דילוג לתוכן

תשלום מופרז לחברת החשמל

כלכלת המשפחה
33 11 1.5k 11
  • לכולם זה דו חודשי
    ובדקתי אם השכנים שלי שיש להם יותר מוצרי חשמל ממני ויש להם פחות [כמעט חצי]

@דוד-ק אתה מקבל חשבון מחברת חשמל או מאחד הספקים האחרים?

יש כמה אפשריות לחוסר התאמה בקריאה המונה

1. אולי יש בלבול בין המונה שלך למונה של אחד השכנים - לכן יש לוודא שהמספר מונה שמופיע בחשבון תואם למונה שמונה את הדירה שלך
    2. אולי יש משהו (למשל עמדת טעינה) שמחוברת לקו שלך לפני הלוח שלך - לכן המליצו לך להוריד את הראשי ולבדוק האם המונה סופר בזמן הזה (כך גם תוכל לוודא שמונה מסוים מחובר לדירה שלך)
    3. אולי יש תקלה במונה - ניתן לפנות לחברת חשמל שיבצעו בדיקה ראה כאן לפי מה שכתוב שם ניתן להתקשר למוקד 103
  • @דוד-ק אתה מקבל חשבון מחברת חשמל או מאחד הספקים האחרים?

יש כמה אפשריות לחוסר התאמה בקריאה המונה

1. אולי יש בלבול בין המונה שלך למונה של אחד השכנים - לכן יש לוודא שהמספר מונה שמופיע בחשבון תואם למונה שמונה את הדירה שלך
    2. אולי יש משהו (למשל עמדת טעינה) שמחוברת לקו שלך לפני הלוח שלך - לכן המליצו לך להוריד את הראשי ולבדוק האם המונה סופר בזמן הזה (כך גם תוכל לוודא שמונה מסוים מחובר לדירה שלך)
    3. אולי יש תקלה במונה - ניתן לפנות לחברת חשמל שיבצעו בדיקה ראה כאן לפי מה שכתוב שם ניתן להתקשר למוקד 103

@moshe39
    1 לא מה שאני יודע אולי הבילבול זה בקבלן ששיך לי מונה אחר שאת זה אני לא יכול לבדוק
    2 לא אין לי רכב
    3 לא ראית אבל אולי [איך בודקים]
    4 איך בודקים את זה המס' מונה רשום גם על המונה ולא רק על החשבונית
    5 בדקתי ולא ראיתי אבל לא בדקתי להרבה זמן אני חושב עכשיו אולי לבדוק לשבוע שלם כי אני לא יכול לדעת מתי הוא משתמש [לדוגמא מתי הוא מטעין את הרכב]
    6 ניסיתי והם אומרים שאפשר רק בווצאפ שב"ה אין לי

• אני יודע שבתחילת רפורמת החשמל היה הרבה שהתלוננו על מחירים גבוהים שיצא להם למרות ה8% הנחה
    מעניין

• לא אני בחברת החשמל

• @moshe39
    1 לא מה שאני יודע אולי הבילבול זה בקבלן ששיך לי מונה אחר שאת זה אני לא יכול לבדוק
    2 לא אין לי רכב
    3 לא ראית אבל אולי [איך בודקים]
    4 איך בודקים את זה המס' מונה רשום גם על המונה ולא רק על החשבונית
    5 בדקתי ולא ראיתי אבל לא בדקתי להרבה זמן אני חושב עכשיו אולי לבדוק לשבוע שלם כי אני לא יכול לדעת מתי הוא משתמש [לדוגמא מתי הוא מטעין את הרכב]
    6 ניסיתי והם אומרים שאפשר רק בווצאפ שב"ה אין לי

דוד-ק
    ההודעה שלי לא הייתה מספיק ברורה, לכן ערכתי אותה

• כן והתשובות שלי אדין רולנטיות
    ואיך אני יכול לבדוק אם מונה אחר מחובר אם גם שלו לא זז ?

• אתה יכול לנתק את כל מכשירי החשמל בבית ולהדליק מכשיר אחד למשך שעה ולראות האם המונה התקדם בהספק של המכשיר

אבל
    צריך לוודא שבאמת אין מכשירים נוספים
    דברים שנדלקים ונכבים עם טרמוסטט לא עוזרים
    אני חושב שהכי פרקטי זה פלטה של 4 סירים ולמשך שעה המונה אמור להתקדם ב0.4 קוט"ש (זה לא הרבה ולכן הבדיקה לא תהיה מדוייקת)

• תודה אני אנסה ונראה
    למשהו כאן יש עוד רעיונות

• לפנות למבקר המדינה.
    מניסיון,
    הצלחתי להזיז הרבה דברים ב''ה.

זה לא חוקי לחייב תלונה רק בוואצאפ.

בהצלחה רבה!

http://www.mevaker.gov.il/
    havtz_hd@mevaker.gov.il

עוד אפשרות שהועילה לי-
    לשכת פניות הציבור בכנסת.

vz@KNESSET.GOV.IL

• אפשר לחלק את העצות לשני חלקים.
    א. ליישם את ההמלצות לגבי צריכת החשמל.

• להוריד את השלטר ולבדוק אם המונה מטפס,
    • לבדוק אם המס' שעל המונה תואם את קריאת חברת החשמל,
    • לבדוק אם יש תקלה במונה עצמו,
    • להזמין חשמלאי.
      ב. לגבי אופן הפנייה לחברת חשמל.
      להגיש תלונה ל:
      מבקר המדינה,
      פניות הציבור בכנסת.

