הלוואות או תמיכה
-
אשמח מאוד לשמוע על מידע השקפתי
מבעלי מקצוע העוסקים בתחום ליווי כלכלי
משפחה שנפלה לחובות בעקבות השקעה כושלת
האם עדיף להמשיך לגלגל את החובות כמובן עם תוכנית מסודרת איך לפרוע את זה
או לבקש תרומות ולצאת לקמפיין גיוס כספים
השאלה היא השקפתית האם עדיף להיות בעל חוב או להיות נתמך ? -
סליחה שאני הדיוט קופץ בראש, ולמרות שאיני מלווה כלכלי.
אני חושב שאם יש להם אפשרות לפרוע את ההלוואות בצורה מסודרת, שזה עדיף ע"פ להצטרך לציבור.
אא"כ אין להם איך לצאת מזה שאז הם חייבים להזדקק לציבור. (ואנחנו חייבים לקיים "והחזקת בו")מה שכן ידוע שיש קהילות שמתחייבים לחתונה ע"ד שהציבור יתרום להם,
ויכול להיות שאם התורם יודע שתורם לאדם שיכול להסתדר אלא שזה מאוד יועיל לו, שזה בסדר. -
אני גם חושב שראוי לעשות תוכנית מסודרת בשביל לא להזדקק לבריות מה עוד שזה שיעור טוב וכואב לחיים לכל המשפחה על אחריות על כסף מה שיקרה הפוך עם נתרום לדברים כאלה אגב גם בחתונות ילדים תרומות לפעמים גורמות לחוסר אחריות כמובן כפוף לזה שהמשפחה תצמח מזה ולא חלילה תיפול.
-
כל מי שיכול בלי להזדקק לעזרת הציבור פשוט שעדיף, זה גם דעת גדולי ישראל.
בנוסף, לא ברור שהציבור ישוש וישמח לתרום דווקא לאלו שנפלו בהשקעה כושלת, לא ראיתי קמפיינים כאלו.
מבחינת ליווי כלכלי, תמיכה נותנת סיכוי סביר שיפלו שוב, ועכ"פ לא יתרוממו,
תכנית יציאה מהחובות ברוב המקרים תביא אותם להתבססות והגדלת הכנסות למקום הרבה יותר טוב.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות