דילוג לתוכן

תשלום מופרז לחברת החשמל

כלכלת המשפחה
31 10 189 10
  • ניסיתי הכול ואני לא רואה שהמונה עולה בזמן הזה
    אבל זה ממש מוזר לי איך יכול להיות שיש לי בבית רק מקרר מ' כביסה וכירה חשמלית אחת [אפי הבולר לא עובד כאת כי הוא תקול]
    והמחיר כל חודש בסביבות 1000 שקל וחברת חשמל דוחים אותי כל הזמן שאפשר להתלונן רק בווצאפ אני לא יודע מה לעשות ואיפה להתלונן אם משהו יודע מה לעשות אשמח לעזרה
    @איצ-ה-דז-אלובסקי
    @קובי-טורנהיים

• בלת"ק
    זה מחיר לחודש או חודשיים?
    תבדוק אם עושים לך הערכה של המונה או קריאה

• כן עושים בדקתי
    וזה חודשיים
    וקורא כבר יותתר מפעם אחת
    וחברת חשמל אומרית שתלונות יש רק בווצאפ
    וב"ה אין לי

• מה עושים? הערכה או קריאה

• קריאה מרחוק זה מונה חכם

• תבדוק אם הקריאה תואמת לנה שנופיע במונה
    אם התשלום הוא לחודשיים יכול להיות שזה לא הרבה

• לכולם זה דו חודשי
    ובדקתי אם השכנים שלי שיש להם יותר מוצרי חשמל ממני ויש להם פחות [כמעט חצי]

• וואו
    אני חושב שאולי כדאי לך להביא חשמלאי שיבדוק

• לכולם זה דו חודשי
    ובדקתי אם השכנים שלי שיש להם יותר מוצרי חשמל ממני ויש להם פחות [כמעט חצי]

@דוד-ק אתה מקבל חשבון מחברת חשמל או מאחד הספקים האחרים?

יש כמה אפשריות לחוסר התאמה בקריאה המונה

1. אולי יש בלבול בין המונה שלך למונה של אחד השכנים - לכן יש לוודא שהמספר מונה שמופיע בחשבון תואם למונה שמונה את הדירה שלך
    2. אולי יש משהו (למשל עמדת טעינה) שמחוברת לקו שלך לפני הלוח שלך - לכן המליצו לך להוריד את הראשי ולבדוק האם המונה סופר בזמן הזה (כך גם תוכל לוודא שמונה מסוים מחובר לדירה שלך)
    3. אולי יש תקלה במונה - ניתן לפנות לחברת חשמל שיבצעו בדיקה ראה כאן לפי מה שכתוב שם ניתן להתקשר למוקד 103
  • @דוד-ק אתה מקבל חשבון מחברת חשמל או מאחד הספקים האחרים?

יש כמה אפשריות לחוסר התאמה בקריאה המונה

1. אולי יש בלבול בין המונה שלך למונה של אחד השכנים - לכן יש לוודא שהמספר מונה שמופיע בחשבון תואם למונה שמונה את הדירה שלך
    2. אולי יש משהו (למשל עמדת טעינה) שמחוברת לקו שלך לפני הלוח שלך - לכן המליצו לך להוריד את הראשי ולבדוק האם המונה סופר בזמן הזה (כך גם תוכל לוודא שמונה מסוים מחובר לדירה שלך)
    3. אולי יש תקלה במונה - ניתן לפנות לחברת חשמל שיבצעו בדיקה ראה כאן לפי מה שכתוב שם ניתן להתקשר למוקד 103

@moshe39
    1 לא מה שאני יודע אולי הבילבול זה בקבלן ששיך לי מונה אחר שאת זה אני לא יכול לבדוק
    2 לא אין לי רכב
    3 לא ראית אבל אולי [איך בודקים]
    4 איך בודקים את זה המס' מונה רשום גם על המונה ולא רק על החשבונית
    5 בדקתי ולא ראיתי אבל לא בדקתי להרבה זמן אני חושב עכשיו אולי לבדוק לשבוע שלם כי אני לא יכול לדעת מתי הוא משתמש [לדוגמא מתי הוא מטעין את הרכב]
    6 ניסיתי והם אומרים שאפשר רק בווצאפ שב"ה אין לי

• אני יודע שבתחילת רפורמת החשמל היה הרבה שהתלוננו על מחירים גבוהים שיצא להם למרות ה8% הנחה
    מעניין

• לא אני בחברת החשמל

• @moshe39
    1 לא מה שאני יודע אולי הבילבול זה בקבלן ששיך לי מונה אחר שאת זה אני לא יכול לבדוק
    2 לא אין לי רכב
    3 לא ראית אבל אולי [איך בודקים]
    4 איך בודקים את זה המס' מונה רשום גם על המונה ולא רק על החשבונית
    5 בדקתי ולא ראיתי אבל לא בדקתי להרבה זמן אני חושב עכשיו אולי לבדוק לשבוע שלם כי אני לא יכול לדעת מתי הוא משתמש [לדוגמא מתי הוא מטעין את הרכב]
    6 ניסיתי והם אומרים שאפשר רק בווצאפ שב"ה אין לי

דוד-ק
    ההודעה שלי לא הייתה מספיק ברורה, לכן ערכתי אותה

• כן והתשובות שלי אדין רולנטיות
    ואיך אני יכול לבדוק אם מונה אחר מחובר אם גם שלו לא זז ?

• אתה יכול לנתק את כל מכשירי החשמל בבית ולהדליק מכשיר אחד למשך שעה ולראות האם המונה התקדם בהספק של המכשיר

אבל
    צריך לוודא שבאמת אין מכשירים נוספים
    דברים שנדלקים ונכבים עם טרמוסטט לא עוזרים
    אני חושב שהכי פרקטי זה פלטה של 4 סירים ולמשך שעה המונה אמור להתקדם ב0.4 קוט"ש (זה לא הרבה ולכן הבדיקה לא תהיה מדוייקת)

• תודה אני אנסה ונראה
    למשהו כאן יש עוד רעיונות

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    4 פוסטים
    127 צפיות
    צ
    @BRISKER עברתי לבזק, לא ראיתי בעיות, הכל הלך טוב, חוץ מפעם אחת שהם הפיקו קבלה על סכום כפול, זה קרה לכל הלקוחות שלהם, והם תיקנו את זה לפני הגבייה בפועל. וזה הנחה של 7%. ואני כמובן עם טלפון כשר, ובלי מונה חכם.
  • 7 הצבעות
    21 פוסטים
    807 צפיות
    פשוט יהודיפ
    באמישראגז יש 7% הנחנה ללקוחות החברה או למי שיש לו בבניין צובר של אמישראגז אפילו אם לו עצמו אין
  • 4 הצבעות
    1 פוסטים
    115 צפיות
    יצחק שקל דעתי
    אני מגיע לדרשה בבית כנסת קודם סליחות, יושב ליד חבר טוב, אנחנו מדברים על דא ועל הא, תוך כדי דיבור הוא אומר לי, ממש התלבטתי אם בכלל לבא לדרשה, עדיף לבא ישר לסליחות ולוותר על שלב הדרשה שגורם לי מועקה. שאלתי אותו: מה מעיק עליך? בתגובה לשאלה הוא אומר לי, בטוח לי שהדרשה של הרב תביא אותי למקום של אשמה וצורך בשינוי קיצוני שאין בכוחי לעשות אותו, אני לא יכול להשתנות כאן ועכשיו, לקבל קבלות על ידי חשבון נפש נוקב מתוך מקום שהכל חייב להיפסק ביום אחד. אמרתי לו, אתה חייב לתת צ'אנס, לך תדע, הפעם אתה יכול להיות מופתע ובענק. הרב התחיל את הדרשה: תדעו לכם כל אחד ואחד הוא כאן יקר שביקרים, יש כאן הזדמנות פז שה' יתברך נותן לנו פעם בשנה לשוב אליו ולחשב מסלול מחדש ולבנות לעצמנו דרך סלולה, אנחנו עומדים לפני יום גורלי, ובטוח לי שכל אחד מכם איפה שהוא נמצא יכול לשוב ולהתקדם מתוך מקום אמיתי של דרכי התשובה: • וידוי • חרטה • עזיבת החטא • קבלה לעתיד בזה הרב סיים את דבריו. אך לאחר סליחות אני המשכתי מתוך סקרנות ושאלתי את חבר שלי, נו..... איך היתה הדרשה? חברי אומר לי: בהתחלה הייתי מהוסס ומכווץ ותוך דקות התחלתי להיות יותר נינוח ורגוע. אני פשוט בן אדם אחר קיבלתי חיים במתנה. במעבר חד מההתרוממות הרוחנית עברתי איתו לעולם הכלכלה והחלטתי שאני מעניק לו מתנה נוספת. שאלתי אותו: איך המצב הכלכלי שלך מתנהל בבית ? הוא פשוט התחיל לשפוך, אין לך מושג כמה חובות יש לי, אני חייב לגמור את החודש, אך אני נמצא כל הזמן במקום של אשמה, אין בכוחי לעשות שינוי קיצוני, אני לא יכול להשתנות כאן ועכשיו, אני לא יכול לשנות התנהלות מתוך מקום שהכל חייב להיפסק ביום אחד. אמרתי לו: תדע לך יש לך כאן הזדמנות פז שה' יתברך נותן לך לשוב למצב כלכלי תקין ולחשב מסלול מחדש, זה נכון - אתה צריך לקחת אחריות אך בטוח לי שאיפה שאתה נמצא תוכל להתקדם מתוך מקום אמיתי כמו בדרכי התשובה • וידוי - מודעות כלכלית, תדע איפה אתה עומד בפן הכלכלי בבית. • חרטה – תתחרט ותכאב על כך שהגעת למצב כלכלי כזה אך תהיה נטול אשמה. • עזיבת החטא – תחליט החלטה אמיתית אני עוזב את ההתנהלות השגויה. • קבלה לעתיד – תקבל קבלות אמיתיות ותבנה לעצמך דרך סלולה למצב כלכלי תקין. איך אתם חושבים לשוב, ולחשב מסלול מחדש בהתנהלות הכלכלית שלכם? גמר חתימה טובה !!
  • 11 הצבעות
    16 פוסטים
    751 צפיות
    קל זכותק
    @BRISKER כי בזק יודעים להפעיל מערך שיווק ולתגמל את המשווקים שלהם נ.ב. בעבר ההנחה אצלם הייתה גבוהה יותר
  • 0 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    הקול השפויה
    @יצחק-שקל-דעת כתב בהאם הציבור החרדי מתעורר לכלכלת המשפחה? דיון על מגמת החיסכון וההשקעות לחתונות ילדים: שלום וברכה !! אני שמעתי שזה נכנס לציבור החרדי מהסיבה שבחיסכון לכל ילד נתנו בחירה למסלול השקעה ואז ככה הציבור נכסף לזה. קשה להאמין