דילוג לתוכן

האם להשקיע בריאל האיראני???

שוק ההון והשקעות
11 9 725 8

נושאים מוצעים

• האם בישראל יש אפשרות ל'הכות את המדד'

שוק ההון והשקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    208 צפיות
    ל
    @998877 בהגדרה א"א שרוב המשקיעים יכו את השוק כי לכל פעולה יש צד שמרוויח וצד שמפסיד. אז מה שה משנה איפה זה? רוב המנהלים לא יכו את המדד. איך תבחר את האלה שכן?
  • האם העליה של השקל קבועה?

שוק ההון והשקעות דולר
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    340 צפיות
    איציק התותחא
    מה שכן דולר ברמה של 3 שקלים הוא "אור ירוק" חזק מאוד לבנק ישראל להתחיל בסדרה של הורדות ריבית
  • 16 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    מתכנן פיננסימ
    @טריידר חזק ביותר!! אני תמיד טוען שהסיבה שבציבור האברכים יש יותר נפילות בהשקעות מפוקפקות, זה בגלל שהם מעולם לא עבדו על כסף, והם חושבים שיש כסף קל. מי שעובד יודע ש"בזעת אפך תאכל לחם" וכסף לא גודל על העצים. אגב- יש מקרה אחד שכן יש שמה כסף קל והוא: לשכנע אחרים שיש כסף קל.
  • להשקיע או לא?

שוק ההון והשקעות השקעה להשקיע חשש מהשקעה
    17
    11 הצבעות
    17 פוסטים
    755 צפיות
    מ
    @דל-גאה said: מה השטות הזו? קרנות מחקות מדדים זה השקעה סולידית? הוא התכוון לקרנות כספיות. משום מה הוא קרא להן מחקות מדדים. כמובן שמחקות מדדים זה לא השקעה סולידית. @פלוס said: שוק ההון (מניות, [קרנות נאמנות], אג"ח) פוטנציאל לרווחים גבוהים לאורך זמן ניתן להתחיל גם עם סכומים קטנים דורש סבלנות – השוק עולה ויורד בטווח הקצר השקעות סולידיות (אג"ח ממשלתי, קרנות מחקות מדדים) מסוכן פחות ממניות מניב תשואה טובה יותר מחסכון בנקאי הרווחים נמוכים יותר מהשקעה במניות
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים