דילוג לתוכן

בשורה: אובר בדרך לישראל

כלכלת המשפחה
13 8 383 8

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    9 פוסטים
    181 צפיות
    ביזנייעסב
    @השומר said: לגבי הטענה שאם נגלגל את חלק מהרווח של היועץ על הגוף נותן ההלוואה זה לא נכון כי בסוף זה יחושב בצורה עקיפה בריביות כי הבנק רוצה להרוויח ובסוף הרווח כולל כל אנשי המקצוע בדרך מגיעים מהלקוח. לבנקים יש מספיק מאיפה לצ'פר את היועצים ולהמשיך להיות רווחיים... @השומר said: בנוגע לחוק באמת כמו שהעלת יש צדדים לפה ולפה וכשיש ספק תמיד כדאי לנקוט בכלל שכמה שפחות חוקים ורגולציה זה טוב. מהם הצדדים האחרים? @משכנתא-בקצב-שלך said: וזה בעצם רווח ללקוחות כי להישאר בתוך המערכת הבנקאית הרבה יותר זול וחכם מול חוץ בנקאי. שוב, בהחלט יהיו אינטרסים שונים ליועצים, אך כבר מניתי את הסיבות שבגללם אני לא חושש מכך. @אס-אנד-פי said: לא דומה שוק הסלולר או הביטוחים לשוק המשכנתאות, שהוא הרבה יותר מורכב ומסובך וכולל תנאים ותהליך ארוכים ושונים בכל עסקא, אכן יש תיקים מורכבים במשכנתאות, וכמוהם בדיוק ישנם ביטוחים מורכבים (ביטוח אחריות מקצועי עשית פעם?) בתיקי משכנתאות קלאסיים, מספיקות כמה שעות כדי להבין מלמעלה את הנתונים. ולמי שגם זה מורכב, יש מספיק יועצים שיתחרו ביניהם ויעצרו את הניצול.
  • 1 הצבעות
    13 פוסטים
    169 צפיות
    ב
    @סייעתא-דשמיא said: @בן-עליה said: רק חשוב לשים לב לא הכל הם יודעים אישתי קיבלה 10% נכות על יבלת במתרי הקול וכו' אבל אחת מהחברות המפורסמות בציבור שלנו שליוותה אותנו (הם לא לוקחים על פתיחת תיק) לא ידעה חוק פשוט של הביטוח לאומי אין לי מושג במה מדובר ובמי מדובר, אבל זה ממש לא נשמע תקין. @בן-עליה said: ואם כבר מדברים על זכויות יש הרבה זכויות שאנשים זכאים ולא יודעים משהו יודע איפה אפשר לבדוק את זה? בגדול - ב"כל זכות", אבל אם תתן כותרת על איזה תחום אתה מתכוין - יהיה אפשר לכוון יותר. זה מקרה אמיתי ואם אני אמצא את המכתב זה מלפני כמה שנים אז אני אעלה אותו
  • 2 הצבעות
    23 פוסטים
    412 צפיות
    צ
    @מחוץ-לקופסא נשמע מעניין, אני מחכה למאמר.
  • 0 הצבעות
    55 פוסטים
    1k צפיות
    ר
    @אהבת-התורה said: למה היועמשי"ת מחוץ לתמונה? עצרות ותפילות מתחת לביתה יומם ולילה. קצת לעורר אותה (תרתי משמע). מה קשור יועמש"ית אם כבר גיל לימון.
  • 0 הצבעות
    24 פוסטים
    987 צפיות
    יאיר22י
    מעדכן גם פה! קיבלתי בחודשיים האחרונים בערך 800 מיילים עם בקשות לשיפורים במערכת אני עובד כל הזמן ומשפר את הדברים. הוספתי היום אפשרות שרבים מכם ביקשתם - תת קטגוריות. לדוגמה מזון מתחלק לתתי קטגוריות קטנים מה שיאפשר לנהל את התקציב מדוייק יותר. בנוסף בעזרת השם בחודש הקרוב תעלה גרסה 2 של המערכת. הולך להיות שם שיפורים מכל המיילים שקיבלתי ואחרי שהבנתי בדיוק מה הפערים שמקשים על השימוש היום! אם יש עוד בעיות או דברים שהייתם רוצים שיכנסו בגרסה 2 של המערכת אשמח ממש שתכתבו פה