דילוג לתוכן

מעבר מחברת החשמל – בזק או אלקטרה פאוור?

כלכלת המשפחה
4 2 111 2
  • שלום לכולם,

אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:

בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר

אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר

השאלות שלי:

למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?

מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?

למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?

אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.

• שלום לכולם,

אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:

בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר

אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר

השאלות שלי:

למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?

מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?

למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?

אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.

@BRISKER
    בזק היו הראשונים לחתום על היתר עיסקא,
    אין לי ידיעה מה קורה בשאר החברות.

• @BRISKER
    בזק היו הראשונים לחתום על היתר עיסקא,
    אין לי ידיעה מה קורה בשאר החברות.

@צמיחה אבל מניסיון אישי לאיפה עשית ניוד והאם אתה מרוצה?
    בעיקר מבחינת שירות, גבייה כל חודש, נוחות לבעלי טלפון כשר...

• @צמיחה אבל מניסיון אישי לאיפה עשית ניוד והאם אתה מרוצה?
    בעיקר מבחינת שירות, גבייה כל חודש, נוחות לבעלי טלפון כשר...

@BRISKER
    עברתי לבזק,
    לא ראיתי בעיות,
    הכל הלך טוב,
    חוץ מפעם אחת שהם הפיקו קבלה על סכום כפול,
    זה קרה לכל הלקוחות שלהם,
    והם תיקנו את זה לפני הגבייה בפועל.
    וזה הנחה של 7%.
    ואני כמובן עם טלפון כשר,
    ובלי מונה חכם.

נושאים מוצעים

• קיצוני או משוגע?

כלכלת המשפחה חוק הגיוס בני ברק הפגנות
    2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    60 צפיות
    מ
    הכל היה כל כך צפוי.... לגבי הטירוף מחוללי הפרעות זה המשטרה והפרקליטות ולא נשלה את עצמינו, כשהמשטרה /לחילופין היד המכוונת הפרקליטות, נמצאים בשטח זה התוצאה ,ושלא יובן לא נכון גם אני נגד אלימות! אבל וזהו אבל גדול , אסור אסור ועוד פעם אסור לנו לשתוק בכל מחיר, דם יהודי אינו הפקר! לא נשכח את ליל הבדולח שהיה בקורונה מסע צלב של המשטרה באותו העיר (בני ברק) שהתיר להם בשם "החוק והסדר".. לפצוע זקנים נשים וילדים וחוץ מגינויי הבל ורוח של הנציגים ועוד כמה כותרות עיתונים לא היו מעשים בשטח, אה גם סרטוני תעמולת בחירות... האמת כן היו... המשטרה מאז עושה ככל העולה על רוחה , במקרה אני גר פה במדינה ושנתיים השמאל חולל כאן פרעות הלכה למעשה וכל הכוחות הסמלים ומפגני הראווה שהיו היום בבני ברק ולפני חודש בירושלים לא היו שם .... לא נשכח את המחיר הכואב שהציבור שלנו שילם בשני הרוגים ל"ע, במקומות האפלים ביותר לא פוצצו אישה באמצע הרחוב מכות ותלשו ממנה את כיסוי הראש, רוצצו ראשי ילדים פיצצו רימוני הלם על עגלות תינוקים,חסמו כניסות לבתי כנסת (איצקוביץ) והכל בשם החוק והסדר...(חלק מתיאור קצר ממראות היום בבני ברק) האלימים הרשעים הם בני העוולה הכחולים שנשלחים בצורה כזו או אחרת ע"י ראשת ממשלת ישראל ועבריין הבניה עמית &מיארה ואנחנו אסור לנו לשתוק גם במחיר תאוריה מופרכת של כביכול החשבונות בנק ייעלמו וכו' די לטמון את הראש בחול ולהאשים את עצמינו ואת הקומץ כביכול...
  • 7 הצבעות
    16 פוסטים
    660 צפיות
    מיסטר ועלמ
    @בן-עליה כתב בלמה לשלם יותר על אותו דבר? המהפכה שתוריד לך את חשבון החשמל+קישורים: יש למישהו רשימה מסודרת עם ההכשרים ועם אחוזי ההנחה? למה לא תעשה חיפוש "השוואת מחיר\הנחת חשמל" ותכנס לאחד מהאתרים שמשווים?
  • 6 הצבעות
    4 פוסטים
    202 צפיות
    אבי ר.א
    @משתמשת כתב באסור או מותר לקנות במבצעים? אסור או מותר לקחת הלוואות?: כשיש חגיגה ביש, אנחנו הולכים לאושר עד.... אותם מבצעים בלי להשתולל, בלי להתחייב, בלי להרגיש את שנאת ההפסד (טוב הגזמנו, לא אותם מבצעים בדיוק. אחרים.) בעבר באמת היה אותם מבצעים באושר עד, רק בפעם האחרונה היה רק חלק מועט, אלא שבד"כ גם בשפע ברכת השם יש אותם מבצעים. מה שחשוב לי בזה זה שגם מי שכן קונה במבצעים שידע שהוא לא צריך לעשות אשראי של יש בשביל החגיגות.
  • 11 הצבעות
    16 פוסטים
    696 צפיות
    קל זכותק
    @BRISKER כי בזק יודעים להפעיל מערך שיווק ולתגמל את המשווקים שלהם נ.ב. בעבר ההנחה אצלם הייתה גבוהה יותר
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    מה ההפרש בין המכירה של גור למכירה של סורוצקין?