דילוג לתוכן

השוואה בין "המכירה השכונתית" ל"משנת יוסף"

כלכלת המשפחה
11 5 815 4
  • זו טריפה וזו נבילה
    שניהם עם אפס שירות מינוס מאה
    מתעשרים על חשבוננו וצוחקים כל הדרך אל הבנק
    ואנחנו עוד חושבים שהם עושים איתנו חסד

• זו טריפה וזו נבילה

@א-מייבין כתב בהשוואה בין "המכירה השכונתית" ל"משנת יוסף":

זו טריפה וזו נבילה

אני לא חושב שנכון להתבטאות כך.
    רוב הציבור יודע שזה לא ארגון חסד אלא עסק לכל דבר
    אולי זה נכון שהם מתעשרים, אבל ממש לא על חשבונינו.
    הם בהחלט זולים מאוד ומועילים הרבה לציבור.

• @א-מייבין כתב בהשוואה בין "המכירה השכונתית" ל"משנת יוסף":

זו טריפה וזו נבילה

אני לא חושב שנכון להתבטאות כך.
    רוב הציבור יודע שזה לא ארגון חסד אלא עסק לכל דבר
    אולי זה נכון שהם מתעשרים, אבל ממש לא על חשבונינו.
    הם בהחלט זולים מאוד ומועילים הרבה לציבור.

@הקול-השפוי
    צורת ההתבטאות לא נכונה,
    אבל אני יכול להבין למה כותבים עליהם כך, כשהם עסק לכל דבר ונוהגים בלקוחות כאילו הם עושים איתם חסד.
    היום עברתי ליד המכירה השכונתית וגיליתי 2 דברים שאין במשנת יוסף.
    א. יש שם שקיות, כן ממש שקיות אמיתיות לאיסוף המוצרים, ולא צריך לריב על הארגזים הריקים במשנת יוסף, וילדים לא מרוקנים ארגזים בשביל לקחת דברים וזורקים את המוצרים לרצפה, כי יש שקיות - וואו איזה שירות... בחלוקת חסד גם יש כאלו שנותנים שקיות.....
    ב. הזיכויים גם שם נעשים על ידי כתיבה ידנית ולא יודע אם אפשר לעדכן גם באתר או במייל, אבל יש שם חידוש, ליד הדפים של הזיכויים יש עט, ממש עט אמיתי מטעם המכירה ולא צריך לחפש אחרי האברך התורן שיש לו עט שישאיל לכל העומדים בתור כמו במשנת יוסף.
    ממש שירות וואו.

• @הקול-השפוי
    צורת ההתבטאות לא נכונה,
    אבל אני יכול להבין למה כותבים עליהם כך, כשהם עסק לכל דבר ונוהגים בלקוחות כאילו הם עושים איתם חסד.
    היום עברתי ליד המכירה השכונתית וגיליתי 2 דברים שאין במשנת יוסף.
    א. יש שם שקיות, כן ממש שקיות אמיתיות לאיסוף המוצרים, ולא צריך לריב על הארגזים הריקים במשנת יוסף, וילדים לא מרוקנים ארגזים בשביל לקחת דברים וזורקים את המוצרים לרצפה, כי יש שקיות - וואו איזה שירות... בחלוקת חסד גם יש כאלו שנותנים שקיות.....
    ב. הזיכויים גם שם נעשים על ידי כתיבה ידנית ולא יודע אם אפשר לעדכן גם באתר או במייל, אבל יש שם חידוש, ליד הדפים של הזיכויים יש עט, ממש עט אמיתי מטעם המכירה ולא צריך לחפש אחרי האברך התורן שיש לו עט שישאיל לכל העומדים בתור כמו במשנת יוסף.
    ממש שירות וואו.

האמת שכשעברתי ליד המכירה השכונתית, וראיתי שיש שם הרבה פחות אנשים ממשנת יוסף, אמרתי לעצמי בטח הם יותר יקרים תסמוך על חכמת ההמון שביררו את העניין.
    אבל חשבתי על זה היום שוב, והבנתי שהאנשים לא בודקים בהכרח מחירים מי יותר זול, הם הולכים לאיפה שנראה להם יותר זול.
    חכמת ההמון בנויה לא רק על המחירים אלא גם על הנראות.
    ובמשנת יוסף כולם רואים את הריצות והחטיפות והארגזים המתעופפים וכו' וכו'.
    ואם כולם רצים לכזה בלגן בטח זה הכי זול.
    והמכירה השכונתית שקצת יותר מסודרת, ועוד הם נותנים שקיות..
    בטח הם לוקחים יקר ולכן הם נותנים לך שירות שתרגיש טוב עם המחיר ששילמת.............

• האמת שכשעברתי ליד המכירה השכונתית, וראיתי שיש שם הרבה פחות אנשים ממשנת יוסף, אמרתי לעצמי בטח הם יותר יקרים תסמוך על חכמת ההמון שביררו את העניין.
    אבל חשבתי על זה היום שוב, והבנתי שהאנשים לא בודקים בהכרח מחירים מי יותר זול, הם הולכים לאיפה שנראה להם יותר זול.
    חכמת ההמון בנויה לא רק על המחירים אלא גם על הנראות.
    ובמשנת יוסף כולם רואים את הריצות והחטיפות והארגזים המתעופפים וכו' וכו'.
    ואם כולם רצים לכזה בלגן בטח זה הכי זול.
    והמכירה השכונתית שקצת יותר מסודרת, ועוד הם נותנים שקיות..
    בטח הם לוקחים יקר ולכן הם נותנים לך שירות שתרגיש טוב עם המחיר ששילמת.............

חידוש גדול :
    חבר שלח לי את הקטלוג של המכירה של גור, ולטענתו הם פתחו את המכירה לקהל הרחב....
    זו בשורה ממש כי הגרערעס יודעים לעשות באמת מחירים טובים, בעיקר כשהם מוכרים לאנ"ש, ואם הם צריכים אותנו בשביל כח הקניה הגדול כולם מרוויחים.
    אין להם הרבה סניפים
    מצורף הקטלוג.
    קטלוג.pdf

• חידוש גדול :
    חבר שלח לי את הקטלוג של המכירה של גור, ולטענתו הם פתחו את המכירה לקהל הרחב....
    זו בשורה ממש כי הגרערעס יודעים לעשות באמת מחירים טובים, בעיקר כשהם מוכרים לאנ"ש, ואם הם צריכים אותנו בשביל כח הקניה הגדול כולם מרוויחים.
    אין להם הרבה סניפים
    מצורף הקטלוג.
    קטלוג.pdf

קטלוג חגי תשרי תשפ''ו - עטרת שלמה.pdf
    המכירה פתוחה לכל מי שקשור איכשהו למוסדות והיה רישום גם לתושבי מודיעין עילית
    הרשב סורוצקין מספר שהתוכנית שלו להתרחב לכל הארץ ולפתוח לכולם

• @משהמשה אולי במקום תאוריות תעשה לנו השוואת מחירים?

• במכירה של גור המחיר הוא באמת זול די משמעותית

• במכירה של גור המחיר הוא באמת זול די משמעותית

@החושב כתב בהשוואה בין "המכירה השכונתית" ל"משנת יוסף":

במכירה של גור המחיר הוא באמת זול די משמעותית

ביחס למשנת יוסף?
    אתה יכול לתת דוגמאות?

• מה ההפרש בין המכירה של גור למכירה של סורוצקין?

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    4 פוסטים
    90 צפיות
    צ
    @BRISKER עברתי לבזק, לא ראיתי בעיות, הכל הלך טוב, חוץ מפעם אחת שהם הפיקו קבלה על סכום כפול, זה קרה לכל הלקוחות שלהם, והם תיקנו את זה לפני הגבייה בפועל. וזה הנחה של 7%. ואני כמובן עם טלפון כשר, ובלי מונה חכם.
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    234 צפיות
    ביזנייעסב
    @דוד-גולדברג אם אינני טועה ביטוח רגיל לא מכסה מפני נזקי מלחמה מה גם שהתוספת הזו ביחס לביטוח תכולה רגיל היא זולה משמעותית
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    283 צפיות
    הקול השפויה
    @שבתי-בבית-ה כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": @הקול-השפוי כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": מדובר בשוק המגלגל מאות מיליונים בשנה וכולו בשחור, נראה לי מה שחריג זה ההתעלמות שהיתה עד היום, לא האכיפה. גם אם יש דברים לא טובים באנ"ש, לא צריך 'למרקר' את החרדים. לא דנתי אם טוב או לא טוב, אני חושב שאין מה לבוא בטענות על רשות המיסים על האכיפה הזאת.
  • אל תפסידו כסף מעליית המע"מ

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    4
    5 הצבעות
    4 פוסטים
    245 צפיות
    י
    @ניסן-עציוני זה תפקיד של כל אחד לחשוב לפני שהוא עושה כל דבר משמעותי, וכל מקרה מצריך מחשבה לגופו האם זה שווה את זה או לא.
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    367 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @ביזנייעס כתב בדיונים על מאמר - "איך מצליחים לחסוך?": @אבישי-ויינגולד באותו עניין פוסט שכתבתי בעבר, מקווה שתיהנו. "הגזלן הקדוש" אם בדרך כלל הורגלנו שמביאים דוגמאות מעולם המעשה לבית המדרש הפעם ננסה הפוך, במה דברים אמורים, ר' נחמן אמר פעם שעל יהודי לגזול מעיתותיו למען לימוד התורה, הכוונה שגם אם אתה עובד לפרנסתך וטרוד בעניינך תגזול פה חמש דקות פה עשר ללימוד תורה. ועל בשרי למדתי שהשיטה הזו יעילה למדי גם בתחום ההשקעות, כמעט כל שיחה שקיימתי על החשיבות בהשתדלות לחתונות הילדים כבר מקטנותם, הגיעה היכנשהוא לטיעון הבא "אני בקושי גומר את החודש, אז מאיפה שאני יתחיל להשקיע?" ואני חושב שזו טענה מוצדקת לחלוטין. אז מה עושים? פשוט מאוד גוזלים! טוב לא שאני מעודד פשיעה, אבל כן פשוט מתחילים לגזול מעצמכם! כן, ובנימה אישית, בבוקר בהיר אחד כשרפרפתי על חיובי האשראי גיליתי שהסכום ששילמתי בתשלומים על טיפול שיניים הגיע לסיומו והחודש התשלום האחרון ירד לי, במחשבה ראשונה אמרתי לעצמי יופי עוד סכום לחודשי, ואז הבנתי הסכום הזה הוא לא באמת משמעותי, הסתדרתי בלעדיו מצוין בתקופה האחרונה, ובמקום לבזבז אותו בלי שאשים לב פשוט כדאי לי להפנות אותו להשקעה. ואכן מאז יש לי הוראת קבע, כשמעת לעת אני מוסיף חלקיקים לחסכון שלי. אז עצתי אליכם, תגזלו מעצמכם לעצמכם, ממתנה שקיבלתם, מחיוב בתשלומים שנגמר, מהכנסה נוספת, עכשיו לא תשימו לב אבל כשתפגשו את המחותנים בעז"ה, תודו לעצמכם על כך. תודה רבה @ביזנייעס ! אשתמש בזה בעז''ה בהרצאותיי בזכותך!