דילוג לתוכן

המלצה על ייעוץ פנסיוני

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
2 2 179 1

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    18 פוסטים
    412 צפיות
    כ
    @הקול-השפוי על הנקודה הזאת כתבתי. אולי אני טועה...
  • תוכנית מסודרים - עשים סדר בכסף

כלכלת המשפחה ייעוץ פנסיוני
    14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    310 צפיות
    ניסן עציונינ
    @משהמשה כתב בתוכנית מסודרים - עשים סדר בכסף: @ניסן-עציוני תכל'ס איך נרשמים לתוכנית??? לצערי הטופס התמלא תוך דקות והייתי חייב לעצור את ההרשמה כדי שנוכל לשלוט בקצב בעזרת השם יהיו עוד הזדמנויות כשנגמור לטפל בנרשמים הנוכחיים @פשוט-יהודי כתב בתוכנית מסודרים - עשים סדר בכסף: @ניסן-עציוני אני מתנצל! הכל בסדר
  • 6 הצבעות
    7 פוסטים
    272 צפיות
    צ
    @הקול-השפוי האפשרויות הן לנייד למסלולים סולידים בסיכון מועט, יש מסלול כספי שקלי שהוא אג"ח ממשלתי, אבל לא עשיתי השוואה על כמה שנים לראות אם הוא עדיף על פני קרן כספית, וחוץ מזה שהדמי ניהול בגמל להשקעה גבוהים יותר מהדמי ניהול של קרן כספית.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    514 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    406 צפיות
    ש
    @צמיחה אם זו משכנתה שאינה צמודת מדד, אז גם משכנתה קצת יותר גבוהה תהיה משתלמת למעט משכנתא לטווח שהוא יותר ארוך, שאז סטטיסטית היא תתנגש יותר עם זמני שפל במדד, מה שיוליך את הרווח לכיוון של החזרי המשכנתה.