מכירה לצורך מחיר למשתכן
-
ברצוני לדעת האם שווה למכור דירה ולקנות בק"ס לדוגמא דירה בטאבו משולש, שיהיה לי פחות משלושים אחוז, בכדי שאני יוכל להכנס למחיר למשתכן
-
@סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן:
ברצוני לדעת האם שווה למכור דירה ולקנות בק"ס לדוגמא דירה בטאבו משולש, שיהיה לי פחות משלושים אחוז, בכדי שאני יוכל להכנס למחיר למשתכן
בשביל להיות זכאי להשתתף בהגרלת מחיר למשתכן, צריך כמה שנים שאתה לא בעלים של דירה, זה לא משהו שאתה זכאי לו מיידית כשאתה מוכר דירה
-
@סתם-אדם
חסרי דירה "חסרי דירה" מוגדרים מי שבמשך 3 שנים לפני שקיבלו את אישור הזכאות לתוכנית: הם לא היו הבעלים של דירה או מעל ל-1/3 דירה. הם לא שכרו דירה שחל עליה חוק הגנת הדייר (דירה בדמי מפתח)
הסיכוי לזכות לא מאוד גבוהאלא אם כן יש לך עוד סיבות למכור את הדירה ולקנות בטאבו משותף
-
@רואה-את-הנולד
אפשר להגדיר את זה שהסיכוי לא לזכות הוא מאד מאד גבוה. -
@מנסה-להבין
על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה -
@סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן:
על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה
תגובה
אום אל פחם היה סיכוי טוב לזכות בשאר זה היה אחוזים בודדים של זכיה
לא ההייתי מוכר בית בשביל הסיכוי הזה -
@רואה-את-הנולד
אחד שנרשם למחיר למשתכן במשך שנתיים ולמקומות עם סיכויים סבירים מסתבר שבסוף יזכה, אבל כמובן למכור רק שיש סיבה בלי זה -
@רואה-את-הנולד
חצאי אחוזים.