דילוג לתוכן

מעבר מחברת החשמל – בזק או אלקטרה פאוור?

כלכלת המשפחה
4 2 66 2
  • שלום לכולם,

אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:

בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר

אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר

השאלות שלי:

למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?

מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?

למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?

אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.

• שלום לכולם,

אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:

בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר

אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר

השאלות שלי:

למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?

מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?

למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?

אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.

@BRISKER
    בזק היו הראשונים לחתום על היתר עיסקא,
    אין לי ידיעה מה קורה בשאר החברות.

• @BRISKER
    בזק היו הראשונים לחתום על היתר עיסקא,
    אין לי ידיעה מה קורה בשאר החברות.

@צמיחה אבל מניסיון אישי לאיפה עשית ניוד והאם אתה מרוצה?
    בעיקר מבחינת שירות, גבייה כל חודש, נוחות לבעלי טלפון כשר...

• @צמיחה אבל מניסיון אישי לאיפה עשית ניוד והאם אתה מרוצה?
    בעיקר מבחינת שירות, גבייה כל חודש, נוחות לבעלי טלפון כשר...

@BRISKER
    עברתי לבזק,
    לא ראיתי בעיות,
    הכל הלך טוב,
    חוץ מפעם אחת שהם הפיקו קבלה על סכום כפול,
    זה קרה לכל הלקוחות שלהם,
    והם תיקנו את זה לפני הגבייה בפועל.
    וזה הנחה של 7%.
    ואני כמובן עם טלפון כשר,
    ובלי מונה חכם.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    44 צפיות
    חופש כלכליח
    @שששששש כתב במחירי החשמל צפויים לעלות ב-1.5% החל מינואר 2026: זה בטח יגרום לעוד עליות במוצרים אחרים זה הזדמנות טובה חעבור לשרשור הזה https://forum.benakel.org/topic/443/הכל-על-חשמל-כשר-וזול-לשבת-מצברים-קולטים?page=1
  • 1 הצבעות
    26 פוסטים
    722 צפיות
    שמיל שמילש
    @שמח-לעזור לא מדויק אני שואל מהפן ההשקפתי [לא מהפן הכלכלי] איך אמור להיראות בית של אברך, האוטו, סגנון לבוש, ועיצוב. וזה אגב ל@בנאות-דשא היקר, גם אם נקח את יואלי לנדא כמקור זה לא הנושא שאני רוצה לדון עליו, הנידון שלי הוא בעיקר על חיי אברכים איך צורת החיים שלהם צריכה להיראות, יואלי לנדא לא עונה על ההגדרה הזאת ולכן הוא פחות רלוונטי לדיון
  • לשכור רכב או מונית?

כלכלת המשפחה שכירות רכב מונית
    11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    331 צפיות
    ש
    @תיווך-בית-שאן 480 ש"ח + 40 ש"ח על כביש 6 (לבקשתי).
  • 5 הצבעות
    4 פוסטים
    186 צפיות
    I
    @טריידר במשפחה של אשתי הם ידעו עליות ומורדות בכלכלת המשפחה - כמו אצל כל משפחה אבל מעולם הם לא העלו על דעתם שהם "עניים" או ש"חסר לנו" , אלא להפך אנחנו "עשירים" ו"יש לנו הכל" ואיך זה קרה..? חמותי דאגה לא משנה מה למלאות את הבית באוכל , כדי שהילדים ירגישו חום של בית וכיף וככה גם שהיה קשיים הם מעולם לא העלו על דעתם את זה.. אין הכוונה שכל המקרר חטיפים ומאכלים.. אלא היא היתה לוקחת מאותה חלוקה ירקות, ועושה המון סוגי מאכלים, וריבות מפירות, וככה היה שפע של דברים ולא היה מעולם הרגשה שחסר.. [את הדברים היא למדה מאמא שלה ז"ל שבזמנו {תקופת הצנע} עשתה להם המון מאכלים וריבות מקליפות של מאכלים...] ועובדה שאשתי ואחיותיה למדו בתפרח , ואשתי אמרה לי באופן גורף שהמשפחות שם שהראו חמימות בבית עם הילדים , הן מבחינת שיש "אוכל" בבית , וגם אם אין אוכל אבל יש "לב חם" של ההורים שמחליף את האוכל - אז הילדים הלכו בדרך ההורים לעומת זאת המון משפחות שם שחינכו על חיי צער תחיה - הוי אומר לא צימצום אלא עוני רוב ילדיהם כבר לא המשיכו הדרך של ההורים... כי בשביל מה לסבול מבחירה..? ור' משה הלל אומר כל פעם ששואלים על זה ,שבדור שלנו אברך צריך לקחת הלוואות בשביל שיהיה אוכל בבית.. כדי שיהיה חום בבית ואז אם הילד יזדמן לו ניסיון שיכול להוציא אותו החוצה הוא יחשוב פעמיים..
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    110 צפיות
    רואה את הנולדר
    שלום לכולם! אני מחפש אתר שיאפשר לי לבדוק את כל כרטיסי ההנחות וחברי המועדון, כי לפעמים קשה לי לדעת איפה כדאי לי לקנות ואיפה יש הנחות שמגיעות עם חברות במועדון. אם יש לכם המלצות, אני מאוד אשמח לשמוע!