דמי חברות בקרן למחייתם
-
@מחשב-מסלול-מחדש אם קופות העיר עומדת מאחורי זה הייתי חושב טוב על כל מיני אותיות קטנות קימות ולא קימות השירות שלהם בערבים גרוע בלשון המעטה(לתועלת, מידיעה של מקרים מסוימים מגוף ראשון).
איצ'ה דז'אלובסקי העלה עכשיו ראיון בקו המידע עם קופת העיר
והוא אומר שהוא בדק את כל התלונות שהגיעו אליו על כאלה שלא קיבלו, בשיחות ועידה עם המשפחות וכו' וכו' והוא הופתע לטובה...
ולבדיקתו הכל מתנהל היטב בשקיפות בהגינות וביושרה ולא היה מקרה אחד שהתנהל בחוסר הגינות.
היו מקרים של כאלה שלא היו מודעים לחלק מן הסעיפים או שלא שילמו שנתיים או שקיבלו ביטוח חיים או שהיה הון אישי רב ולכן לא קיבלו. -
איצ'ה דז'אלובסקי העלה עכשיו ראיון בקו המידע עם קופת העיר
והוא אומר שהוא בדק את כל התלונות שהגיעו אליו על כאלה שלא קיבלו, בשיחות ועידה עם המשפחות וכו' וכו' והוא הופתע לטובה...
ולבדיקתו הכל מתנהל היטב בשקיפות בהגינות וביושרה ולא היה מקרה אחד שהתנהל בחוסר הגינות.
היו מקרים של כאלה שלא היו מודעים לחלק מן הסעיפים או שלא שילמו שנתיים או שקיבלו ביטוח חיים או שהיה הון אישי רב ולכן לא קיבלו.@רק-יגיעה-בתורה הוא לא בדק את כל המקרים מסיבה פשוטה שלא כל המקרים הגיעו אליו והם לא הגיעו כי המקרים שאנימכיר קרו לפני כמה שנים כהוא עוד לא היה בעל כח לעזור וגם המשפחות ניסו להתנהל בצורה יותר עדינה לתועלת העניין.
-
@דוד-משה-1 מעשרות לא משמשים רק לצדקה במובן הפשוט של ההגדרה ההלכתית של עני אלא להרבה עניני מצווה מה עוד שברובא דהמקרים זה כן צדקה וודאי שלשמח אלמן או אלמנה ויתומים ולתת להם להתחיל את החיים קצת יותר ברגל ימין אחרי הטרגדיה שעברו ולזרז את שידוכו זה הכנסת כלה כפשוטו ואפשר ממעשרות לכתחילה.
-
@רק-יגיעה-בתורה הוא לא בדק את כל המקרים מסיבה פשוטה שלא כל המקרים הגיעו אליו והם לא הגיעו כי המקרים שאנימכיר קרו לפני כמה שנים כהוא עוד לא היה בעל כח לעזור וגם המשפחות ניסו להתנהל בצורה יותר עדינה לתועלת העניין.
הוא לא בדק את כל המקרים מסיבה פשוטה שלא כל המקרים הגיעו אליו
נו אז תעדכן אותו במקרים שאתה מכיר שיבדוק...
למסתכל מהצד יש כאן ברי ושמא ברי של מישהו גלוי שבדק הרבה מקרים שחשבו שהם צודקים והגיעו אליו ומעיד שראה שתמיד קופת העיר התנהגו בהגינות ודווקא הופתע לטובה.
ושמא של מישהו בסתר שכותב אחרת
אם יש לך מידע לתועלת תפנה אליו שיבדוק ותעדכן...כי המקרים שאנימכיר קרו לפני כמה שנים כהוא עוד לא היה בעל כח לעזור
הוא מדבר על דברים מההסטוריה של כאלה שטענו שלא קיבלו כשהיה מגיע להם...
ואפשר ממעשרות לכתחילה.
אם אתה סומך על פוסק שאומר אחרת מרבני ערבים תכתוב על מי אתה מסתמך.
מלבד זאת בראיון הקודם הוא הסביר באר היטב שהחזון איש התנגד לביטוח חיים מכמה סיבות והגר"ח קנייבסקי הורה להם שרק באופן הזה נכון לפתוח. -
אני מנוי בקרן למחייתם
ודמי החברות והתפעול הם 3 ש"ח בחודש,
האם הגיוני שעלויות התפעול החודשיות מגיעות לקרוב ל100 אל"ש?
