דילוג לתוכן

פורסמה רשימת הדירות להגרלת דירה בהנחה

נדל"ן ומשכנתאות
21 12 279 13

נושאים מוצעים

• דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן ומשכנתאות דירה להשקעה
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    339 צפיות
    אבי ר.א
    צילום מסך ממפות גוגל[image: 1770225508626-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-2026-02-04-191341.png]
  • 5 הצבעות
    18 פוסטים
    663 צפיות
    מ
    הורים. ולא התייעצתי.. הם לא שאלו כ"כ... היום אני מודה להם... בזמנו היה טיפה לחץ... אבל לי אין את המבט שלהם.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    270 צפיות
    בוטח בה'ב
    @פשוט-יהודי כתב בהתנהלות מול רשויות המדינה (משרד השיכון ורמ"י) בעניין כשלים בפרוייקט מחיר למשתכן: אולי כדאי לפנות למבקר המדינה נו נו.. כן כדאי כי זה תהליך ממש פשוט באינטרנט אבל לא לבנות על זה יותר מידי אם יש לכם הוכחות על הפסדים באי קניית דירה אחרת עגמת נפש וכו' יותר הייתי ממליץ לפנות לפן המשפטי ולא אין לי עו"ד להמליץ עליו בתחום אבל כדאי לחפש
  • דירה בהנחה שו"ת ללא צורך בהמתנה שבוע...

נדל"ן ומשכנתאות
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    265 צפיות
    ס
    הודעת משרד הבינוי והשיכון ורשות מקרקעי ישראל מודיעים: ביום רביעי, ה-25.12.24, כ"ד בכסלו תשפ"ה, תיפתח ההרשמה להגרלה התשיעית של דירה בהנחה, בה יוגרלו כ-4,000 דירות ברחבי הארץ.כ-20% מהדירות יוקצו למשרתי מילואים פעילים.אישור זכאות להרשמה ניתן להנפיק עד ליום חמישי ה-9.1.25, ט' בטבת תשפ"ה. כאן תוכלו לשאול שאלות טכניות איפה כדאי ואיך להירשם. @הנהלה אולי כדאי לפתוח קטגוריית משנה מיוחד לדירה בהנחה \ מחיר למשתכן.
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    794 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים