זהירות!!! עקיצות!!! ⚠️⛔
-
סתם מפליא אותי האמון שיש כאן למשטרה.
נדיר שקרבן (ועוד חרדי) מצליח להציל כספו מעושקיו.
זה רק במקרה של אגודת נעקצים.
של מקושרים.
של וכו'...
באמת אני שואל:
מישהו כאן מכיר סיפור עקיצה קלאסי שהמשטרה עשתה משהו?
[אבל בואו, לא לשם זה פרסמתי כאן את הדברים (שלא יוספם), עיקר העניין היה להציל עוד מליפול שם]. -
ברוכים הבאים למועדון של הנוכל הרע הזה, אבל מדובר על משהו שקיים כבר שנים, הוא נוכל מתוחכם ביותר והפיל עשרות חרדים במיליוני שקלים, חבל שאין מודעות לדרך בא הוא פועל, כי הכל דומה בסגנון של עזרה לתלמידי חכמים
אני מצרף כאן קובץ שהתפרסם בציבור החרדי כבר בשנת 2023, ניתן לראות את התאריך של יצירת הקובץ
חוץ מזה כבר מזמן היתה עליו כתבה ביתד נאמן באחד המוספים, קראו לכתבה "הנוכל שאוהב תלמידי חכמים" - זה פשוט ממש מתאים למעשיו, שם בכתבה היה כתוב סיפור מטורף לחלוטין, למי שיש כתבה זו נודה שיעלה לכאן -
עוד מסמך שהתפרסם שנה שעברה על אותו נוכל
-
פורסם אז ביתד שיש לו עבר פלילי והוא ישב בכלא בעבר לפני הרבה שנים, הבעיה שאין שום רעיות למה שהוא עושה....
-
@556788 בשביל זה יש שומרים ושלל ארגונים שישמחו לטפל בכאלה אנשים
או שמישהו ילך בכוונה ויתעד את זה -
השאלה שלי על הסיפור של פותח האשכול למה הוא עקץ רק 2000 ש"ח? הרי באמון הזה הוא יכל לעקוץ גם 5000
ואיך זה שעדיין לא עצרו אותו -
אני לא יודע אם מקובל להעלות סרטונים
יש כאן סרטון בו ניתן לראות כמה קל לעקוץ...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות