זהירות!!! עקיצות!!! ⚠️⛔
-
@556788 בשביל זה יש שומרים ושלל ארגונים שישמחו לטפל בכאלה אנשים
או שמישהו ילך בכוונה ויתעד את זה -
השאלה שלי על הסיפור של פותח האשכול למה הוא עקץ רק 2000 ש"ח? הרי באמון הזה הוא יכל לעקוץ גם 5000
ואיך זה שעדיין לא עצרו אותו -
אני לא יודע אם מקובל להעלות סרטונים
יש כאן סרטון בו ניתן לראות כמה קל לעקוץ... -
עקיצה לא מתוחכמת בעליל.
מי שמתנהל מול בנק וביצע העברות יודע שהעברה (אם לא מיידית) מתבצעת בסוף יום העסקים. גם אם אושרה ניתן לבטל אותה עד סוף יום העסקים. כל "זקן" יודע ש"רואים" את הכסף רק מחר.
בקיצור... תהיו ערניים יותר. אגב... מה הקשר 2000 ש"ח למס הכנסה? ולא ידעתי שמס הכנסה לוקחים כסף מזומן.
בקיצור נפל על מישהו ממש תמים -
לגבי פניה למשטרה,
היה לי ג"כ סיפור של עוקץ בחודש האחרון
העקיצה לא היתה ממני אלא מישהו התחזה אליי ועקץ שוכר זקן של דירה שלי בפריפריה בהעברה של 5,000 ש"ח.
הפניתי אותו למשטרה וכמובן לא יצא מזה כלום והכסף לא חזר ולכאורה גם לא יחזור.
עו"ד ששמע ממני את פרטי המקרה אמר לי שבכל יום ישנם עשרות סיפורים דומים שמגיעים למשטרה ולכם בדרך כלל הם לא עושים עם זה כלום. -
היום שמעתי ברדיו על עקיצות של נהגי מוניות
2 סוגי עקיצות
1 שמביאים לנהג סכום כסף ובמקום להחזיר עודף הוא אומר שמגיע לו עוד כסף ומראה שהואקיבל פחות
2 נהג שאומר שאין לו כסף ומי שמשלם באשראי מקבל הנחה ושמשלמים הוא מבקש את הקוד לתשלום אפי' שזה פחות מ-300 ש"ח ואח"כ מחזיר אשראי אחר לא פעיל ומושך כסף באשראי שלך @איצ-ה-דז-אלובסקי הבטיח 2000 ש"ח למי שיביא מידע שיוביל לתפיסתו -
עקיצה לא מתוחכמת בעליל.
מי שמתנהל מול בנק וביצע העברות יודע שהעברה (אם לא מיידית) מתבצעת בסוף יום העסקים. גם אם אושרה ניתן לבטל אותה עד סוף יום העסקים. כל "זקן" יודע ש"רואים" את הכסף רק מחר.
בקיצור... תהיו ערניים יותר. אגב... מה הקשר 2000 ש"ח למס הכנסה? ולא ידעתי שמס הכנסה לוקחים כסף מזומן.
בקיצור נפל על מישהו ממש תמים@מבין-עניין
אם היית קורה את הכתבה שהתפרסמה לפני כמה שנים ביתד ["הנוכל שאוהב תלמידי חכמים"], לא היית כותב כך...
הוא מתוחכם בעליל, יש לו לשון חלקה וגאונות יתרה....
הוא שובה את הנעקץ במתק שפתיו
הוא מספר שהוא מתקרב לדת ורב הבטיח לו שאם הוא יתן מעשרות יהיה לו ישועות וכו'
בסיפור שהובא ביתד, הוא עזר לאברך הרבה לפני שהוא עקץ אותו, הוא עשה לו קנייה בשווי של כ 2000 ש"ח והביא לו עד הבית בערב חג פסח!
ואז אמר לו שיעזור לו לכסות חובות, ואז הוא התחיל לאחד לו את ההלוואות, ומכאן הכל מובן....
הוא השאיר אותו עם חובות של מליונים, עם החזרים של 20% ריבית!!!
שם בכתבה טענו שוודאי שבחברות האשראי יש מי שעוזר לו כי הוא תוך דקות מצליח להשיג הלוואות והכסף תוך כמה שעות או כבר למחרת נמצא בחשבון של הנעקץ, ומשם עובר בקלות לעוקץ ימ"ש.... -
@מבין-עניין
אם היית קורה את הכתבה שהתפרסמה לפני כמה שנים ביתד ["הנוכל שאוהב תלמידי חכמים"], לא היית כותב כך...
בסיפור שהובא ביתד, הוא עזר לאברך הרבה לפני שהוא עקץ אותו, הוא עשה לו קנייה בשווי של כ 2000 ש"ח והביא לו עד הבית בערב חג פסח!
ואז אמר לו שיעזור לו לכסות חובות, ואז הוא התחיל לאחד לו את ההלוואות, ומכאן הכל מובן....
שם בכתבה טענו שוודאי שבחברות האשראי יש מי שעוזר לו כי הוא תוך דקות מצליח להשיג הלוואות והכסף תוך כמה שעות או כבר למחרת נמצא בחשבון של הנעקץ, ומשם עובר בקלות לעוקץ ימ"ש....@556788 זה שכתוב ביתד לא הופך את זה למתוחכם. וזה שיש שנופלים גם לא הופך את זה למתוחכם. מכל מה שסיפרת, לא ראיתי תחכום גדול.
ליפול במתק שפתיים.... רק תמימים נופלים.
אולי ב50-100 ש"ח מוכנים לקחת סיכון על מתק שפתיים. לא יותר
כמאמר החכם. פראיירים כנראה רק מתחלפים.
פשוט תפסיקו להיות תמימים. לא נותנים כסף בלי מסמכים ברורים והוכחות חותכות.
די לשטייטל -
@556788 זה שכתוב ביתד לא הופך את זה למתוחכם. וזה שיש שנופלים גם לא הופך את זה למתוחכם. מכל מה שסיפרת, לא ראיתי תחכום גדול.
ליפול במתק שפתיים.... רק תמימים נופלים.
אולי ב50-100 ש"ח מוכנים לקחת סיכון על מתק שפתיים. לא יותר
כמאמר החכם. פראיירים כנראה רק מתחלפים.
פשוט תפסיקו להיות תמימים. לא נותנים כסף בלי מסמכים ברורים והוכחות חותכות.
די לשטייטל@מבין-עניין באתי לכתוב פחות או יותר את מה שכתב @556788 ,
אתה צריך לשמוע את כל הסיפור מכלי ראשון להבין את כל הדברים שהוא עושה.
זה נראה לך כמו עוד איזה משהו על מישהו תמים.
תאמין לי, זה יכול להיות כל אחד.
זה בכלל לא רק תמים (אגב, האברך הזה אחרון שתוכל לומר עליו תמים).
אבל זה לא הוויכוח אם זה מתוחכם או לא.
העניין פה בעיקר הוא המודעות. -
סתם מפליא אותי האמון שיש כאן למשטרה.
נדיר שקרבן (ועוד חרדי) מצליח להציל כספו מעושקיו.
זה רק במקרה של אגודת נעקצים.
של מקושרים.
של וכו'...
באמת אני שואל:
מישהו כאן מכיר סיפור עקיצה קלאסי שהמשטרה עשתה משהו?
[אבל בואו, לא לשם זה פרסמתי כאן את הדברים (שלא יוספם), עיקר העניין היה להציל עוד מליפול שם].סתם מפליא אותי האמון שיש כאן למשטרה.
מישהו כאן מכיר סיפור עקיצה קלאסי שהמשטרה עשתה משהו?הייתי מעורב במקרה של אלימות, והמשטרה נכנסה בכל הכוח לתיק, בגביית עדויות ואיסוף מצלמות ושליחת בלשים.
עו"ד ששמע ממני את פרטי המקרה אמר לי שבכל יום ישנם עשרות סיפורים דומים שמגיעים למשטרה ולכם בדרך כלל הם לא עושים עם זה כלום.
עדיין חשוב מאוד להגיש תלונה, כי ככל שיצטבר יותר תלונות כך הסיכוי שזה יטופל עולה.
-
רק איצ'ה יכול לטפל בזה, או יצאת צדיק למי שמכיר...
בקו המידע הושאר פנייה.
לא ידוע לי על כל יצירת קשר של ר' איצ'ה היקר לאברך,
או כל פרסום המקרה.
@איצ-ה-דז-אלובסקיכנראה שגם ל@איצ-ה-דז-אלובסקי יש סדרי עדיפויות ולא ניתן לעשות סיפור מכל עקיצה.
-
רק איצ'ה יכול לטפל בזה, או יצאת צדיק למי שמכיר...
בקו המידע הושאר פנייה.
לא ידוע לי על כל יצירת קשר של ר' איצ'ה היקר לאברך,
או כל פרסום המקרה.
@איצ-ה-דז-אלובסקיכנראה שגם ל@איצ-ה-דז-אלובסקי יש סדרי עדיפויות ולא ניתן לעשות סיפור מכל עקיצה.
-
ברוכים הבאים למועדון של הנוכל הרע הזה, אבל מדובר על משהו שקיים כבר שנים, הוא נוכל מתוחכם ביותר והפיל עשרות חרדים במיליוני שקלים, חבל שאין מודעות לדרך בא הוא פועל, כי הכל דומה בסגנון של עזרה לתלמידי חכמים
אני מצרף כאן קובץ שהתפרסם בציבור החרדי כבר בשנת 2023, ניתן לראות את התאריך של יצירת הקובץ
חוץ מזה כבר מזמן היתה עליו כתבה ביתד נאמן באחד המוספים, קראו לכתבה "הנוכל שאוהב תלמידי חכמים" - זה פשוט ממש מתאים למעשיו, שם בכתבה היה כתוב סיפור מטורף לחלוטין, למי שיש כתבה זו נודה שיעלה לכאן -
חוץ מזה כבר מזמן היתה עליו כתבה ביתד נאמן באחד המוספים, קראו לכתבה "הנוכל שאוהב תלמידי חכמים" - זה פשוט ממש מתאים למעשיו, שם בכתבה היה כתוב סיפור מטורף לחלוטין, למי שיש כתבה זו נודה שיעלה לכאן
-
סתם מפליא אותי האמון שיש כאן למשטרה.
מישהו כאן מכיר סיפור עקיצה קלאסי שהמשטרה עשתה משהו?הייתי מעורב במקרה של אלימות, והמשטרה נכנסה בכל הכוח לתיק, בגביית עדויות ואיסוף מצלמות ושליחת בלשים.
עו"ד ששמע ממני את פרטי המקרה אמר לי שבכל יום ישנם עשרות סיפורים דומים שמגיעים למשטרה ולכם בדרך כלל הם לא עושים עם זה כלום.
עדיין חשוב מאוד להגיש תלונה, כי ככל שיצטבר יותר תלונות כך הסיכוי שזה יטופל עולה.
-
@מבין-עניין
שם בכתבה טענו שוודאי שבחברות האשראי יש מי שעוזר לו כי הוא תוך דקות מצליח להשיג הלוואות והכסף תוך כמה שעות או כבר למחרת נמצא בחשבון של הנעקץ, ומשם עובר בקלות לעוקץ ימ"ש....שם בכתבה טענו שוודאי שבחברות האשראי יש מי שעוזר לו כי הוא תוך דקות מצליח להשיג הלוואות והכסף תוך כמה שעות או כבר למחרת נמצא בחשבון של הנעקץ, ומשם עובר בקלות לעוקץ
לא נראה לי,
חברות האשראי תמיד נותנות הלואה מהיום להיום,
על זו גאוותן
וזה חלק מהמודל העסקי שלהן
נשמע מוזר שחברות הענק האלה ירדו לרמה של שת"פ עם נוכל רקק שכזה
אבל לך תדע...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות