דילוג לתוכן

פריטת מטבעות בכמות גדולה

צרכנות, סקירות והמלצות
14 7 435 7

נושאים מוצעים

• 11 הצבעות
    19 פוסטים
    166 צפיות
    מ
    @מרים-הורביץ-נכסים בגדול... אנשים חכמים יותר בין אם זה מבני/גנטי בין אם הם רכשו ידע רב, חכמים יותר. לכן, בהפוך על הפוך, הם מצליחים "להסביר" לעצמם מה נכון לעשות לפפי נטיית ליבם ולפי האינטרסים שלהם. למשל, יועץ משכנתאות שיש לו אינטרס מסוים לשכנע "לדחוף" מסלול מל"צ, כיון שיש לו הרבה מידע הוא משתמש במידע הזה "להסביר" למה זה נכון וזה כדאי, אפילו שיש סיכוי יותר גדול שמי שיקח פריים מינוס ירוויח יותר כי בחצי שנה הקרובה כנראה ירד בלפחות חצי אחוז. ועדיין.... היועץ יסביר באותות ובמופתים (כי רק לו המידע הזה) שעדיף מל"צ. זו רק דוגמה. יכול להיות שספציפית היא לא מדוייקת. אבל זה העיקרון. את כל המחקר הזה אפשר לסכם ב"ישיבעבוחער אויבער חוכם" מי שלמד בישיבות והתבגר מבין
  • 4 הצבעות
    14 פוסטים
    497 צפיות
    ברכת ה' תעשירב
    @חופש-כלכלי said: מתי ההגרלה? היתה בשבוע שעבר להלן ההודעה על שמות הזוכים כפי שנשלחה לי ע"י מערכת טיפים וכו' שלום לכם רגע לפני שאנחנו ניגשים לשמות הזוכים, אני רוצה לעדכן אתכם שהשבוע חוץ מהחוברת עמוסת התכנים שמצורפים כאן מידי שבוע, הוספנו לכם מדריך מפורט ומעשי, 'המדריך המלא לביצוע תיאום מס', פרי עמלו של ידידי ורעי אמן ההנגשה וההסברה הפיננסית יהודה בהר, ששילב גם תמונות והדרכה מעשית לפרטי פרטים, הכל במטרה להפוך דברים גדולים ומפחידים למשהו שהוא פשוט קל ונגיש. ועכשיו לאתגר הגדול, לזוכים ולפרסים רגע לפני השמות והפרסים, תרשו לי להודות, קודם כל לכם, ידידי ורעי חברי קהילת טיפים לכלכלה נכונה, אתם היחידים להם נזקפת ההצלחה האדירה של האתגר והמבצע הזה, רק בזכות השיתופים שלכם, האהדה שלכם, ההתלהבות והתמיכה, התגובות והשליחות בהפצת החומרים המעולים שלנו, כל ששלי שלכם הוא, טובי הקמפיינרים איתם אני משוחח בהלם מהתוצאות של הקמפיין האדיר הזה, בתקציב כל כך נמוך, והכל הכל רק בזכותכם, גם אם לא זכיתם בהגרלה, זכות ההפצה של החומרים האלו, זכות הידע הפיננסי שיתרחב בציבור החרדי עומד לצידכם, ואין לי ספק שזה חתיכת זכיה. תודה אדירה לידידי ורעי, אברך כמדרשו, רבי יוסי לוי, שבין הסדרים יצר והרים את כל האתגר העצום והמדהים הזה, פתר את הבעיות, שידד מערכות, ויצר רעיונות גאוניים להצלחת המסע והקמפיין הגדול הזה, בלעדיו לא היינו כאן היום. תודה גם לידידי ורעי חבר הכותבים שלנו שהעניקו מתנות וזכיות לטובת ההגרלה והקמפיין הגדול, אבישי ויינגולד, פישל רוזנפלד, יעקב רייניץ, מיכה שולם, נחום ברוק, מולי פשדמיסקי, ישראל פורטנוי, ישראל גוטמן, מרדכי צאיג, יעקב ולדמן, יוסי אוסטר, הרב אברהם לבקבויץ, מאיר סגל, יוסף מינצברג, צוות כלכלה חכמה, זאב פלר, נפתלי ליבמן, זאב וינברגר, רחל עומסי, תודה רבה רבה לכל אחד ממכם, שמלבד החומרים העשירים שאתם מעניקים בכל ימות השנה, טרחתם והענקתם מזמנכם ומהידע שלכם להצלחת האתגר הגדול. וכעת לשמות הזוכים בהגרלות בחופשה זוגית בצימר — מלכה — 507maxxxx@gmail.com מקפיא 5 מגירות — שמעון שרייבר — a154846xxxx@gmail.com שובר 1,000 ₪ לתכשיטים — מענדי כהן — c714xxxx@gmail.com הוצאות שבת — יהודית — y104xxxx@gmail.com סט מחזורים מעור — רבקי גורי — rivkigurixxxx@gmail.com פגישות ייעוץ אבישי ויינגולד — אורי — U05485xxxx@GMAIL.COM יוסי אוסטר — מוטי סמט — m0556762xxxx@gmail.com מולי פשדמיסקי — דניאל — ntnlk6xxxx@gmail.com יעקב רייניץ — שלום נח זיגר — s05485xxxx@gmail.com נחום ברוק — רחל — 71xxxx@gmail.com רחל עומסי — עמיחי — am.yosxxxx@gmail.com יעקב ולדמן — נתי קלברמן — nat.kxxxx@gmail.com ישראל פורטנוי — רחל קרישבסקי — k02999xxxx@gmail.com מיכה שולם — יוחנן שטיינברג — a05485xxxx@gmail.com זאב ויינברגר — אילה קבלו — ayalahxxxx@gmail.com זאב פלר — יעל רויטר — yalbxxxx@gmail.com ישראל גוטמן — ELIYAHU ELIMELECH — E052716xxxx@gmail.com מרדכי צאיג — אסתר שפיגל — shpigxxxx@gmail.com נפתלי ליבמן — תמר שמידוב — t054844xxxx@gmail.com קורסים ומנויים קורס שערים בשוק ההון — נחום חזן — S055672xxxx@GMAIL.COM פלוס מינוס — יוסף יוסף — sratimdadxxxx@gmail.com חכמת ההשקעה — שאול פניגשטיין — sf0527635xxxx@gmail.com כלכלה חכמה — רחלי — 054raxxxx@gmail.com הדרך לנכס משלך — מ. ז. — 6165xxxx@gmail.com הקורס לאזרחי ארה״ב — סנדר שור — 3626xxxx@gmail.com
  • 1 הצבעות
    57 פוסטים
    2k צפיות
    9988779
    998877 said: אתמול בלילה הבדל מעניין בין 2 הקווים בנקיטת כותרת מכנס תבונה בירושלים @אברך-מהמרכז said: למה כוונתך? 998877 כתב בועידת תבונה לכלכלה, בניני האומה - ז' אלול + הנחה בלעדית לחברי פורום בנקל: בקו המידע ציטט ככותרת את ספי זינגר בעניין העוקצים בקו אנ''ש 035661111 ציטט ככותרת את ח''כ פרוש שהציבור החרדי שווה כח של 52 מליארד בשנה וידאו להשתמש עם זה כהוראת גדו''י
  • המלצות למכשיר וייז

הועבר צרכנות, סקירות והמלצות צרכנות
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    248 צפיות
    הקול השפויה
    כנ"ל דרך בטוחה
  • 0 הצבעות
    82 פוסטים
    6k צפיות
    ב
    איך עושים קישור שיתופי אם ניסיתי נכון הם ביקשו אתר שלי אולי לא עשיתי נכון אשמח להכוונה