דילוג לתוכן

פורסמה רשימת הדירות להגרלת דירה בהנחה

נדל"ן ומשכנתאות
37 20 1.3k 19

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    5 פוסטים
    149 צפיות
    י
    זה שיווקי ותו לא פשוט מאד 99% מהאלו שקונים דירה במיוחד בפריפריה הם עריקים המבוגרים יותר כבר קנו ובעלי מוגבלות שיש להם פטור משירות, דרך כלל יש להם זכאות לדירה [במרכז] או לפחות תקציבים חודשיים
  • ביטול ההשתתפות בדירה בהנחה

נדל"ן ומשכנתאות דירה בהנחה
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    60 צפיות
    מרן הצדיקמ
    "משרד הבינוי והשיכון הודיע היום לכלל חייבי גיוס חרדים שנרשמו להגרלת מחיר למשתכן כי נפסלה זכאותם להשתתף להגרלה בשל עריקותם".
  • 2 הצבעות
    13 פוסטים
    462 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @המוצלח באמת זה מה שאני חושבת- שבהחלט יש כאן הזדמנויות יפות. למשל הדירה בקרית גת (שנמכרה אגב, יש עוד, אבל אני מדברת על אחת ספציפית) היתה אפילו מושכרת לאדם חרדי שזו מעלה חשובה מאוד להרבה אנשים ומשמעותית. אם אתם רציניים ומעוניינים בפרטים של המתווך אפשר באישי. פעם אחרת כדאי לתייג
  • דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן ומשכנתאות דירה להשקעה
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    577 צפיות
    ר
    @user_5782 אשמח לשמוע מה החכמת בנושא כי אני עכשיו גם מחפש אפשרות כזו תודה רבה
  • דירה בהנחה שו"ת ללא צורך בהמתנה שבוע...

נדל"ן ומשכנתאות
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    306 צפיות
    ס
    הודעת משרד הבינוי והשיכון ורשות מקרקעי ישראל מודיעים: ביום רביעי, ה-25.12.24, כ"ד בכסלו תשפ"ה, תיפתח ההרשמה להגרלה התשיעית של דירה בהנחה, בה יוגרלו כ-4,000 דירות ברחבי הארץ.כ-20% מהדירות יוקצו למשרתי מילואים פעילים.אישור זכאות להרשמה ניתן להנפיק עד ליום חמישי ה-9.1.25, ט' בטבת תשפ"ה. כאן תוכלו לשאול שאלות טכניות איפה כדאי ואיך להירשם. @הנהלה אולי כדאי לפתוח קטגוריית משנה מיוחד לדירה בהנחה \ מחיר למשתכן.