דילוג לתוכן

הפלא התשיעי יהיה כשיום אחד אנשים יאבדו את כל הקרן שלהם כי הם ניסו לתפוס את הפלא השמיני

שוק ההון והשקעות
33 6 155 5

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    43 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @ניסן-עציוני כתב בקורסים של הרב לבקוביץ מתשואה כהלכה, שווה את העלות?: מדובר בקורס שכבר צולם בצורה פרונטלית וכעת נמכר לצפיה בצורה דיגטלית, ככה שהוא לא מתוכנן, אלא כבר קיים, יש בו 4 שיעורים בני שעתיים של אהרן זלץ ו4 שיעורים בני שעתיים של הרב לבקוביץ רק מציין שהקורס מסודרים היה 10 שיעורים של שעה אז מבחינת כמות שעות אין הבדל גדול ביחס לר׳ אברהם לבקוביץ פלוס כל המרצים האחרים
  • איפה לשמור כסף בצד?

שוק ההון והשקעות חיסכון השקעות כסף בצד
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    403 צפיות
    ס
    @אמת-מארץ-תצמח כתב באיפה לשמור כסף בצד?: לקנות בבנק קרן כספית מצטרף להמלצה. אין סיבה שלא לקנות דרך הבנק, דוקא קרן כספית. כמובן שאם הוא יבחר בהמשך לקנות קרן אחרת ודאי שעדיף אז לפתוח חשבון בבית השקעות, להמנע מהעמלות הגבוהות של הבנק. אולם בקרן כספית אין בבנק עמלות.
  • מתי אנשים יפסיקו ל...?!

הועבר שוק ההון והשקעות מוגבלים ביכולות
    2
    5 הצבעות
    2 פוסטים
    203 צפיות
    רואה את הנולדר
    @משה-חיים אני חושב שהרבה מהשיח הזה תורם לפתרונות הציבור הלטאי מתחיל לקלוט ועושה הרבה בשנה האחרונה בכיוון
  • 15 הצבעות
    162 פוסטים
    5k צפיות
    מ
    אני רוצה לרכוש מדד של תל אביב 125 ורואה שהדמי ניהול 0 בהתאם לתשקיף מה הכוונה ?
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    653 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים