דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?
-
@חופש-כלכלי לא נעים לומר שכנראה רק ב@ארגון-תבונה יושבים אנשים עם שכל בקודקוד שלא מונעים מיח"צ במיליונים ויש להם שיקול דעת עצמי.
כל השאר שישבו ואכלו צ'ונט והקשיבו ל'כלום' כי לא אמרו שם כלום, רק שבעזרת השם בהמשך יצא חוברת ואנחנו באמצע ואנחנו דנים ואנחנו שוקלים.
לא יודע איך אנשים לא נגעלים מיח"צ ריק מתוכן שכזה שמטרתו היא לפרסם איש אחד ולדחוף לציבור עוד משהו חדש.
עשרות שנים ניצלתם את הציבור וגרפתם הון רב (מישהו מתכנן להתכחש לעשרות מיליונים שהרוויחו עליהם רק ביתד לבד?) עכשיו תנו לציבור ללמוד ולהחכים ולהתנהל בצורה נבונה.@אבי-ה-נערה
אתה פשוט נגד כל מה שהם יעשו או יאמרו.
לא ענייני. -
@אבי-ה-נערה
לא ענייני.@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אני ממש לא מתכחש לכך שכל מה שהם יעשו אני מטיל בו ספק עד שלא יתברר הפוך.
שים לב ותגיב לגוף הדברים, לפני 10 ימים הוקמה חברה בע"מ בשם 'משיאים'

אתה מודע לזה שכל משהו שיש בו אזכור של המילים גמח המרכזי זה נתפס לאברך הקטן, כמצווה וכמשהו שגדולי ישראל תמכו בו והינה, הוקמה חברה עסקית טהורה שהולכת לעשות ביזנעס באיצטלה של צדקות, נראה לך שהם לא ידחפו ביחצ מטורף מה שרווחי וכלכלי להם ושוב ידחפו אברכים למקומות שלא טובים עבורם רק בשביל רווחים שלהם?אני אשמח מאוד שהם יפתחו עסק ויצליחו בו אם הם יהיו ישרים ויפרסמו בכנות את התכנים שלהם אבל שלא יכבסו את זה כעוד מצווה וכעוד חסד ויטעו אנשים תמימים, שבענו מזה.
-
@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:

אתה מודע לזה שכל משהו שיש בו אזכור של המילים גמח המרכזי זה נתפס לאברך הקטן, כמצווה וכמשהו שגדולי ישראל תמכו בו והינה, הוקמה חברה עסקית טהורה שהולכת לעשות ביזנעס באיצטלה של צדקות, נראה לך שהם לא ידחפו ביחצ מטורף מה שרווחי וכלכלי להם ושוב ידחפו אברכים למקומות שלא טובים עבורם רק בשביל רווחים שלהם?אני אשמח מאוד שהם יפתחו עסק ויצליחו בו אם הם יהיו ישרים ויפרסמו בכנות את התכנים שלהם אבל שלא יכבסו את זה כעוד מצווה וכעוד חסד ויטעו אנשים תמימים, שבענו מזה.
@אבי-ה-נערה
אם הבנתי נכון חברת משיאים היא לא של הגמחים אלא של @יוסף-מינצברג שהוא בעל היוזמה לשיתוף פעולה עם הגמחים לתועלת הציבור, החברה הזאת היא זאת שאמורה לעשות את ההשקעות והגמחים בס"ה עובדים איתם בשיתו"פ, כך שכל גמ"ח גם קהילתי וקטן יוכל גם להצטרף למיזם, ולכן זה יוצא לשוק מכמה גמחים במקביל. -

@אבי-ה-נערה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אתה מודע לזה שכל משהו שיש בו אזכור של המילים גמח המרכזי זה נתפס לאברך הקטן, כמצווה וכמשהו שגדולי ישראל תמכו בו והינה, הוקמה חברה עסקית טהורה שהולכת לעשות ביזנעס באיצטלה של צדקות, נראה לך שהם לא ידחפו ביחצ מטורף מה שרווחי וכלכלי להם ושוב ידחפו אברכים למקומות שלא טובים עבורם רק בשביל רווחים שלהם?
טוב,
אז לידיעתך- מתחילה המניעים להקמת הגמח המרכזי היו באמת סיוע לציבור וחסד. היה מעורב בכך ראש ישיבה חשוב מאד (אין לי ידיעה אם היה יוזם או ששיתפו אותו והוא תמך) ומלכתחילה הוקם באמת כדי לסייע לציבור.
