דילוג לתוכן

שוק ההון ופורים... - טור (לא) לפורים בלבד!!

שוק ההון והשקעות
23 7 822 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    342 צפיות
    מתכנן פיננסימ
    @שואף-לדעת כתב בהאיום הסיני על הכלכלה הבינלאומית: כמה האיום הזה משמעותי?? בלי שבבים כל חברות הטכנלוגיה לא שוות הרבה, והכלכלה האמריקאית בכלל תכנס למיתון עמוק, אם המחסור הבסיסי בשבבים ימשך לאורך שנים, אני מעריך שהשפל הגדול יהיה מיתון קטן לעומת המיתון הזה.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    240 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • 0 הצבעות
    168 פוסטים
    5k צפיות
    משה צבימ
    @בואו-חשבון. said: ממונף פי שלש חודשי על מדד תנודתי כמו הנאסדק בהחלט יכול להימחק. סיכוי נמוך במיוחד מכיוון שיש מנגנון איזון מחדש בירידה של 15 % מה שגורם לכך שאם היה ירידה של מתחת ל15 % עד יום מסוים בחודש אתה צריך שתהיה ירידה ביום אחד של מעל 21 % מה שלא יכול לקרות בעיקרון עם הבלמים הנהוגים בבורסה כדי להימחק צריך לרדת בשליש ואם הירידה הייתה רק של 15% צריך לרדת עוד 21% בשביל ירידה של 33% (לכאורה זהו הסיבה למנגנון איזון של 15% למנוע מחיקה)
  • 3 הצבעות
    51 פוסטים
    5k צפיות
    שמש מרפאש
    הנאסד"ק 100 חוגג 30,000 אני עוד זוכר אותו כשהוא היה קטן לפני הקורונה, על 8000... לא יאומן שרק 6 שנים חלפו מאז...
  • 3 הצבעות
    10 פוסטים
    454 צפיות
    ש
    @פלוס כתב בשוק ההון בירידה!! ומה עכשיו??: במקרה של ירידות חדות, חשוב לבחון את רמת החשיפה של תיק ההשקעות שלך לסיכונים מיותרים. אם אתה משקיע עם אופק זמן ארוך, יתכן ויהיה נכון להוריד חשיפה לאפיקים מסוכנים ולהתמקד בנכסים בטוחים יותר. אך אם אתה משקיע לטווח קצר, סיכון גבוה יותר עשוי להתאים לך. לכאו' בדיוק הפוך.. אם זה השקעה לטווח ארוך, אז יש אפשרות לקחת סיכון גבוה כי אני יודע שהשוק תמיד מתקן את עצמו, אך אם זה לטווח הקצר זה יהיה סיכון מדי גדול אפי' להפסיד את הקרן - כל שכן ש(אולי)לא להרוויח, ולכן בטווח קצר יהיה עדיף פחות סיכונים.