דילוג לתוכן

החזר מס על חסכון לכל ילד

חיסכון לכל ילד
33 10 2.0k 10

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    75 צפיות
    ב
    לגבי הרישום הלכתי אליהם לדלפק ככה לא צריך להזמין תור בשביל הרישום היא רצתה שיהיה לי סמס וכו' אמרתי לה שאפשר לקבל הודעה קולית לקוד היא לא ידעה ניסתה והצליחה ככה שאם אתה עם טלפון כשר תתעקש על זה אח"כ היא רצתה שאני אהיה עם מייל באתי עם המחשב נייד אבל בפועל לא היה צריך שום קוד בשבילה זה סתם היה התעקשות אבל בפועל הצלחתי לקבל ממנה קוד ועכשיו אני נכנס רגיל
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    191 צפיות
    צ
    @בן-עליה בד"כ מסחר עצמאי בבנק יקר ולא רלוונטי חוץ מקרן כספית.
  • 3 הצבעות
    32 פוסטים
    2k צפיות
    בואו חשבון.ב
    @יוסי-לוי כתב במי אמר שהכסף המוכפל בחיסכון לכל ילד ישמש לחתונה.: במיוחד שזה כסף שנפתח אחרי החתונה. מתחתנים אצלכם לפני גיל 18??? למעיישה, דווקא מי שמכפיל יהיה לו יותר אפשרות לומר לילד שכל ה70,000 שנמצאים שם מיועדים לחתונתו, ואם הוא מתכנן לטוס עם זה לחול או משהו, שידע שזה במקום החתונה (כי הוא הוסיף כסף שהיה יכול ללכת לאבא) אבל מי שלא הכפיל נמצא יותר בסיכון על ה35,000. האמת שזה נידון שיותר קשור לחינוך ילדים מאשר לפורום כלכלי, אבל אמרתי פעם למישהו שאם זה שאלה בשבילו, אז זה יהיה שאלה גם בשביל הילד.
  • 6 הצבעות
    4 פוסטים
    331 צפיות
    רואה את הנולדר
    @יצחק-שקל-דעת למה שלא תעלה אותם כאן לתועלת הציבור?
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    945 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.