(אם היה אי שם בשרשרת איזה עסקן כלשהו שחשב להרוויח השפעה ופרסום- ייתכן. לא סותר בעיניי.)לגבי מה שכתבת שזו חברה עיסקית טהורה-
על מה אתה מסתמך? מה הרווחים בדיוק ומי נהנה מהם?
(ואל תדבר לי על מנהלי ועובדי עמותה שמקבלים שכר - זה עוד לא נקרא "רווח".
מצופה מגוף גדול במחזור כספים עצום שיעסיק בשכר עובדים המוכשרים לכך.
זה גם האינטרס של המפקידים בגמח.
אגב, לפני כמה שנים בדקתי בגיידסטאר את המשכורות של בכירי העמותה - סבירות מאד ולא מרקיעות שחקים בכלל.
בנוסף - טבעי שבין ההוצאות שלהם ישלמו גם על קמפיינים בעיתונות. הם צריכים את המצטרפים החדשים וברור שישקיעו בכך.)לדעתי יש בציבור הרבה מרירות עליהם, ציבור שמרגיש שבמשך שנים שטפו לו את המח לעשות צעד מסויים שהיו טובים וריווחיים ממנו, ויכול להיות שהזעם הזה מוצדק.
אבל מכאן ועד להפוך את הכל למסחטת כספים... הדרך ארוכה.אם כעת הם מתאימים את עצמם לרוח הציבור ולתהפוכות הזמן ומציעים מודלים אחרים לפעילות- אדרבא, אני אבדוק אם שווה לי ואקבל החלטה.
אין מה לפסול מראש.
ייתכן שאינטרסים של כולנו חופפים...אם אני טועה ויש לך עובדות מוצקות שסותרות את דבריי (ולא תחושות בטן) - אשמח שתחכים אותי.
למותר לציין - אין לי שום אינטרס בגמח המרכזי ולא קשר משפחתי/חברי עם המנהלים או המשווקים.
-
@אבי-ה-נערה
אם הבנתי נכון חברת משיאים היא לא של הגמחים אלא של @יוסף-מינצברג שהוא בעל היוזמה לשיתוף פעולה עם הגמחים לתועלת הציבור, החברה הזאת היא זאת שאמורה לעשות את ההשקעות והגמחים בס"ה עובדים איתם בשיתו"פ, כך שכל גמ"ח גם קהילתי וקטן יוכל גם להצטרף למיזם, ולכן זה יוצא לשוק מכמה גמחים במקביל.@אבי-ר.
אתה טועה.
משיאים זה של הגמח המרכזי, ו'לובסט' זה כאילו של מינצברג.
ולא יודע כמה אתה מונח בעולמות אלו, אבל הגמח המרכזי אסור לו להתעסק בהשקעות בשום צורה (המפקח על שוק ההון או מישהו דומה, עוצר להם את הפעילות בשניה שהם יעזו), אז הם כיבסו הכל דרך יוסלה מינצברג.
ימים יגידו, כשנראה את הנסח חברה ותראה שזה ממש לא של מינצברג לבד. -
@אבי-ר.
אתה טועה.
משיאים זה של הגמח המרכזי, ו'לובסט' זה כאילו של מינצברג.
ולא יודע כמה אתה מונח בעולמות אלו, אבל הגמח המרכזי אסור לו להתעסק בהשקעות בשום צורה (המפקח על שוק ההון או מישהו דומה, עוצר להם את הפעילות בשניה שהם יעזו), אז הם כיבסו הכל דרך יוסלה מינצברג.
ימים יגידו, כשנראה את הנסח חברה ותראה שזה ממש לא של מינצברג לבד.@אבי-ה-נערה
ואיך נכנס פה גם אושר בכבוד או כל גמ"ח אחר? -
אתה מודע לזה שכל משהו שיש בו אזכור של המילים גמח המרכזי זה נתפס לאברך הקטן, כמצווה וכמשהו שגדולי ישראל תמכו בו והינה, הוקמה חברה עסקית טהורה שהולכת לעשות ביזנעס באיצטלה של צדקות, נראה לך שהם לא ידחפו ביחצ מטורף מה שרווחי וכלכלי להם ושוב ידחפו אברכים למקומות שלא טובים עבורם רק בשביל רווחים שלהם?
טוב,
אז לידיעתך- מתחילה המניעים להקמת הגמח המרכזי היו באמת סיוע לציבור וחסד. היה מעורב בכך ראש ישיבה חשוב מאד (אין לי ידיעה אם היה יוזם או ששיתפו אותו והוא תמך) ומלכתחילה הוקם באמת כדי לסייע לציבור.
(אם היה אי שם בשרשרת איזה עסקן כלשהו שחשב להרוויח השפעה ופרסום- ייתכן. לא סותר בעיניי.)לגבי מה שכתבת שזו חברה עיסקית טהורה-
על מה אתה מסתמך? מה הרווחים בדיוק ומי נהנה מהם?
(ואל תדבר לי על מנהלי ועובדי עמותה שמקבלים שכר - זה עוד לא נקרא "רווח".
מצופה מגוף גדול במחזור כספים עצום שיעסיק בשכר עובדים המוכשרים לכך.
זה גם האינטרס של המפקידים בגמח.
אגב, לפני כמה שנים בדקתי בגיידסטאר את המשכורות של בכירי העמותה - סבירות מאד ולא מרקיעות שחקים בכלל.
בנוסף - טבעי שבין ההוצאות שלהם ישלמו גם על קמפיינים בעיתונות. הם צריכים את המצטרפים החדשים וברור שישקיעו בכך.)לדעתי יש בציבור הרבה מרירות עליהם, ציבור שמרגיש שבמשך שנים שטפו לו את המח לעשות צעד מסויים שהיו טובים וריווחיים ממנו, ויכול להיות שהזעם הזה מוצדק.
אבל מכאן ועד להפוך את הכל למסחטת כספים... הדרך ארוכה.אם כעת הם מתאימים את עצמם לרוח הציבור ולתהפוכות הזמן ומציעים מודלים אחרים לפעילות- אדרבא, אני אבדוק אם שווה לי ואקבל החלטה.
אין מה לפסול מראש.
ייתכן שאינטרסים של כולנו חופפים...אם אני טועה ויש לך עובדות מוצקות שסותרות את דבריי (ולא תחושות בטן) - אשמח שתחכים אותי.
למותר לציין - אין לי שום אינטרס בגמח המרכזי ולא קשר משפחתי/חברי עם המנהלים או המשווקים.
@אפ_על_פי_כן אשאל שאלה קלה ופשוטה.
האם אותו ראש ישיבה נמשאר בפרונט? למה לא?
האם ההנהלה הוחלפה בשנתיים האחרונות? למה?
היכן האנשים שהיו הסמל של הגמח המרכזי ואסרו את כניסתם למשרדי הגמח?
אתה חושב שהציבור טיפש? מי מדבר על משכורת שמקבל עובד במקום? אתה חושב שיש מרירות בציבור נגדם סתם? הם חינכו דורות שלמים ליפול לעולמות של הלוואות מחרידות בלי לתאר בצורה נחרצת וברורה כמה החזרים כל משפחה תצטרך לכל חתונה בנפרד (!), הם רק שיווקו ודחפו בכל הכוח, הכל ממניע טהור? מי שמגיע עם מניע טהור, לא מפחד להגיד את הבעיות ולתת לאברך הפשוט לשקול, לא דוחף לו מבצעים ומשפטים כמו מענק בסוף החתונה.
אם היית יוצא לפני שנה לרחוב ושואל כמה מחזירים לגמח המרכזי, רוב הציבור היה סבור שלא מחזירים ואני חוסך ומקבל מענק בסוף. ברוך ה' שהיום המודעות עלתה, אבל אם זה לא עוול אז מה נחשב עוול? -
@אבי-ה-נערה
ואיך נכנס פה גם אושר בכבוד או כל גמ"ח אחר?@אבי-ר. כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ואיך נכנס פה גם אושר בכבוד
אתה ראית שמישהו נכנס או שמעת רק דיבורים (בעלז /ויזניץ לא קשורים לזה בשום צורה)?
היית בכנס וראית את הפנים של נציגי אושר בכבוד? הם לא קשורים, פשוט הם במצב קיצוני של משיכות כספים והם הגיעו להבין איך מצילים את עצמם ואת יגיע כפם ושהציבור הטיפש ימשיך להיות טיפש. -
@אפ_על_פי_כן אשאל שאלה קלה ופשוטה.
האם ההנהלה הוחלפה בשנתיים האחרונות? למה?
היכן האנשים שהיו הסמל של הגמח המרכזי ואסרו את כניסתם למשרדי הגמח?
אתה חושב שהציבור טיפש? מי מדבר על משכורת שמקבל עובד במקום? אתה חושב שיש מרירות בציבור נגדם סתם? הם חינכו דורות שלמים ליפול לעולמות של הלוואות מחרידות בלי לתאר בצורה נחרצת וברורה כמה החזרים כל משפחה תצטרך לכל חתונה בנפרד (!), הם רק שיווקו ודחפו בכל הכוח, הכל ממניע טהור? מי שמגיע עם מניע טהור, לא מפחד להגיד את הבעיות ולתת לאברך הפשוט לשקול, לא דוחף לו מבצעים ומשפטים כמו מענק בסוף החתונה.
אם היית יוצא לפני שנה לרחוב ושואל כמה מחזירים לגמח המרכזי, רוב הציבור היה סבור שלא מחזירים ואני חוסך ומקבל מענק בסוף. ברוך ה' שהיום המודעות עלתה, אבל אם זה לא עוול אז מה נחשב עוול?@אבי-ה-נערה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
האם ההנהלה הוחלפה בשנתיים האחרונות? למה?אין לי מושג. אני לא מה"מקורבים לצלחת".
אבל אפשר למנות לך 10 סיבות תקינות למה זה כך.@אבי-ה-נערה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אתה חושב שהציבור טיפש?
מהמשך דבריך אתה סובר שכן

הם חינכו דורות שלמים ליפול לעולמות של הלוואות מחרידות בלי לתאר בצורה נחרצת וברורה כמה החזרים כל משפחה תצטרך לכל חתונה בנפרד (!), הם רק שיווקו ודחפו בכל הכוח, הכל ממניע טהור? מי שמגיע עם מניע טהור, לא מפחד להגיד את הבעיות ולתת לאברך הפשוט לשקול, לא דוחף לו מבצעים ומשפטים כמו מענק בסוף החתונה.
אני השקעתי לפני 5 שנים, ו"לאכול את הלב" למה לא עשיתי את זה לפני עשור.
הם שיווקו... כי זה תפקידם.
וזהו העולם.
דברים לא יקרו בלי פרסום - אנשים גם לא יצביעו בבחירות, בלי קמפיינים.
צריך קמפיין להניע אנשים לפעולה, גם במקרה שהיא לגמרי לטובתם (דחיינות ועוד...)@אבי-ה-נערה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אם היית יוצא לפני שנה לרחוב ושואל כמה מחזירים לגמח המרכזי, רוב הציבור היה סבור שלא מחזירים ואני חוסך ומקבל מענק בסוף. ברוך ה' שהיום המודעות עלתה, אבל אם זה לא עוול אז מה נחשב עוול?
טוב עם מטומטמים אין הרבה מה לעשות...
רוב האנשים בסביבתי - ולא מדובר על ממולחים וחריפים במיוחד - מבינים היטב שהלוואות צריך להחזיר. על זה נאמר- כל טיפש חכם לעצמו.כולה כל מה שאמרתי - לא צריך להיות נגד אוטומטית.
יש לשקול כל דבר לגופו. -
@אבי-ר. כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ואיך נכנס פה גם אושר בכבוד
אתה ראית שמישהו נכנס או שמעת רק דיבורים (בעלז /ויזניץ לא קשורים לזה בשום צורה)?
היית בכנס וראית את הפנים של נציגי אושר בכבוד? הם לא קשורים, פשוט הם במצב קיצוני של משיכות כספים והם הגיעו להבין איך מצילים את עצמם ואת יגיע כפם ושהציבור הטיפש ימשיך להיות טיפש.@אבי-ה-נערה
תשמע את דברי @יוסף-מינצברג שהובאו לעיל@בן-עליה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
פרסום ראשון: מומחה שוק ההון יוסף מינצברג חושף לראשונה את פרטי מיזם 'משיאים' בכנס של 'קופת רבותינו' ✦ כותל המזרח
אמש נחשפו לראשונה בציבור פרטי מיזם 'משיאים' שעומד לשנות את כל מה שידענו על מימון נישואי הילדים במגזר החרדי. הפרטים נחשפו בכנס הדרכה לכלכלת בית שנערך ע"י 'קופת רבותינו' בבית שמשכותל המזרח (https://mizrach.co.il/33436/)
-
גמח המרכזי לא עשו שום עוול
בזמנים שאף אחד לא דיבר משוק ההון
היה 2 אופציות מי שהישקיע בגמח המרכזי היגיע מסודר לחתונות היה לו מאיפה לקחת כסף ולא להתרוצץ בין גמחים וחברים ולגלגל
מי שלא הישקיע מגלגל היום גמחים והלואות בצורה מטורפת ומשפילה
אז בתקופה הזאת הם עזרו חד משמעית להרבה משפחותכמובן שמאז שנהיה מודעות לשוק ההון אנשים הפסיקו לשים שם ובצדק
עכשיו יש פוליטיקה מטורפת בין התוכנית של מינצברג עם הגמחים לבין התוכנית של ויזניץ בעלזא וכ"ו
אודות ארגון בנקל בימים הקרובים יעלה לאשכול הזה 2 התוכניות מפורטות
וכאן יהיה תפקידנו להמליץ ולהגיב מה עדיף או שבכלל עדיף להשקיע לבד(יש מצב גדול שאלו שכבר משלמים לגמח המרכזי יהיה להם אופציה להעביר לתוכנית החדשה את הכסף הצבור)
(אין לי שום קשר לגמח המרכזי ולא קשור לשום גמח או תוכנית)
-
גמח המרכזי לא עשו שום עוול
היה 2 אופציות מי שהישקיע בגמח המרכזי היגיע מסודר לחתונות היה לו מאיפה לקחת כסף ולא להתרוצץ בין גמחים וחברים ולגלגל
מי שלא הישקיע מגלגל היום גמחים והלואות בצורה מטורפת ומשפילה
אז בתקופה הזאת הם עזרו חד משמעית להרבה משפחותכמובן שמאז שנהיה מודעות לשוק ההון אנשים הפסיקו לשים שם ובצדק
עכשיו יש פוליטיקה מטורפת בין התוכנית של מינצברג עם הגמחים לבין התוכנית של ויזניץ בעלזא וכ"ו
אודות ארגון בנקל בימים הקרובים יעלה לאשכול הזה 2 התוכניות מפורטות
וכאן יהיה תפקידנו להמליץ ולהגיב מה עדיף או שבכלל עדיף להשקיע לבד(יש מצב גדול שאלו שכבר משלמים לגמח המרכזי יהיה להם אופציה להעביר לתוכנית החדשה את הכסף הצבור)
(אין לי שום קשר לגמח המרכזי ולא קשור לשום גמח או תוכנית)
@אנונימי2 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מי שלא הישקיע מגלגל היום גמחים והלואות בצורה מטורפת ומשפילהאני מכיר אישית חלק ממנהלי הגמחי"ם, והם ידעו טוב טוב מה זה שוק ההון, עוד לפני שהציבור שמע, אז להגיד שלציבור היה שני אופציות בלבד, נשמע לי לא מדיוק.
אגב הגמ"ח המרכזי עושה 45 מיליון ש"ח על כל מיליארד ש"ח שיושב בבנק (ריבית בנק ישראל) וזה הביזנעס האמיתי, וכמו כל איש עסקים טוב,
כשהקרקע נשמטת לו מתחת לרגלים הם ממהרים להצטרף לגל. -
@אנונימי2 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מי שלא הישקיע מגלגל היום גמחים והלואות בצורה מטורפת ומשפילהאני מכיר אישית חלק ממנהלי הגמחי"ם, והם ידעו טוב טוב מה זה שוק ההון, עוד לפני שהציבור שמע, אז להגיד שלציבור היה שני אופציות בלבד, נשמע לי לא מדיוק.
אגב הגמ"ח המרכזי עושה 45 מיליון ש"ח על כל מיליארד ש"ח שיושב בבנק (ריבית בנק ישראל) וזה הביזנעס האמיתי, וכמו כל איש עסקים טוב,
כשהקרקע נשמטת לו מתחת לרגלים הם ממהרים להצטרף לגל.@מתכנן-פיננסי
לאיפה הלכו 45 מליון ש"ח אלו?
האם יתכן שזו הסיבה שהם אומרים - שהגמ"ח הוא איננו פירמידה ולא תלוי במשקיעים חדשים? -
יש תפיסה מאד נפוצה אצלנו:
העסקנים יעזרו לי לחתן ילדים.
החכים ימצאו פתרונות דיור לדור הצעיר.
בית ההשקעות ידאג שאני ארוויח.
איצ'ה דז'יאלובסקי יציל אותי מהונאות.אנשים שזו התפיסה שלהם- אף פעם לא יגעו רחוק.
וכשהפנטזיות שלהם לא מתקיימות - הם כועסים על כל העולם, כי "מגיע להם" ואיך זה לא קרה,
וכל בנאדם שני מבחינתם רמאי.אז בבקשה:
אף אדם לא יעזור לך חוץ מאתה לעצמך.
אל תבנה על שום פיתרון קסם.
אף אחד לא חייב לך כלום.
לכולם יש אינטרסים.ומשמעות מעשית -
לא כל מי שמציע לך עיסקה בלתי משתלמת- הוא רמאי.
אף אחד לא "חייב" ליידע אותך בשום דבר, ואם לא יידע- הוא לא עשה לך עוול.
אם אתה רוצה להרוויח, גם הצד שכנגד צריך להרוויח.
לא כל אחד מאנ"ש - ניתן לסמוך עליו.
לא כל בנאדם הוא: או צדיק גמור או רשע מרושע. -
@מתכנן-פיננסי
האם יתכן שזו הסיבה שהם אומרים - שהגמ"ח הוא איננו פירמידה ולא תלוי במשקיעים חדשים?@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
האם יתכן שזו הסיבה שהם אומרים - שהגמ"ח הוא איננו פירמידה ולא תלוי במשקיעים חדשים?- לא יודע, יכול להיות שבאמצעות משכורות או דברים אחרים.
- לדעתי זה עדיין פירמידה כי זה חלק קטן מסך ההון.
-
האם יתכן שזו הסיבה שהם אומרים - שהגמ"ח הוא איננו פירמידה ולא תלוי במשקיעים חדשים?- לא יודע, יכול להיות שבאמצעות משכורות או דברים אחרים.
- לדעתי זה עדיין פירמידה כי זה חלק קטן מסך ההון.
@מתכנן-פיננסי כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
לא יודע, יכול להיות שבאמצעות משכורות או דברים אחרים.
לדעתי זה עדיין פירמידה כי זה חלק קטן מסך ההון.קח בחשבון שזו ריבית בנק ישראל רק בשנים האחרונות...
שנים קודמות כסף שהופקד בבנק לא הביא כאלו רווחים. -
העסקנים יעזרו לי לחתן ילדים.
החכים ימצאו פתרונות דיור לדור הצעיר.
בית ההשקעות ידאג שאני ארוויח.
איצ'ה דז'יאלובסקי יציל אותי מהונאות.אנשים שזו התפיסה שלהם- אף פעם לא יגעו רחוק.
וכשהפנטזיות שלהם לא מתקיימות - הם כועסים על כל העולם, כי "מגיע להם" ואיך זה לא קרה,
וכל בנאדם שני מבחינתם רמאי.אז בבקשה:
אף אדם לא יעזור לך חוץ מאתה לעצמך.
אל תבנה על שום פיתרון קסם.
אף אחד לא חייב לך כלום.
לכולם יש אינטרסים.ומשמעות מעשית -
לא כל מי שמציע לך עיסקה בלתי משתלמת- הוא רמאי.
אף אחד לא "חייב" ליידע אותך בשום דבר, ואם לא יידע- הוא לא עשה לך עוול.
אם אתה רוצה להרוויח, גם הצד שכנגד צריך להרוויח.
לא כל אחד מאנ"ש - ניתן לסמוך עליו.
לא כל בנאדם הוא: או צדיק גמור או רשע מרושע.@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
זה לא נכון, רוב האנשים הנורמטיביים בעולם הם כאלו!
יש מיעוט אנשים שעוברים את השינוי התודעתי מעצמם, יש עוד חלק מהאנשים שע"י חינוך וכיו"ב יוכלו ג"כ לעבור את זה.
ויש חלק גדול מאד מבנ"א [לאו דוקא אצלינו] שהם באופי 'ראש קטן' לגבי ההתנהלות הכלכלית, ובאופן כללי הם יעשו את מה שכולם עושים, והם 'כמעט' לא מסוגלים לעשות את הדברים האלו בעצמם. וזה מאד נחוץ עבורם הארגונים המוסדיים שיעשו עבורם את העבודה הזו. רק חשוב שיעשה באופן הוגן ונכון. -
זה לא נכון, רוב האנשים הנורמטיביים בעולם הם כאלו!
יש מיעוט אנשים שעוברים את השינוי התודעתי מעצמם, יש עוד חלק מהאנשים שע"י חינוך וכיו"ב יוכלו ג"כ לעבור את זה.
ויש חלק גדול מאד מבנ"א [לאו דוקא אצלינו] שהם באופי 'ראש קטן' לגבי ההתנהלות הכלכלית, ובאופן כללי הם יעשו את מה שכולם עושים, והם 'כמעט' לא מסוגלים לעשות את הדברים האלו בעצמם. וזה מאד נחוץ עבורם הארגונים המוסדיים שיעשו עבורם את העבודה הזו. רק חשוב שיעשה באופן הוגן ונכון.@המבקר כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ויש חלק גדול מאד מבנ"א [לאו דוקא אצלינו] שהם באופי 'ראש קטן' לגבי ההתנהלות הכלכלית, ובאופן כללי הם יעשו את מה שכולם עושים, והם 'כמעט' לא מסוגלים לעשות את הדברים האלו בעצמם. וזה מאד נחוץ עבורם הארגונים המוסדיים שיעשו עבורם את העבודה הזו. רק חשוב שיעשה באופן הוגן ונכון.
לא דובר על ראש קטן,
דובר על אנשים שבטוחים שהח"כ 'שלנו' והעסקנים 'שלנו' אמורים לדאוג להם,
ואיזה חוצפה שגוף כלשהו דואג לאינטרסים של עצמו ולא לאינטרסים שלהם. -
@המבקר כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ויש חלק גדול מאד מבנ"א [לאו דוקא אצלינו] שהם באופי 'ראש קטן' לגבי ההתנהלות הכלכלית, ובאופן כללי הם יעשו את מה שכולם עושים, והם 'כמעט' לא מסוגלים לעשות את הדברים האלו בעצמם. וזה מאד נחוץ עבורם הארגונים המוסדיים שיעשו עבורם את העבודה הזו. רק חשוב שיעשה באופן הוגן ונכון.
לא דובר על ראש קטן,
דובר על אנשים שבטוחים שהח"כ 'שלנו' והעסקנים 'שלנו' אמורים לדאוג להם,
ואיזה חוצפה שגוף כלשהו דואג לאינטרסים של עצמו ולא לאינטרסים שלהם.@אפ_על_פי_כן אבל זה באמת הטבע האנושי בכל מקום, תראה בכל מקום בעולם כמה האנשים מזדעזעים וכועסים לגלות שהפוליטיקאים מושחתים... ז"א האנשים באמת רוצים להאמין שהאנשים למעלה דואגים לו.
לכן צריכים להיות 2 גישות במקביל. א. להעביר את המסר לכמה שיותר אנשים, אם אין אני לי מי לי. ב. לדאוג כמה שאפשר.. שהאנשים למעלה יתנהגו ביושר ובאחריות -
כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
וזהו!!! - מטרת ארגון בנקל הגיעה ליעודה - לעורר את ציבור בני התורה לנושא.
ובעצם
ממש לא!!!
תפקידם עתה להיות לציבור האברכים לעיניים בוחנות ומעמיקות על התוכנית והשלכותיה
שאין כאן עוד איזה עקיצה / נישול רווחים מאברכים תמימים במסווה של תוכנית גנדריוזית.....@מ.-יפה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
שאין כאן עוד איזה עקיצה / נישול רווחים מאברכים תמימים במסווה של תוכנית גנדריוזית.....
לא הייתי מסכים עם ההגדרה הזו..
נכון שיש אנשים שהסתבכו עם ההחזרים ואפי' יותר.
אבל -
א. א"א להתעלם שזו הייתה האופציה ה(כמעט) יחידה לחתן ילדים בדור של האבא שלי ושל אבות חברי לישיבה ולכוילל.
ב. גם אם לא הרווחת כסף יש בין זה לבין ''עקיצה נישול'' וכדו' מרחק רב.