דילוג לתוכן

פורסמה רשימת הדירות להגרלת דירה בהנחה

נדל"ן ומשכנתאות
37 20 1.8k 19

נושאים מוצעים

• עצות להשכרת דירה

נדל"ן ומשכנתאות שכירות דירות להשכרה
    23
    1 הצבעות
    23 פוסטים
    221 צפיות
    אבי ר.א
    ומהניסיון שלי: פעם קיבלתי שיקים מחשבון קודם של השוכר... ולא מחייב בכלל הנושא של היכן עובדים וכמה מרווחים, כיון שהאברכים משלמים הכי טוב, הכל תלוי במוסר תשלומים, שאת זה ניתן לראות בדו"ח נתוני אשראי. חושב שחשוב להחתים ערבים וכנ"ל. וכן לדעתי כדאי לקחת ביטוח שכירות יחסית זה לא עולה הרבה כסף, והם גם בודקים קודם את השוכר בכל מה שצריך כדי לאשר אותו, כך שאם לא נעים לך לבקש ממנו עו"ש וכד' אתה פשוט יכול לומר לו אני לא לוקח סיכונים לכן אני תמיד עושה ביטוח והחברת ביטוח צריכה לברר כמה פרטים, וגם כאן ניתן לראות לפי התשובה שלו מה הוא. אם אין ריהוט לא חושב שכדאי להשקיע את זה א. בגלל הבלאי, ב. כשהשוכר מביא ריהוט הוא לא יצא מהדירה כ"כ מהר וודאי שלא בתוך זמן השכירות.
  • ביטול ההשתתפות בדירה בהנחה

נדל"ן ומשכנתאות דירה בהנחה
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    120 צפיות
    מרן הצדיקמ
    "משרד הבינוי והשיכון הודיע היום לכלל חייבי גיוס חרדים שנרשמו להגרלת מחיר למשתכן כי נפסלה זכאותם להשתתף להגרלה בשל עריקותם".
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    292 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @מבין-עניין said: בקיצור החישוב לא מדוייק. לגמרי. במחשבונים אחרים שלהם בנדל''ן ידעתי לזהות את זה לבד, בשוק ההון לא. @פושט-רגל-מרמה-ד said: א. הבדיקה מתבססת על נתוני עבר בעוד שהסיכוי שהעבר ישכפל את עצמו אפסי. התכוונתי גם למחירי השכירות. הסיכוי שמחירי השכירות יישארו כפי שהם אפסי לגמרי.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    313 צפיות
    חופש כלכליח
    ההרשמה להגרלות תיפתח ביום רביעי – 15.4.26 ותיסגר ביום ראשון – 17.5.26 ניתן להנפיק אישור זכאות כבר עכשיו ועד 30.4.26 (השלמת מסמכים עד ל-7.5.26)
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    215 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    זה בעיה רצינית, כי באמת החוק נמצא לטובת האנשים המקושרים. בפרט שהתחום הזה לא ממש ברור ולא מוחלט.