נושאים מוצעים

• 7 הצבעות
    1 פוסטים
    133 צפיות
    ש
    אי שם במרתף קטן באחת מערי אירופה, אחרי אין ספור ניסיונות, כישלונות והצלחות, הצליחו ג'וש והארי להגיע לתוצאה המושלמת... בירה שלדעתם תהיה הכי טעימה בעולם. כמובן שהם בחנו, בדקו, שתו וטעמו מכל הבירות שיש בשוק, ולבסוף הגיעו לתוצאה המושלמת מבחינתם. אך הם ידעו שייקח להם הרבה זמן להיכנס לשוק, מכיוון שיש כל כך הרבה סוגים של בירות וטעמים שונים ומגוונים. ️ מוחם החל לתור אחר פתרון קסם שיכניס אותם לשוק בצורה מהירה ובלי הרבה הוצאות. לאחר שעשו סיעור מוחות וחשיבה מחדש, הם הגיעו למסקנה: לא נצטרך שלטי חוצות, פרסומות או תשדירים, אלא בקבוקי בירה ריקים... כל ערב, ג'וש והארי שילמו לחבורת נערים שיפזרו בקבוקי בירה ריקים עם סמל המותג שלהם בפתח של מסעדות ובתי מרזח. לאחר זמן לא רב, החל גל ביקוש של מותג הבירה שלהם, ומפה הכל היסטוריה – החברה שלהם צמחה לממדי ענק שהם לא דמיינו לעצמם! אז מה קרה לנו פה? 🧐 אנחנו, בני האדם, כשאנחנו באים לבחון מוצר חדש, מתנהגים בחשדנות ומנסים לברר לעומק. אבל ברגע שאנחנו רואים כמות של אנשים שנוהרים לקנות את המוצר, אז אנחנו עושים אחד ועוד אחד: אם כולם רצים לקנות, אז בטח הם בדקו את האמינות והאיכות, אז אני אחסוך לעצמי עבודה ופשוט אקנה כמו כולם. ‍️ אבל פה טמונה הנקודה הקריטית, במיוחד בעולם של הרשתות החברתיות שמגבירות את הנהירה של ההמונים. אנחנו צריכים להיות חכמים יותר ולשאול את עצמנו: האם אני קונה את המנייה בגלל שכולם קונים? האם אני חושב כך בגלל שכולם חושבים? 🧠 או שבדקתי, התעמקתי וחקרתי, ואפילו לקחתי בחשבון שהרוב עושה כך – אבל ההחלטה באה משכל ולא מנהירה? ️ לקבלת תוכן פיננסי איכותי ניתן להצטרף לפורום הפיננסי במייל khny887@gmail.com או בווצאפ 0506719079
  • 2 הצבעות
    3 פוסטים
    343 צפיות
    ש
    [image: image.jpeg]
  • 3 הצבעות
    1 פוסטים
    172 צפיות
    יצחק שקל דעתי
    הכול התחיל בפקק אחד, רגיל לגמרי. כולם עומדים, מתקדמים מטר וחוזרים לעמוד. ואז פתאום אחד זז הצידה, נכנס לסמטה צדדית , ופתאום נעלם. תוך דקה הוא עקף את כולם. דרושים מובילים – מי שמוכן לא להסתפק בזרם, למצוא דרכים חדשות, ולקבוע את הקצב שלו. חשבתי על זה הרבה אחרי. יש אנשים כאלה – מובילים. לא מחכים שיזיזו אותם, לא מסתפקים בזרם. פשוט מחפשים דרך אחרת. בעולם הכלכלי זה נראה אחרת, אבל העיקרון זהה. יש את מי שמחכה למשכורת, ויש את מי שמתכנן מה יעשה איתה. יש את מי שמתלונן על יוקר המחיה, ויש את מי ששואל איך אפשר להגדיל הכנסה. המוביל לא בהכרח חכם יותר, הוא פשוט לא נגרר. הוא זה שקם בבוקר ואומר: הפעם אני קובע את הקצב. ואז קורה קסם קטן גם אם הדרך עוד לא ברורה, הוא פתאום רואה הזדמנויות שאחרים מפספסים. קורס השקעות, מיזם קטן, אפילו רעיון לחיסכון פשוט בבית. אבל הנגרר? הוא אומר ”אף אחד לא מצליח,“ אין מה לעשות,“ וממשיך בדיוק באותו מסלול פקוק. וזה לא רק בכסף.זה בתפיסה. מוביל קובע את הטון גם אם העולם סביבו מאחר להבין. מי שמוביל — מגדיר את הכיוון . מי שנגרר — פשוט מתרגל לעמוד במקום . תשאל את עצמך: האם אני נוסע, או רק נוסע אחרי? דרוש מוביל – מה אנחנו מחפשים: יוזמה: לא להסתפק במה שיש, למצוא דרכים חדשות. חשיבה עצמאית: לקבוע את הקצב ולא להישאר בזרם. ראיית הזדמנויות: להבחין במה שאחרים מפספסים. פעולה: להוציא רעיונות, חיסכון או מיזם לפועל. אמונה בעצמך: לדעת שאתה יכול ולהתחיל להתקדם עכשיו. אם אתה רוצה להיות חלק מהמובילים – חייג אליך או אליי ותתחיל להתקדם. כי אתה יכול.
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    464 צפיות
    אה אההא
    הנה מדריך קצר לשימוש באתר מדריך שליטי.pdf אם משהו לא ברור יש אפשרות להשאיר הודאות בכתובת הראשי 1.13156.co
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    963 צפיות
    צ
    @ia90990 למיטב ידיעתי כן