דילוג לתוכן

כתבה מביזפורטל - דחוף: תמכרו את פוליסת החיסכון הזו - גונבים אתכם

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    17 פוסטים
    559 צפיות
    מתעניין 1מ
    @מתכנן-פיננסי כתב במדיניות ההלכה של גופי הכשרות בהשקעות במסלול S&P 500: אתה מדבר כנראה בהלוואות בנקאיות או בעסקאות חוץ בנקאיות, ואני דיברתי על הלוואה באג"ח קונצרני שם **הנורמה ** היא שלא לשעבד את בעל השליטה. 0 לפני 8 ימים מי החייב ע"פ ההלכה האם האוויר או בעל החברה ע"פ ההלכה צריך שיהיה מישהו חייב כדי שיהיה חוב וכאן נחלקו הרבנים איך לדון האם לדון שבאמת אין חוב כלל כי אין מי שיהיה חייב או להכיר שהחברה זה סוג בעלות מסוימת כמו נכסי עניים וכדו' או לדון שבעלי החברה חייבים והם הגבילו שלא יהיה להם שעבוד הגוף ורק בחוקי המדינה קוראים לזה שהחברה חייבת ועכשיו לפ"ז יש לדון האם יש אסור להלוות למדינה ברבית גם אם אסור לגזול אותה האם יש כאן רעהו שחייב כסף ואסור להלוות לו ברבית
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    226 צפיות
    רחל עומסיר
    @דוד-גולדברג ייעוץ אינו רק נקודתי אלא הסתכלות על המכלול- מצורף פרוט חלקי עצמאי - האם הפנסיה מספיקה לך? זהו הסכום שאתה חייב להפקיד? כמה כדאי להפקיד מבחינת פנסיה עתידית, כיסוי ביטוחי, מבחינת מיסוי כיום ומיסוי בפרישה. שכיר- המעסיק מפקיד תקין? בניית תוכניות חיסכון בשוק ההון, התנהלות עם התוכניות. באיזה מוצר להשקיע ועוד... בנוסף דמי הניהול שאני משיגה ללקוחותיי נמוכים משמעותית מדמי ניהול של סוכנים ובפניה ישירה לחברות הואיל ואני בעלת רישיון אך איני מקבלת כספים מחברות ביטוח.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    262 צפיות
    ג
    @נפש-יהודי כתב בדמי ניהול והאם חייב סוכן פנסיה: הפרשה של של 700 כולל מעסיק?
  • כלכלת ארה"ב לאן?

שוק ההון והשקעות s&p 500
    12
    1
    3 הצבעות
    12 פוסטים
    330 צפיות
    טריידרט
    לפי הניתוח הטכני של איש מקצוע (שאני סומך עליו), אפשרי בהחלט (לא שזה הצפי) שהמדד S&P500 ירד עד 5100, דהיינו ירידה נוספת של 7.5% בערך, כלומר, שעד שם זה עדיין בגבולות התנודות הסבירות, אז אל תהיו מופתעים. לא יעוץ, ללא אחריות, אך חשוב לא להיכנס לפאניקה במדה וזה יקרה, כי העיתונאים יעשו מזה "קריסה טוטאלית בלתי ניתנת לשיקום לנצח"
  • 3 הצבעות
    4 פוסטים
    204 צפיות
    רחל עומסיר
    @נחמן-רוזנבלום צעיר, בריא ועם שאירים (בן זוג וילדים עד גיל 21) ניתן להפקיד לקרן פנסיה בסיכון גבוה.