלא שמ5 יחסית הוא ריק יותר ואולי יש סיכוי שיכניסו, (נכון לסניף שלך בב"ב)

@אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

בשעה 9 בבוקר נכנסים תורים חדשים למערכת לאותו היום אפשר לתפוס אותם באתר,
    ובמשרד עצמו בבני ברק מי שהגיע בלי תור יש בכניסה 2 פקידות חרדיות שממהרות לתפוס להם את התורים שהתפנו.

• @אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

ובמשרד עצמו בבני ברק מי שהגיע בלי תור יש בכניסה 2 פקידות חרדיות שממהרות לתפוס להם את התורים שהתפנו.

@משהמשה כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

ידעתי גם את זה, וכנראה ששכחתי לכתוב את זה.

• איפה נמצא המשרד בבני ברק ועד מתי הוא פתוח?

• ברחוב הירדן, במגדל מניבים, בבוקר א-ה מ8 עד 12, ואחרי צהרים בימים ב' וד' מ14:30 עד 5 רשמית 6 עם תור.

תכלס' לפעמים בין 5 ל6 כיון שרשמית סגור יכול להיות יותר ריק ואולי יכניסו גם בלי תור.

• האם התורים הם לחלוקת המעשרות 😉

• @משהמשה

@אבי-ר.
    אני מקווה שאתה כותב את הנתונים על סמך ידיעה אישית.
    לא ראיתי שם פקידות חרדיות שמנסים לתפוס תורים,
    גם לא ראיתי תורים שהתפנו באותו יום.
    היה תקופה שבדקתי הרבה למצוא תור שהתפנה ולא היה כזה דבר.
    עד שהפעלתי פרוטקציה.

• @אבי-ר.
    אני מקווה שאתה כותב את הנתונים על סמך ידיעה אישית.
    היה תקופה שבדקתי הרבה למצוא תור שהתפנה ולא היה כזה דבר.
    עד שהפעלתי פרוטקציה.

@צמיחה כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

אני כתבתי את זה
    הגעתי בערך ב 8:45 עמדנו 4 אנשים בלי תור.
    ובשעה 9 בדיוק הפקידה החרדית שיושבת בחלון בכניסה יחד עם עוד פקידה חרדית עצרו את אלו שהגיעו עם תור, וקראו לכל מי שאין לו תור במהירות לתפוס את התורות שיתפנו, הם עבדו בלחץ ונראה שזה עניין של דקות.
    תנסה לתפוס מהבית בשעה 9 ....

• @צמיחה כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

אני כתבתי את זה
    הגעתי בערך ב 8:45 עמדנו 4 אנשים בלי תור.
    ובשעה 9 בדיוק הפקידה החרדית שיושבת בחלון בכניסה יחד עם עוד פקידה חרדית עצרו את אלו שהגיעו עם תור, וקראו לכל מי שאין לו תור במהירות לתפוס את התורות שיתפנו, הם עבדו בלחץ ונראה שזה עניין של דקות.
    תנסה לתפוס מהבית בשעה 9 ....

@משהמשה
    כנראה ס"ד מיוחדת,
    ניסיתי בכל מיני שעות ובכל מיני זמנים,
    וגם כמעט כל פעם שהייתי הייתה שם פקידה חילונית.

• @משהמשה
    כנראה ס"ד מיוחדת,
    ניסיתי בכל מיני שעות ובכל מיני זמנים,
    וגם כמעט כל פעם שהייתי הייתה שם פקידה חילונית.

@צמיחה @משהמשה
    זה בהחלט תלוי בס"ד, לא תמיד מתפנים תורים, ולפעמים זה עלול להיות נוראי.

וכן יש שם גם לפעמים פקידות חרדיות, שבהחלט מתחשבות הרבה יותר בציבור.

• @צמיחה @משהמשה

@אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

@צמיחה @משהמשה

לפני כמה שנים הייתי צריך תור, הייתי על המחשב בדיוק בשעה הרלוונטית
    (8 או 9 אני לא זוכר) והיה כמה פנויים.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    92 צפיות
    א
    @אברהם-פרידמן שאלת השאלות. כמובן שלכל אחד יהיה בזה תשובה לפי דרכו וסגנונו וכך גם כל אחד יעשה לפי אישיותו. אני חושב שדבר ראשון זה לכתוב כל הוצאה והכנסה בין אם על מחשב בקובץ אקסל (שמחשב לבד) או על מחברת (יותר פרקטי) (יש לשים לב שתהיה מחברת גדולה עם מספר שורות מתאים) ובסוף כל חודש לחשב הוצאות = הכנסות. טיפ: לא צריך שזה יהיה דווקא לפי 1 לחודש עד 30 לחודש, אלא תלוי כל אחד לפי זמן המשכורת העיקרית שלו, (לדוגמה אם המשכורת נכנסת ב10 ניתן לעשות כל חודש מ10 עד ה9 הבא וכך תוכל לחשב במהלך החודש כמה יש לך עוד בשביל המשך החודש. דבר שני לעשות טבלה מסודרת (כנ"ל או באקסל או במחברת) של הוצאות והכנסות קבועות לפי תאריך בחודש, כך דבר ראשון תדע כמה בכלל יש לך אופציה בחודש קלאסי להוצאות משתנות, וכך גם בקלות יותר תוכל לצפות במצבך להמשך החודש, (לא תמיד זוכרים את כל ההוצאות הקבועות כמו חינוך תקשורת קופ"ח וכד' וע"י פתיחה קלה של המחברת או האקסל תוכל לראות הכל בברור) ובאופן כללי אני (ולא רק...) ממליץ להשתמש כמה שיותר במזומן, כך אתה הרבה יותר מודע לכמה יש לך וכמה אתה מוציא.
  • 11 הצבעות
    3 פוסטים
    232 צפיות
    צ
    @הקוד-הפיננסי כהשלמה לדבריך מצ"ב מדריך איך להקים הו"ק לקרן כספית, הדרכה לקניית קרן כספית בבנק הפועלים.pdf
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    274 צפיות
    ס
    @שבתי-בבית-ה @שבתי-בבית-ה כתב באיך מקבלים דמי לידה כשאין תלוש (ועבודה)??: מן הסתם אפשר לערער במקרה של טעות, אין צורך אפי' לערער, פשוט שולחים פנייה באזור האישי של ביטוח לאומי ומבקשים לחשב שוב לפי 6/3 חודשים (הגבוה מביניהם), הם מחשבים שוב ושולחים את ההפרש. @שבתי-בבית-ה כתב באיך מקבלים דמי לידה כשאין תלוש (ועבודה)??: הרי כל הדיווח מתנהל מול הבוס/ית? המעסיק רק שולח את התלושים לביטוח לאומי אם יש לו הסכם מולם, ואם אין לו הסכם עם ביטו"ל אתה צריך לשלוח להם את התלושים, אבל בכל מקרה את החישוב ביטו"ל עושה, אם יש טעות בחישוב הכתובת היא ביטוח לאומי ולא המעסיק.
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    323 צפיות
    א
    @דוד-גולדברג פן אם לא העיקרי אך חשוב מאד הוא הדוגמא האישית, ילד שגודל בבית שההתנהלות הכלכלית בריאה ונבונה, יקבל את הכלים שגדל עליהם, כמובן אם אין אוירה של לחץ או דוחק ודקדוקי עניות שיכולים לפעול לקיצון הפוך, אלא בנינוחות ושמחה. במיוחד אם יסבירו באופן מושכל ולפי הענין את סיבות ושרשי ההתנהלות, וכ"ש אם יש תוצאות בשטח על הרווחה בהתנהלות הזו (כגון שרואים איך מצליחים באופן סביר או יותר לעבור תקופות מורכבות מבחינה כלכלית כחגים, חתונות וכיוצ"ב), ייש"כ על הנושא, ואולי גם זה כלול במצווה של חינוך...
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    366 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @ביזנייעס כתב בדיונים על מאמר - "איך מצליחים לחסוך?": @אבישי-ויינגולד באותו עניין פוסט שכתבתי בעבר, מקווה שתיהנו. "הגזלן הקדוש" אם בדרך כלל הורגלנו שמביאים דוגמאות מעולם המעשה לבית המדרש הפעם ננסה הפוך, במה דברים אמורים, ר' נחמן אמר פעם שעל יהודי לגזול מעיתותיו למען לימוד התורה, הכוונה שגם אם אתה עובד לפרנסתך וטרוד בעניינך תגזול פה חמש דקות פה עשר ללימוד תורה. ועל בשרי למדתי שהשיטה הזו יעילה למדי גם בתחום ההשקעות, כמעט כל שיחה שקיימתי על החשיבות בהשתדלות לחתונות הילדים כבר מקטנותם, הגיעה היכנשהוא לטיעון הבא "אני בקושי גומר את החודש, אז מאיפה שאני יתחיל להשקיע?" ואני חושב שזו טענה מוצדקת לחלוטין. אז מה עושים? פשוט מאוד גוזלים! טוב לא שאני מעודד פשיעה, אבל כן פשוט מתחילים לגזול מעצמכם! כן, ובנימה אישית, בבוקר בהיר אחד כשרפרפתי על חיובי האשראי גיליתי שהסכום ששילמתי בתשלומים על טיפול שיניים הגיע לסיומו והחודש התשלום האחרון ירד לי, במחשבה ראשונה אמרתי לעצמי יופי עוד סכום לחודשי, ואז הבנתי הסכום הזה הוא לא באמת משמעותי, הסתדרתי בלעדיו מצוין בתקופה האחרונה, ובמקום לבזבז אותו בלי שאשים לב פשוט כדאי לי להפנות אותו להשקעה. ואכן מאז יש לי הוראת קבע, כשמעת לעת אני מוסיף חלקיקים לחסכון שלי. אז עצתי אליכם, תגזלו מעצמכם לעצמכם, ממתנה שקיבלתם, מחיוב בתשלומים שנגמר, מהכנסה נוספת, עכשיו לא תשימו לב אבל כשתפגשו את המחותנים בעז"ה, תודו לעצמכם על כך. תודה רבה @ביזנייעס ! אשתמש בזה בעז''ה בהרצאותיי בזכותך!