או שזה סתם ביזנס פרטי (לא שיש בעיה אם זה כך, רק נשמע כאילו זה עלויות )נ.ב. מקווה שאני שואל במקום הנכון בפורום
@אב-מאושר לדעתי זה רעיון שיווקי גרוע לומר שהם גובים 3 שקל דמי תפעול כל חודש, כי ככל שהם גדלים אנשים כמוך מתחילים לקנא ולשאול שאלות על האמינות ועל הרווחים שהם עושים,
בעוד שבתוכנית ערבים אף אחד לא מספר לך כמה כסף הולך על תפעול (ובטוח שיש עלויות תפעול, פירסום, משכורות וכו') ויכול להיות שכל חודש הולך על תפעול 20 שקל מתוך התרומה שלך. -
@אב-מאושר לדעתי זה רעיון שיווקי גרוע לומר שהם גובים 3 שקל דמי תפעול כל חודש, כי ככל שהם גדלים אנשים כמוך מתחילים לקנא ולשאול שאלות על האמינות ועל הרווחים שהם עושים,
בעוד שבתוכנית ערבים אף אחד לא מספר לך כמה כסף הולך על תפעול (ובטוח שיש עלויות תפעול, פירסום, משכורות וכו') ויכול להיות שכל חודש הולך על תפעול 20 שקל מתוך התרומה שלך.אנשים כמוך מתחילים לקנא
חושב שאפשר למחוק את הנוסח ולכתוב אחרת
בעוד שבתוכנית ערבים אף אחד לא מספר לך כמה כסף הולך על תפעול (ובטוח שיש עלויות תפעול, פירסום, משכורות וכו') ויכול להיות שכל חודש הולך על תפעול 20 שקל מתוך התרומה שלך.
הם מפרסמים שהכסף שלך לא הולך לתפעול כלל אלא 100% ליתומים
אתה יודע אחרת? -
אנשים כמוך מתחילים לקנא
חושב שאפשר למחוק את הנוסח ולכתוב אחרת
בעוד שבתוכנית ערבים אף אחד לא מספר לך כמה כסף הולך על תפעול (ובטוח שיש עלויות תפעול, פירסום, משכורות וכו') ויכול להיות שכל חודש הולך על תפעול 20 שקל מתוך התרומה שלך.
אתה יודע אחרת? -
אתה יודע אחרת?
אשמח שתביא סימוכיןמי משלם למזכירה?
מי ממן את רשמית התפוצה והודעה לטלפון?
מי ממן את הגרפיקאית?
מי משלם את השכירות של המשרד?
מי מימי מי
תורמים ייעודיים לענין זה
וכפי שגם קיים בלמחייתם שבתקנון כותבים שעקרונית הגבייה על דמי תפעול היא 9 ש"ח לחודש ובעקבות תרומת נדיבים היא עומדת כעת על 3 ש"ח לחודש.
ובמקומות אחרים אפשר שיש להם תרומה על כל הסכום.
ולפחות לא הייתי מסתמך על הוכחה ניצחת זו שהם לא אומרים אמת במה שהם מפרסמים.
ובנוסף לידיעתך בחודשים שב"ה לא התווספו נצרכים לקרן אין גבייה כלל. -
מי מי
תורמים ייעודיים לענין זה
וכפי שגם קיים בלמחייתם שבתקנון כותבים שעקרונית הגבייה על דמי תפעול היא 9 ש"ח לחודש ובעקבות תרומת נדיבים היא עומדת כעת על 3 ש"ח לחודש.
ובמקומות אחרים אפשר שיש להם תרומה על כל הסכום.
ולפחות לא הייתי מסתמך על הוכחה ניצחת זו שהם לא אומרים אמת במה שהם מפרסמים.
ובנוסף לידיעתך בחודשים שב"ה לא התווספו נצרכים לקרן אין גבייה כלל.תורמים ייעודיים לענין זה
נשמע חרטה שרבני הקופה התירו להם לצורך צדקה...
ובנוסף לידיעתך בחודשים שב"ה לא התווספו נצרכים לקרן אין גבייה כלל.
מאוד יתכן שלכשגובים, גובים גם עבור עלויות תפעול.
לפי הסינגור שלך על המערכת יש לי תחושה שאשתך הגרפיקאית של קופת העיר..... -
תורמים ייעודיים לענין זה
ובנוסף לידיעתך בחודשים שב"ה לא התווספו נצרכים לקרן אין גבייה כלל.
לפי הסינגור שלך על המערכת יש לי תחושה שאשתך הגרפיקאית של קופת העיר.....@עמית-של-סגל כתב בדמי חברות בקרן למחייתם:
למה? דווקא זה צדקה מאוד גדולה להחזיק ולתפעל מקום שמקימים קרנות ליתומים שנצרכים לכך.
@עמית-של-סגל כתב בדמי חברות בקרן למחייתם:
מה שסיפר בראיון הקודם שבחודשים הראשונים להקמת הקרן כמדומני 6 חודשים לא גבו כלל.
-
אני מנוי בקרן למחייתם
ודמי החברות והתפעול הם 3 ש"ח בחודש,
האם הגיוני שעלויות התפעול החודשיות מגיעות לקרוב ל100 אל"ש?
או שזה סתם ביזנס פרטי (לא שיש בעיה אם זה כך, רק נשמע כאילו זה עלויות )נ.ב. מקווה שאני שואל במקום הנכון בפורום
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות