דילוג לתוכן

איך מחתנים ב-3 צעדים - הפרוספקט המקיף והמעשי + מאמרים

מהנעשה ונשמע ב"בנקל"
34 19 1.5k 16

נושאים מוצעים

• דוגמאות מחז"ל על לחיות רק ממה שיש לאדם

השתדלות מאמרים
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    233 צפיות
    צ
    @אברהם-0 בהחלט, מהרש"א נדה סה
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    759 צפיות
    ס
    תמונה אחת שווה אלף מילים אזרח אמריקאי ושוק ההון, כל מה שצריך לדעת! מיסוי אמריקאי: מהו מס PFIC המאיים? מיסוי אמריקאי: מהו מס עזבון? בני זוג שאחד אמריקאי ואחד לא, על שם מי לפתוח חשבון השקעות? קרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים קניית קרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי ההשקעות הישראלים עדכונים חשובים בקרנות S&P 500 פופולריות + טיפ רוצים להפטר ממס רווח הון? כל המידע על החזר מס, כאן! קיבלתם דמי לידה השנה? יתכן שמגיע לכם יותר! תזכורות לקראת סוף שנת המס
  • והרצים יצאו דחופים // ניסן עציוני

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    145 צפיות
    אבי ה-נערהא
    נראה לי בשם הגראי"ל אמרו שהכל נכלל ב'כופין על הצדקה'. מתחבר לתוכן, הייתי מכוון יותר לעני קרוב שמתחבא בבית כנסת או בכולל ואנחנו יודעים שהוא נזקק כפשוטו, גופי הצדקה הגדולים עושים גם עושים וכופין על הצדקה בכל דרך חדשנית שניתן לשער. יש לכולנו עני קרוב, ת"ח או שלא, מישהו שלא נדון למה הוא במצב קשה ולמה הוא לא מתנהל נכון כלכלית ולמה אנחנו לא צריכים לתת לו כדי שילמד לחיות נכון, נפסיק להכנס לנעליים הקרועות של השני וניתן ביד רחבה ונעשה את המצווה שלנו והקב"ה יעשה את שלו.
  • "קום ועשה"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    10 הצבעות
    3 פוסטים
    231 צפיות
    ד
    @ביזנייעס ישבתי עם מנהל גמ"ח גדול ודיברתי אתו על בנקל והוא אמר לי אם רק היה לי מאה אלף שקל לחתונה של הבת שלי הכול היה נראה אחרת זה אומנם לא היה מספיק אבל היה לי מאיפה להתחיל... קם דור חדש
  • 4 הצבעות
    2 פוסטים
    217 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    אהבתי את ההגדרה הפלא ”תשיעי בתבל” עד לפני שנה הכרתי שבע ומאז ועד היום הכרתי שמונה היום היא השתנתה ל9!