דילוג לתוכן

מפגש זום לקראת מחזור החדש של ״אמנות האופציות״

מסחר עצמאי
4 2 59 2

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    7 פוסטים
    95 צפיות
    מ
    [image: 1773575623975-b33706cb-80da-42b0-b886-87f52be918ac-image.png] @חני-כהן-פיננסים מה עושים?
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    153 צפיות
    מ
    מגישים בסוף שנה דו"ח כעצמאי/שכיר ומגישים את הקבלות. שים לב גם נקודות זיכוי שלא השתמשת במשכורת מפחיתים את המס
  • 1 הצבעות
    22 פוסטים
    197 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: על החלק הראשון בדבריך לדעתך מותר הלכתית לסחור באופציות על החברה שמעסיקה אותך למרות שבחוזה הם אומרים שאסור? אם אוסרים בחוזה זה שאלה של גזל (אני עובד אצל גוי אבל גזל עכו"ם אסור על פי הלכה) אני חשבתי שאתה מתכוון שעצם הפעולה גוזלת מהחברה. @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: מוודא שהבנתי את הדוגמא שלך .... אלא מה, תמכור את האופציה ששווה בסוף השנה בעצם 40 אם הבנתי נכון ואז תישאר עם מניות (שעדיין אצל הנאמן) ששווים 6,000 + 4,000 תמורת האופציה וגידרת את ההפסד למחיר הפרמיה אני בכיוון? כן אבל כיוון שאני אישית לא מספיק בקי באופציות אמרתי שיותר נכון ללמד את @עומק-הסיכוי את כללי הRSU שהם די פשוטים ולקבל ממנו ייעוץ בהתאם לצרכים הספציפיים.
  • תכלס', קרן פיזית או סינטטית?

מסחר עצמאי s&p 500
    6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    124 צפיות
    ב
    לפי מה שקראתי בסנופי עדיף את הקרן של אינווסקו היא גם צמודת מדד והיא צוברת
  • IRA בניהול אישי

הועבר מסחר עצמאי ira
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    487 צפיות
    צ
    @המוצלח כתב בIRA בניהול אישי: האם אפשר להכניס סכום גדול בבת אחת או רק אם נצבר לי בקרן השתלמות אני יכול להעביר (מה שמצריך לחכות המון שנים) אפשר להכניס סכום גדול בבת אחת, אבל כל מה שמעבר לתקרה השנתית יה חייב במס רווחי הון בעת המשיכה.