דילוג לתוכן

מימון ללא היתר עיסקא?

נדל"ן ומשכנתאות
1 1 94 1
  • אשמח באם יש למישהוא מידע על אפשרות (באם ישנה כזו) לקבלת משכנתא ללא צורך בהסתמכות על היתר עיסקא,

וכמו כן , עקב שאני זקוק לגיוס מימון עבור קנית דירה, ואני מעדיף שלא להזדקק למשכנתא מהבנק ע"י ה"ע, אני מציע למי שיש בידו סכום זמין להשקעה, והוא מעוניין בהשקעה סולידית, ללא חששות כלל, שהוא יוכל לממן לי את הנכס תמורת תשואה (בדומה לריביות משכנתא) קבועה, ורישום הערת אזהרה על הסכום,
    למעוניינים: 0548597633

נושאים מוצעים

• התייעצות על מימון בקבוצת רכישה

נדל"ן ומשכנתאות
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    84 צפיות
    אבריימיא
    חבר שלי רכש דירה בקבוצת רכישה, וצריך לשלם כעת עוד 400 אל"ש. גוף המימון מציע הלוואה של הסכום עם ריבית של פריים + משהו (שיוצא כמעט 8 אחוז). משהו הציע לו לקחת הלוואה מבנקים (אשראי ברגע או משהו כזה) עם פחות ריבית, אבל יועץ משכנתאות אמר לו שהבנק לא יכיר בזה בסוף התהליך. משהו יכול לייעץ מה כדאי?
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    581 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @המוצלח נראה לי שהמנהלים @מונטיפיורי לא רוצים שיהיה כאן נידונים על משכנתאות באשכול הזה אלא באשכול הייעודי של המשכנתאות לכן אענה לך שם בעז"ה
  • שאלות במשכנתאות

נעול נדל"ן ומשכנתאות משכנתאות
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    185 צפיות
    מונטיפיורימ
    יש את האשכולות האלו- https://forum.benakel.org/topic/199/בעלי-משכנתא-יכולים-לחסוך-בהוצאות/503 https://forum.benakel.org/topic/760/התייעצויות-בנוגע-למיחזורי-משכנתא/38 ככל ויש נושאים ספציפיים יותר שאתה מעוניין לדון בהם, אתה יכול לפתוח אשכולות נפרדים.
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    543 צפיות
    ה
    בית שמש מה יצא? תעדכן
  • דירה בהנחה שו"ת ללא צורך בהמתנה שבוע...

נדל"ן ומשכנתאות
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    288 צפיות
    ס
    הודעת משרד הבינוי והשיכון ורשות מקרקעי ישראל מודיעים: ביום רביעי, ה-25.12.24, כ"ד בכסלו תשפ"ה, תיפתח ההרשמה להגרלה התשיעית של דירה בהנחה, בה יוגרלו כ-4,000 דירות ברחבי הארץ.כ-20% מהדירות יוקצו למשרתי מילואים פעילים.אישור זכאות להרשמה ניתן להנפיק עד ליום חמישי ה-9.1.25, ט' בטבת תשפ"ה. כאן תוכלו לשאול שאלות טכניות איפה כדאי ואיך להירשם. @הנהלה אולי כדאי לפתוח קטגוריית משנה מיוחד לדירה בהנחה \ מחיר למשתכן.