דילוג לתוכן

מכירה לצורך מחיר למשתכן

הועבר נדל"ן
10 5 336
  • ברצוני לדעת האם שווה למכור דירה ולקנות בק"ס לדוגמא דירה בטאבו משולש, שיהיה לי פחות משלושים אחוז, בכדי שאני יוכל להכנס למחיר למשתכן

• ברצוני לדעת האם שווה למכור דירה ולקנות בק"ס לדוגמא דירה בטאבו משולש, שיהיה לי פחות משלושים אחוז, בכדי שאני יוכל להכנס למחיר למשתכן

@סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן:

ברצוני לדעת האם שווה למכור דירה ולקנות בק"ס לדוגמא דירה בטאבו משולש, שיהיה לי פחות משלושים אחוז, בכדי שאני יוכל להכנס למחיר למשתכן

בשביל להיות זכאי להשתתף בהגרלת מחיר למשתכן, צריך כמה שנים שאתה לא בעלים של דירה, זה לא משהו שאתה זכאי לו מיידית כשאתה מוכר דירה

@סתם-אדם
    חסרי דירה "חסרי דירה" מוגדרים מי שבמשך 3 שנים לפני שקיבלו את אישור הזכאות לתוכנית: הם לא היו הבעלים של דירה או מעל ל-1/3 דירה. הם לא שכרו דירה שחל עליה חוק הגנת הדייר (דירה בדמי מפתח)
    הסיכוי לזכות לא מאוד גבוה

אלא אם כן יש לך עוד סיבות למכור את הדירה ולקנות בטאבו משותף

• @סתם-אדם
    חסרי דירה "חסרי דירה" מוגדרים מי שבמשך 3 שנים לפני שקיבלו את אישור הזכאות לתוכנית: הם לא היו הבעלים של דירה או מעל ל-1/3 דירה. הם לא שכרו דירה שחל עליה חוק הגנת הדייר (דירה בדמי מפתח)
    הסיכוי לזכות לא מאוד גבוה

אלא אם כן יש לך עוד סיבות למכור את הדירה ולקנות בטאבו משותף

@רואה-את-הנולד
    אפשר להגדיר את זה שהסיכוי לא לזכות הוא מאד מאד גבוה.

• @רואה-את-הנולד
    אפשר להגדיר את זה שהסיכוי לא לזכות הוא מאד מאד גבוה.

@מנסה-להבין
    על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה

• @מנסה-להבין
    על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה

תגובה

אום אל פחם היה סיכוי טוב לזכות בשאר זה היה אחוזים בודדים של זכיה
    לא ההייתי מוכר בית בשביל הסיכוי הזה

• @סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן:

תגובה

@רואה-את-הנולד
    אחד שנרשם למחיר למשתכן במשך שנתיים ולמקומות עם סיכויים סבירים מסתבר שבסוף יזכה, אבל כמובן למכור רק שיש סיבה בלי זה

תגובה

@רואה-את-הנולד
    חצאי אחוזים.

תגובה

@רואה-את-הנולד אין מה לעשות עם דירה באום אל פאחם, אסור למכור בית לגוי באר"י.

• @מנסה-להבין

@מנסה-להבין

לצערי מטעים את הציבור, להלן האחוזים בהגרלה האחרונה במקומות עם האחוזים הגבוהים ביותר כמובן חוץ מאום אל פאחם ונצרת
    הנתונים הם מתוך אתר שמשכלל את האחוזים: נוף הגליל-1.6, אשקלון-0.98, דימונה-0.94, אופקים-0.73, וכן הלאה.
    בשאר המקומות האחוזים נמוכים בהרבה.
    ישמע חכם ויוסיף לקח ואל ישגו הציבור באשליות שווא.
    מי שרוצה בכל אופן יכול למלא פיס.

• מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-נדלן להשקעה ב-

נושאים מוצעים

• יש סיבה ומסובב

כלכלת המשפחה השגחה השקעה מחיר למשתכן
    2
    15 הצבעות
    2 פוסטים
    114 צפיות
    חופש כלכליח
    מיוחד מאוד!!! @ניסן-עציוני כתב ביש סיבה ומסובב: בעיקר כי אני לא איש מקצוע זה הדבר היחיד שלא הסכמתי עליו.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    101 צפיות
    מ
    יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017) לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה תמורת חצי מהרווחים במכירה. הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק. -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25% +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה. אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף. [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']
  • 2 הצבעות
    10 פוסטים
    177 צפיות
    ש
    @בוטח-בה בהחלט צעד חכם וצודק אני מדבר על כאלה שלא קנו דירה ובינתיים אין להם כ"כ אופק שיש להם עוד תקוה
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    203 צפיות
    יודה לויי
    בס"ד בהגרלות האחרונות שהתקיימו בנוף הגליל זכו מאות חרדים וכעת עובדים לגבש קבוצות לפי קבלנים על נת להקים שם קהילה יפה שזה צמוד לאיפה שכבר קיימת קהילה חרדית עם מוסדות וכו' מי שיודע על זוכים שם נשמח שיפנה אותו לאיגוד הזוכים החרדי בנוף הגליל בכתובת המיל W046565734@nail.com איגוד זוכי נוף הגליל ופרטים על הקהילה במקום.pdf
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    454 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: לפי מה שהבנתי צריך מינימום 10% הון עצמי או 100000 הגבוה מביניהם שבוע טוב אני יחזור ויבהיר שוב אין כזה דבר 10% במחיר למשתכן זוהי טעות יסודית שגם בנק גדול אחד טעה בזה בערב ורשם את זה באתר שלו עד שבנק ישראל חייב אותו למחוק את זה. ההגבלה היחידה של ההון העצמי זה 100K ש"ח או 60K במקרה שיש מענק מקום. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: השאלה לא רק במחיר למשתכן אלא כ"א שיש לו פחות משליש בדירה וקונה עוד דירה האם מקבל 75% או 50% זה מה שכתבתי שבאופן כללי הרגולציה לגבי אחוז המימון בדירה יחידה היא ע"פ חוקי מסמ"ק ושם כתוב שפחות משליש לא נחשב לדירה, ולפי זה יוכלו לקבל 75% מימון גם מי שיש לו עד שליש. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: גם אם בעצם ההחזר החודשי הוא 10000 רק שזה מתחלק עם השותף? הסכום שיורד ללווה מהחשבון על המשכנתא הנוכחית אותו יורידו מסל ההכנסות שלו ויתרת ההכנסות יהיו סל ההכנסה הפנויה ולפי זה ייחשבו את היחס החזר