דילוג לתוכן

פורסמה רשימת הדירות להגרלת דירה בהנחה

נדל"ן ומשכנתאות
21 12 279 13

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    155 צפיות
    חופש כלכליח
    ההרשמה להגרלות תיפתח ביום רביעי – 15.4.26 ותיסגר ביום ראשון – 17.5.26 ניתן להנפיק אישור זכאות כבר עכשיו ועד 30.4.26 (השלמת מסמכים עד ל-7.5.26)
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    115 צפיות
    אבי ר.א
    @בן-עליה כתב באחוזי מישכון דירה ראשונה אחרי שנרכשה: לא ביטלו את האפשרות למשכן דירה בשביל לקנות דירה אחרת? נכון, היום אין אפשרות למשכן נכס ע"מ קניה של נכס אחר, אלא אם זה קניה לבן משפחה מקרבה ראשונה (כמו לבת) ניתן למשכן את דירת ההורים. @מבין-עניין כתב באחוזי מישכון דירה ראשונה אחרי שנרכשה: עד כמה שידוע לי ניתן למשכן עבור רכישת דירה ראשונה 70% מהדירה כמו שכבר כתבו דירה יחידה (לאו דווקא ראשונה) ניתן למשכן עד 75%, וכך גם בשיפוצים של דירה יחידה, רק שבבנקים הרבה פעמים ירדו ל70%.
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    278 צפיות
    ש
    @ועדת-הדיור-בצפון חושב שיש הבדל גדול בין דירה ראשונה שזו״צ קונה לדירה שניה ושלישית בפרט לזוג ליטאי שהיכולת הכלכלית לקנות דירה, היא רק בזכות ההורים (בדר״כ)
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    1k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • דירה בהנחה שו"ת ללא צורך בהמתנה שבוע...

נדל"ן ומשכנתאות
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    265 צפיות
    ס
    הודעת משרד הבינוי והשיכון ורשות מקרקעי ישראל מודיעים: ביום רביעי, ה-25.12.24, כ"ד בכסלו תשפ"ה, תיפתח ההרשמה להגרלה התשיעית של דירה בהנחה, בה יוגרלו כ-4,000 דירות ברחבי הארץ.כ-20% מהדירות יוקצו למשרתי מילואים פעילים.אישור זכאות להרשמה ניתן להנפיק עד ליום חמישי ה-9.1.25, ט' בטבת תשפ"ה. כאן תוכלו לשאול שאלות טכניות איפה כדאי ואיך להירשם. @הנהלה אולי כדאי לפתוח קטגוריית משנה מיוחד לדירה בהנחה \ מחיר למשתכן.