דילוג לתוכן

איזה קרן כספית להשקיע?

שוק ההון והשקעות
2 2 190 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    52 צפיות
    צ
    @דל-גאה אם אתה לא רוצה את הסנופי, אז כנראה אתה רוצה מדד עולמי, יש לך באינפיניטי מסלול הלכה.
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    83 צפיות
    א
    @חיסכון-לחתונה said: א. אשמח לשמוע באיזה בנק ומה הסיבה שקיבלת הלוואה במחיר כזה? (האם לקחת ג"כ משכנתא מאותו בנק באותו זמן? פאג"י, אכן בגלל משכנתא, פלוס המלצה שהיתה לי על החשבון בגלל התנהלות תקינה במשך שנים רבות. ב.כתבת שאתה לא מאמין במדד S&P500, ע"פ מה האמון שלך בנוי? על אנשים אנונימים שכותבים תגובות בפורומים? כי אם אתה שואל כאן מה לעשות אם הכסף אז מסתמא לא עברת קורסים כל שהם... יש די והותר נידונים על זה בכל פורום ותת פורום אפשרי, ובכל פינת קפה מאולתרת, אין ענין גם כאן... בוא נניח שזו תחושת כרס אישית שלי, וזו בעיה שלי. עכ"פ זה הנתון. ג. הפריים ב12 שנה יכול להשתנות הרבה מאוד. ואתה מסתמא מחפש השקעה לתווך ארוך, לכן מי אמר שה"ריבית האטקרטיבית" תשאר גם עוד 3 שנים ממש לאו דווקא לטווח ארוך, אפילו פיקדון עם תחנות יציאה נוחות כדי לברוח ברגע שזה כבר לא ישתלם. או להפך - תשואה שמבוססת גם היא על הפריים או ריבית בנק ישראל והנגזרים ממנה, וכך זה ימשיך להיות משתלם תמיד. ד. בהלוואת שיעבוד נכס במשכנתא שמוצערת עבור שיפוץ וכדו' אפשר להשיג ריביות נמוכות יותר יכול להיות, אבל לא שווה לי את ההתעסקות. גם ההלוואה הנ"ל - כל השאלה שלי מתחילה אחרי שכבר יש לי את הכסף ביד והשאלה היא האם להחזיר או להשקיע אותו. אני לא מאלה שלוקחים הלוואות בשביל להשקיע, לא בשלב זה של החיים.
  • 1 הצבעות
    23 פוסטים
    761 צפיות
    עומק הסיכויע
    @מחוץ-לקופסא התכוונתי שבדרך כלל ההצעה עצמה לא אטרקטיבית
  • קרן השתלמות לתושב ישראל וארה"ב

שוק ההון והשקעות @@@
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    223 צפיות
    moshe39M
    @shuki כתב בקרן השתלמות לתושב ישראל וארה"ב: כוונתי בשאלתי הייתה לעצמאי. מי שיודי פרטים אשמח שיסביר תודה @סייעתא-דשמיא כתב בקרן השתלמות לתושב ישראל וארה"ב: @shuki לעצמאי לא ברור האם זה בכלל PFIC או לא. הכוונה שיש ויכוח האם הIRS יחשיב את זה לPFIC או לא מה זה PFIC תראה [כאן] (https://forum.benakel.org/topic/659/מיסוי-אמריקאי-מהו-מס-pfic-המאיים)
  • קרן סל מחקה S&P של מגדל

שוק ההון והשקעות שוק ההון קרן סל
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    124 צפיות
    י
    מעוניין להשקיע בקרן סל מחקה S&P בכשרות גלאט הון, מצאתי את הקרן הזו מגדל 1162189 עם דמי ניהול אפסיים (0.01), אבל אני מבין שהיא לא מחקה את כל המדד אלא לפי ערכים של איכות הסביבה וכד'. אשמח לחוו"ד מהמומחים עליה. האם הקרן מומלצת בכל זאת להשקעה ארוכת טווח? אציין שראיתי שהתשואות שלה גבוהות יותר ביחס למחקה S&P של מור 1165810 (דמי ניהול 0.12). תודה רבה.