דילוג לתוכן

איפה יש דמי ניהול זולים לקופת גמל?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
17 5 378 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    361 צפיות
    ה. שלמהה
    @דרור במקרה כזה, הכסף הולך ליורשים החוקיים, בדיוק כמו כל הנכסים. לא רואה עניין או מניעה לפזר על שני בני הזוג.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    268 צפיות
    צ
    @רואה-את-הנולד @דרור אני רק יודע להגיד שזו הטבה על הפרשות נוספות, זה לא קשור לפנסיה, כי זה הפרשות בגין רכיבים לא פנסיוניים. לכן זה בקופת גמל בפני עצמה. לגבי קרן השתלמות למורים וגננות, זה מוצר שמיועד לאלו שיוצאים לשנת שבתון. וזה לא מוצר עם הטבות מיוחדות [חוץ מהדמי ניהול הנמוכים]. יש בזה אריכות כאן באשכול אחר.
  • כמה משלמים דמי ניהול?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    769 צפיות
    צ
    @אנונימי2 בעיקרון כן, אבל כל דבר תלוי בהתאם לגובה הפקדות וצבירה, אם תציינו את הנתונים נוכל לדעת יותר טוב. פנסיה מקיפה זה פנסיה רגילה, פנסיה כללית או משלימה זה בד"כ למי שמשתכר סכום הרבה יותר גבוה. נראה לי ש @רחל-עומסי כתבה ע"ז פוסט כאן באתר.
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    608 צפיות
    ה
    @אור-שמח ברור ששווה לך לקחת מהם את ההלוואה של ה - 20 אלף ולהשקיע אותו. והחסכון של ה - 1000 תעשה בפריעת ההלוואה. כי מנסיון אתם. אתה תוכל עוד בערך 5 שנים כבר לקחת 80 אלף מתוך הסכום כהלוואה. וגם אותו עוד 5 שנים להשקיע וכנגד לשלם להם 800 ש"ח בערך - ששוב זה יהיה החיסכון החודשי שלך. ובהשקעה אתה מקבל ריבית דריבית לבנתיים
  • 2 הצבעות
    12 פוסטים
    700 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמואל כתב בדמי ניהול של תוכנית החיסכון של ארגון בנקל: (כל הכבוד על הזמינות) יכול לומר שהפניתי לבנקל הרבה מאד אנשים, וכל הזמן אני מקבל מאנשים משוב על הזמינות הפרקטיות והיעילות, בשירות הם ליגה. עכשיו אני רוצה לראות אותם בהסברה בבקשה