דילוג לתוכן

פנסיה גמל השתלמות להנדסאים המחיר זול!!

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
18 4 226 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    173 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בהתייעצות לגבי קרן פנסיה: את זה הבנתי א. אבל השאלה שלי היתה זה שהקרן משקיעה 2% במטח לא נראה לי הופך אותה למנוטרלת מטח השפעה של 2% היא כמעט לא רלוונטית. וזה נקרא מנוטרל מט"ח. ב. גם אם נאמר שזה כן נקרא מנוטרלת מטח בפועל התשואות שלה טובות והתשואות נמדדות אחרי העמלת גידור אז מה הבעיה בזה בדקת תשואות לפי שנה אחת מסויימת שאז באמת היה תועלת בגידור בגלל שהדולר ירד. ג.לענין הפנסיה עצמה אולי כדאי לשלב הראל הלכתי וסנופי או מיטב הלכתי וסנופי או מניות לאדם צעיר שיש לו עוד הרבה שנים עד הפנסיה עדיף כמה שיותר מניות, ולכן אין ענין לשלב מסלול הלכה שהוא רק 40% מניות.
  • קרן השתלמות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות קרן השתלמות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    115 צפיות
    בנימין 26ב
    @הודיה כתב בקרן השתלמות: רציתי לשאול האם קיימת אפשרות להגדיל את אחוזי ההפרשה שלי (לא של המעסיק) לקרן השתלמות או להפקיד כספים אישיים נוספים לקרן מדי חודש? יש אפשרות להגדיל אך ההגדלה תהיה חייבת במס רווחי הון, כבר אפשר להפקיד בגמל להשקעה.
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    283 צפיות
    רחל עומסיר
    @עולם-של-טוב עדיף סיכון גבוה באלטשולר שילוב של s&p500 עם עוקב מדדי מניות - הם בכשרות של בדץ העדה החרדית ותשואה כהכלה
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    223 צפיות
    shimonS
    @צמיחה יש שרשור מיוחד בנושא זה https://forum.benakel.org/post/907
  • פתיחת קרן השתלמות חדשה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    188 צפיות
    נ.ר.א.נ
    @רואה-את-הנולד אפשר לפתוח גם על עוסק זעיר במסלול ללא דו"ח שנתי והצהרת הון. לגבי לפתוח כל שנה, אפשר לפתוח גם כל יום הארכתי להסביר את זה כאן