דילוג לתוכן

האם אפשר לפתוח עסק בלי לעשות עליה

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    37 פוסטים
    956 צפיות
    ב
    אני לא בטוח שהם לא יודעים איך קוראים את זה ובמיוחד שיש כאלו שמחפשים איך לעזור להם
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    300 צפיות
    מרדכימ
    @יאיר-אלדרק קח דף ועט ותכתוב תשובות לשאלות הבאות. במה אתה טוב? מה מעצבן אותך בעולם, על מה יש לך ביקורת, ואתה חושב שאתה יכול לעשות את זה יותר טוב מאחרים? איזה ערך חשוב לך? אם לא הייתה לך בעיה של כסף, מה היית עושה כל היום? מה עשית בשנים האחרונות שמילא אותך בסיפוק והרגשה טובה? אחרי שתכתוב תשובות מפורטות לכל השאלות הללו - או שתדע מה אתה רוצה לעשות, או שתבוא לתהליך של אימון אישי ותחכים עוד.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    164 צפיות
    א
    @אבי-ר. בעלי עסק זעיר צריכים להגיש דו"ח ע"י המערכת של תיאום מס, אין לי עוד עבודה חוץ מהעסק העצמאי.
  • 1 הצבעות
    16 פוסטים
    642 צפיות
    הקול השפויה
    @משהמשה כתב בהקמת עסק חדש בעפולה או בכפר יונה בנצרת עילית: @הקול-השפוי כתב בהקמת עסק חדש בעפולה או בכפר יונה בנצרת עילית: מאיפה אותה קהילה חסידית הגיעה אליך? מפורום בנקל? נכון שרובם כאן ליטאים, אבל אפשר לזהות שיש חסידים בין הניקים.... מדבריו זה לא נראה שהוא הגיע אליהם מכאן.
  • בקשה לשינוי סוג תיק ל"בעל עסק זעיר"

הועבר תעסוקה, עסקים ויזמות
    15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    759 צפיות
    ד
    בעיניי הנקודה המשמעותית היא אנשים שמרוויחים מלדווח פחות הוצאות: נשים בתקופת הפוריות, אנשים שיש להם יותר הוצאות (עסקים שמוכרים מוצרים, או עסקים בשנים של השקעות מרובות- בניית אתר, והוצאות נוספות שיכולות להקטין את הנטו). ולמי שקצת סקפטי לגבי טוב ליבה של המדינה, יכול להיות שכדאי לבדוק עם רו"ח מקצועי, אם זה אכן לטובתו לעבור. חשוב לציין כי יש תקופת צינון (לא התעמקתי, אז אין לי את הפרטים המדויקים, לי אישית זה פחות רלוונטי)