דילוג לתוכן

שוק ההון ופורים... - טור (לא) לפורים בלבד!!

שוק ההון והשקעות
23 7 1.1k 7

נושאים מוצעים

• 11 הצבעות
    2 פוסטים
    341 צפיות
    פ
    דברים כדורבנות. אם כי יש לתת את הדעת על כך, שהשורש של אי החשיבה שדובר בו במאמר זה, מצמיח גם כן הוצאות שטותיות שאין שום בר דעת שמסכים אליהם, כמו ההוצאות על התזמורות בחתונה לזמרים כמעט בני עשרה, שמנגנים ושרים בצורה הפשוטה ביותר, וגובים הון תועפות, ועוד כהנה רבות, וכדי לממן את הבלים אלה, צריך לשבת בכולל כחצי שנה, או שתיים שלש משכורות של אשה שמתפרנסת בצורה סבירה וממוצעת.
  • קרן סל מחקה S&P של מגדל

שוק ההון והשקעות שוק ההון קרן סל
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    169 צפיות
    י
    מעוניין להשקיע בקרן סל מחקה S&P בכשרות גלאט הון, מצאתי את הקרן הזו מגדל 1162189 עם דמי ניהול אפסיים (0.01), אבל אני מבין שהיא לא מחקה את כל המדד אלא לפי ערכים של איכות הסביבה וכד'. אשמח לחוו"ד מהמומחים עליה. האם הקרן מומלצת בכל זאת להשקעה ארוכת טווח? אציין שראיתי שהתשואות שלה גבוהות יותר ביחס למחקה S&P של מור 1165810 (דמי ניהול 0.12). תודה רבה.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    207 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @התותח-זה-אני תפנה ל3 בנקים (לא מחייב שיש לך חשבון בהם) ותתמקח (ואם אתה לקוח ריווחי לבנק תחזור לבנק שלך בסוף עם ההצעה הטובה ביותר). כל מה שלא מבטיח את גובה הריבית מגיע עם סיכון להפסד או לרווח מופחת. ואם מישהו (שאיננו גוף פיננסי מוכר כמו בנק או חברת ביטוח מוכרת) מבטיח ריבית שוברת שוק אז זה בדר"כ סיכוי להפסד בטוח לפחות של חלק מהקרן.
  • 4 הצבעות
    10 פוסטים
    551 צפיות
    ש
    @פלוס כתב בשוק ההון בירידה!! ומה עכשיו??: במקרה של ירידות חדות, חשוב לבחון את רמת החשיפה של תיק ההשקעות שלך לסיכונים מיותרים. אם אתה משקיע עם אופק זמן ארוך, יתכן ויהיה נכון להוריד חשיפה לאפיקים מסוכנים ולהתמקד בנכסים בטוחים יותר. אך אם אתה משקיע לטווח קצר, סיכון גבוה יותר עשוי להתאים לך. לכאו' בדיוק הפוך.. אם זה השקעה לטווח ארוך, אז יש אפשרות לקחת סיכון גבוה כי אני יודע שהשוק תמיד מתקן את עצמו, אך אם זה לטווח הקצר זה יהיה סיכון מדי גדול אפי' להפסיד את הקרן - כל שכן ש(אולי)לא להרוויח, ולכן בטווח קצר יהיה עדיף פחות סיכונים.
  • 3 הצבעות
    468 פוסטים
    33k צפיות
    ס
    @הברסלבר said: @מ.-יפה דירה של 2.5 מיליון ומושכר רק ב 6500 ??? כן זה אפילו הרבה, אתה יכול לבדוק ב https://www.nadlan.gov.il/?view=settlement&id=2610&page=deals