דילוג לתוכן

האם נותן כשרות על השקעות אמור לפקח על אמינות ההשקעה?

שוק ההון והשקעות
24 8 35 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    21 צפיות
    איש קישא
    @שואף-לדעת מאוד
  • 7 הצבעות
    44 פוסטים
    910 צפיות
    ה. שלמהה
    @שמיל-שמיל כתב בהשקעות לאזרחי ארה"ב סיכום [מקוה מועיל]: @ה.-שלמה @ה.-שלמה כתב בהשקעות לאזרחי ארה"ב סיכום [מקוה מועיל]: קרנות בארה"ב מחוייבות לחלק דיבידנדים ולא משנה באיזה צורה הן משקיעות. לא הבנתי אם הם משקיעים באגחים גם צריכים לחלק דיבידנדים?, אם אין דיבדינדים את מה הם יחלקו בדיוק? מדובר בקרנות פאסיביות, הוי אומר בנכסים שמכניסים דיבידנדים לפחות ב50% מהקרן. אג"חים מכניסים תשלומי ריבית, שנחשבים אף הם דיבידנדים.
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    313 צפיות
    צ
    @טריידר הרעיון נכון, אבל אם זה נמצא באג"ח אז זה לא מיועד לטווח הארוך, וכפי הנראה שאם יש משכנתא שהריבית עליה יותר גבוהה מהתשואה של ההשקעה לטווח הבינוני, לכאורה המשקיע עשה את הדברים לבד בלי להתייעץ...
  • האם יש לחשוש לירידת הדולר

שוק ההון והשקעות
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    172 צפיות
    טריידרט
    ראה מה שנתכב בנושא סיכון במט"ח וירידת ערך הדולר בשרשור זה
  • הערה כללית בנושא תכנון השקעות

שוק ההון והשקעות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    171 צפיות
    טריידרט
    @משה-חיים כתב בהערה כללית בנושא תכנון השקעות: במחיר למשתכן יש אפשרות לעיתים לקבל מחיר נמוך ממחיר שוק ב-500 אלף עד מיליון ש"ח. ואיך אומרים..? - נשמע לי טוב..!! אז אולי עבור הספק הזה, שווה לי להתחיל לעשות מאמצים מסוימים..? אציין, כמדומני עו"ד נתן רוזנבלט כתב שתקופה זו התסיימה, תקציב השתתפות משרד השיכון בהנחות אלו השתנה, ונדיר מאוד (עד בלתי קיים) לזכות כיום בהנחה מעל 600 אש"ח במחיר למשתכן / למטרה. (אכן פעם זה היה כדאי עד כדאי מאוד, חבר שלי זכה בתחנת שידור בי-ם במחיר של 2.8 מליון ש"ח מתחת למחיר השוק!)