דילוג לתוכן

לא למשוך בירידות, מן התורה מנין?

תורני
7 2 302 2

נושאים מוצעים

• 15 הצבעות
    8 פוסטים
    257 צפיות
    אבי ר.א
    @איש-קיש כתב בלקראת תחילת זמן החורף מסתיימת לי הרוטציה היו שלום: @אבי-ר. טרידר כתב מכתב כזה ואמר שאולי בעתיד יחזור.. מאז הוא חזר לתקופה קצרה ושוב הלך לו....
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    303 צפיות
    ס
    @ילוז-אברהם כתב ברשימה של קרנות כספיות כשרות: אני צריך רשימה של קרנות כספיות כשרות אפשר לשלוח לכאן או לעדכן איפה יש רשימה כזו תודה רבה תראה כאן את הטבלה המפורטת של אהרן זלץ, יש שם רשימה של כל הקרנות הכשרות כולל קרנות כספיות. הנה צילום מסך מתוך הטבלה שלו: [image: 1761065015704-caecc93b-90ff-4608-80f7-7b695e0eacc2-image.png]
  • יומי

תורני יומי דף היומי
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    157 צפיות
    חופש כלכליח
    התכוונתי שהמלצתי על הבחינם בתשלום אני לא בטוח אבל זה באמת הזדמנות טובה להספיק לבדוק לפני שמתחיל התשלום האם זה שווה.
  • 1 הצבעות
    34 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    @הקוד-הפיננסי כתב במעלית שבת כשרה באישור מרן הגר"ד לנדו: @הקול-השפוי אכן הדגשתי בתחילת דבריי כתב במעלית שבת כשרה באישור מרן הגר"ד לנדו: אדגיש שאי"ז נוגע לאשכנזים ובכל העניין באשכול, רק מצטט למי שאולי נוגע לו נכון, וכמו שלא כתבת כאן על דעת הב"י בעניין פת הבאה בכיסנין באמצע הסעודה, גם לא עם הסתייגות שזה לא קשור, כך נראה לי אין מקום לכתוב כאן את הנ"ל גם עם הסתייגות שזה לא קשור.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    305 צפיות
    הקול השפויה
    יתכן שעל הכל יש מצוות צדקה, אבל עדיין יש דיני קדימה. אם יש חיוב לתת לכל מי שמבקש אפשר לתת שקל ואת הארבע אחרים לתת למי שקודם. הקופות השכנותיות זה נושא אחר לחלוטין ולא דיברתי עליו.