דילוג לתוכן

עזרה עם אימולטור בחשבון IBKR

שוק ההון והשקעות
3 3 104 3
  • אני משתמש במחשב עם אימולטור LD עבור חשבון IBKR, עשיתי פעם אחת אימות דו שלבי עם חשבון SMS שיש לי במחשב (דרך אתר SMS4FREE), ומשם ואילך השימוש ב"ה הולך חלק.
    משום מה, בימים האחרונים זה עושה לי בעיות ולא מאמת לי. הוא כותב שהוא שולח לי SMS וזה לא קורה, הוא כותב שהוא שולח לי מספר אתגר ואני גם לא מקבל.
    כיום אני לא יכול לבצע שום פעולה בחשבון והוא לקריאה בלבד.
    מי יוכל לעזור לי בעצה כיצד לסדר את האימולטור להמשך שימוש בחשבון המסחר? תודה

• אני משתמש במחשב עם אימולטור LD עבור חשבון IBKR, עשיתי פעם אחת אימות דו שלבי עם חשבון SMS שיש לי במחשב (דרך אתר SMS4FREE), ומשם ואילך השימוש ב"ה הולך חלק.
    משום מה, בימים האחרונים זה עושה לי בעיות ולא מאמת לי. הוא כותב שהוא שולח לי SMS וזה לא קורה, הוא כותב שהוא שולח לי מספר אתגר ואני גם לא מקבל.
    כיום אני לא יכול לבצע שום פעולה בחשבון והוא לקריאה בלבד.
    מי יוכל לעזור לי בעצה כיצד לסדר את האימולטור להמשך שימוש בחשבון המסחר? תודה

@בן-חסד לא ברור בדיוק הבעיה.
    האימולטור לא אמור לשלוח SMS, כי אם אימות דרך האימולטור עצמו.
    בכל מקרה יש 'חדש' - הם מאפשרים אימות דרך אפליקציית צד ג', כך שאין צורך בכלל באימולטור.
    (אלא בתוכנת מחשב, יש כל מיני, אישית משתמש ב KeePassXC)
    (רק כל עוד ואתה לא מצליח להתחבר לניהול של החשבון, לא יודע האם תוכל להפעיל את זה)
    אם אתה רוצה שאנסה לעזור בשליטה מרחוק, שלח מייל:
    q9411aa@gmail.com

• @בן-חסד
    אני חושב שהם לא נותנים אימות דרך SMS באופן קבוע

הפתרונות

1. להשתמש בתוכנה של צד שלישי לאימות דו שלבי כמו שכתב לך @אמת-מארץ-תצמח.

2. לדבר עם השרות לקוחות שלהם ולבקש אימות דרך SMS (או שיחה קולית) צריך בשביל זה אישור מיוחד ממחלקת האבטחה ( אתה מדבר עם השרות לקוחות).

בכל מקרה עם אתה נעול מחוץ לחשבון אתה צריך לדבר עם שרות הלקוחות.

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    49 פוסטים
    324 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @אבי-ר. כתב בהפלא התשיעי יהיה כשיום אחד אנשים יאבדו את כל הקרן שלהם כי הם ניסו לתפוס את הפלא השמיני: (ואגב מעניות דעתי לא זכיתי להבין למה לא להוציא את הפנסיה? וכנ"ל) עיין בתגובתי למעלה כתב בהפלא התשיעי יהיה כשיום אחד אנשים יאבדו את כל הקרן שלהם כי הם ניסו לתפוס את הפלא השמיני: @אבי-ר. כתב בהפלא התשיעי יהיה כשיום אחד אנשים יאבדו את כל הקרן שלהם כי הם ניסו לתפוס את הפלא השמיני: מה לדעתך אם כבר יש לי סכום של חצי מיליון פנסיה בS&P האם צריך להוציא את זה משם? אם יש לך חצי מליון ואתה ממשיך להשקיע כל חודש? אז התשובה היא לא. עכשיו אם תשאל מה זה שונה ממי שמעביר ..... אם לא הבנת את התגובה אחרי שקראת אותה תתייחס לנקודה הספציפית שאיננה מובנת.
  • 4 הצבעות
    223 פוסטים
    5k צפיות
    ה
    מהצד, זה 'פרלמנט מקוה' מעניין מאד... מה יוצא מכל זה [רסיסי מידע ועוקצנות הדדית], חוץ מלשכנע את המשוכנעים ??
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    86 צפיות
    שמיל שמילש
    אגב הוספת דמי ניהול מהפקדה בחלק השני מה שלא קיים בחלק הראשון באופן כללי לא כל המחשבונים מחשבים באותה צורה, יש צורות חישוב שונות עם שינויים קלים נוכחתי לראות את זה כבר כמה פעמים, דיברו על זה בשרשור אחר
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    807 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    הפלא התשיעי: הצד האפל של הריבית דריבית
  • 2 הצבעות
    181 פוסטים
    7k צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @פושט-רגל-מרמה-ד כתב בשוק ההון מול נדל"ן: בקופת העיר השיבו שזה מושקע בקרן כספית ואג"ח קונצרני, השאלה למה לילדים קטנים הם לא משקיעים באפיקים רווחים יותר שמעולם הפסידו כמו השקעה פאסיבית לטווח ארוך? כי ל15 שנה (ודאי לפחות) אי אפשר להגיד שזה במאה אחוז יותר בטוח מאפיקים סולידיים (וודאי לא בהפקדה חד פעמית) והם לא רוצים (ויש גם כללים הלכתיים איך מותר) לסחור בכספי יתומים. @פושט-רגל-מרמה-ד כתב בשוק ההון מול נדל"ן: וועד הרבנים השיבו בדירות, והסיבה היא זה בגלל השעבוד שלא יוכלו להשקיע את זה בשטויות, וגם שנדל"ן לשיטתם זה ההשקעה הכי טובה, הבעיה היא שהנתונים מוכיחים אחרת. כשהמטרה היא בסוף לקנות דירות ליתומים אז כנראה הדבר הנכון זה להצמיד את זה למחירי הדירות.