תשלום מופרז לחברת החשמל
-
ניסיתי הכול ואני לא רואה שהמונה עולה בזמן הזה
אבל זה ממש מוזר לי איך יכול להיות שיש לי בבית רק מקרר מ' כביסה וכירה חשמלית אחת [אפי הבולר לא עובד כאת כי הוא תקול]
והמחיר כל חודש בסביבות 1000 שקל וחברת חשמל דוחים אותי כל הזמן שאפשר להתלונן רק בווצאפ אני לא יודע מה לעשות ואיפה להתלונן אם משהו יודע מה לעשות אשמח לעזרה
@איצ-ה-דז-אלובסקי
@קובי-טורנהיים -
@דוד-ק אתה מקבל חשבון מחברת חשמל או מאחד הספקים האחרים?
יש כמה אפשריות לחוסר התאמה בקריאה המונה
- אולי יש בלבול בין המונה שלך למונה של אחד השכנים - לכן יש לוודא שהמספר מונה שמופיע בחשבון תואם למונה שמונה את הדירה שלך
- אולי יש משהו (למשל עמדת טעינה) שמחוברת לקו שלך לפני הלוח שלך - לכן המליצו לך להוריד את הראשי ולבדוק האם המונה סופר בזמן הזה (כך גם תוכל לוודא שמונה מסוים מחובר לדירה שלך)
- אולי יש תקלה במונה - ניתן לפנות לחברת חשמל שיבצעו בדיקה ראה כאן לפי מה שכתוב שם ניתן להתקשר למוקד 103
-
@דוד-ק אתה מקבל חשבון מחברת חשמל או מאחד הספקים האחרים?
יש כמה אפשריות לחוסר התאמה בקריאה המונה
- אולי יש בלבול בין המונה שלך למונה של אחד השכנים - לכן יש לוודא שהמספר מונה שמופיע בחשבון תואם למונה שמונה את הדירה שלך
- אולי יש משהו (למשל עמדת טעינה) שמחוברת לקו שלך לפני הלוח שלך - לכן המליצו לך להוריד את הראשי ולבדוק האם המונה סופר בזמן הזה (כך גם תוכל לוודא שמונה מסוים מחובר לדירה שלך)
- אולי יש תקלה במונה - ניתן לפנות לחברת חשמל שיבצעו בדיקה ראה כאן לפי מה שכתוב שם ניתן להתקשר למוקד 103
@moshe39
1 לא מה שאני יודע אולי הבילבול זה בקבלן ששיך לי מונה אחר שאת זה אני לא יכול לבדוק
2 לא אין לי רכב
3 לא ראית אבל אולי [איך בודקים]
4 איך בודקים את זה המס' מונה רשום גם על המונה ולא רק על החשבונית
5 בדקתי ולא ראיתי אבל לא בדקתי להרבה זמן אני חושב עכשיו אולי לבדוק לשבוע שלם כי אני לא יכול לדעת מתי הוא משתמש [לדוגמא מתי הוא מטעין את הרכב]
6 ניסיתי והם אומרים שאפשר רק בווצאפ שב"ה אין לי -
@moshe39
1 לא מה שאני יודע אולי הבילבול זה בקבלן ששיך לי מונה אחר שאת זה אני לא יכול לבדוק
2 לא אין לי רכב
3 לא ראית אבל אולי [איך בודקים]
4 איך בודקים את זה המס' מונה רשום גם על המונה ולא רק על החשבונית
5 בדקתי ולא ראיתי אבל לא בדקתי להרבה זמן אני חושב עכשיו אולי לבדוק לשבוע שלם כי אני לא יכול לדעת מתי הוא משתמש [לדוגמא מתי הוא מטעין את הרכב]
6 ניסיתי והם אומרים שאפשר רק בווצאפ שב"ה אין לי -
אתה יכול לנתק את כל מכשירי החשמל בבית ולהדליק מכשיר אחד למשך שעה ולראות האם המונה התקדם בהספק של המכשיר
אבל
צריך לוודא שבאמת אין מכשירים נוספים
דברים שנדלקים ונכבים עם טרמוסטט לא עוזרים
אני חושב שהכי פרקטי זה פלטה של 4 סירים ולמשך שעה המונה אמור להתקדם ב0.4 קוט"ש (זה לא הרבה ולכן הבדיקה לא תהיה מדוייקת)