דילוג לתוכן

איפה יש דמי ניהול זולים לקופת גמל?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
13 5 121 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    74 צפיות
    רחל עומסיר
    קופת גמל לפני 40 שנה אמורה להיות הונית וניתנת למשיכה ללא מס. בכל מקרה ניתן לפטור ממס בתהליך של קיבוע זכויות.
  • 3 הצבעות
    6 פוסטים
    129 צפיות
    רחל עומסיר
    @בן-עליה נחשב זאת ביחד: בדמי ניהול של 0.9+0.15 מההפקדה יגבה 9 ש"ח לחודש, מהצבירה 19 ש"ח לחודש= 28 ש"ח בדמי ניהול של 1.5+0.05 מההפקדה 15 ש"ח מהצבירה 6= 21 ש"ח ולכן למשל בדוגמא כאן עדיף מהצבירה נמוך יותר. במיוחד שההפקדה כאן לא גבוהה רק 1000 ש"ח לחודש ולכן דמי הניהול על ההפקדה פחות משמעותיים.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    500 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.
  • כמה משלמים דמי ניהול?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    562 צפיות
    Benny BarkiB
    @רואה-את-הנולד @צמיחה תודה רבה!!
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    446 צפיות
    ה
    @אור-שמח ברור ששווה לך לקחת מהם את ההלוואה של ה - 20 אלף ולהשקיע אותו. והחסכון של ה - 1000 תעשה בפריעת ההלוואה. כי מנסיון אתם. אתה תוכל עוד בערך 5 שנים כבר לקחת 80 אלף מתוך הסכום כהלוואה. וגם אותו עוד 5 שנים להשקיע וכנגד לשלם להם 800 ש"ח בערך - ששוב זה יהיה החיסכון החודשי שלך. ובהשקעה אתה מקבל ריבית דריבית לבנתיים