דילוג לתוכן

שאלות על תחילת מימוש פנסיה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
10 4 132 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    174 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בהתייעצות לגבי קרן פנסיה: את זה הבנתי א. אבל השאלה שלי היתה זה שהקרן משקיעה 2% במטח לא נראה לי הופך אותה למנוטרלת מטח השפעה של 2% היא כמעט לא רלוונטית. וזה נקרא מנוטרל מט"ח. ב. גם אם נאמר שזה כן נקרא מנוטרלת מטח בפועל התשואות שלה טובות והתשואות נמדדות אחרי העמלת גידור אז מה הבעיה בזה בדקת תשואות לפי שנה אחת מסויימת שאז באמת היה תועלת בגידור בגלל שהדולר ירד. ג.לענין הפנסיה עצמה אולי כדאי לשלב הראל הלכתי וסנופי או מיטב הלכתי וסנופי או מניות לאדם צעיר שיש לו עוד הרבה שנים עד הפנסיה עדיף כמה שיותר מניות, ולכן אין ענין לשלב מסלול הלכה שהוא רק 40% מניות.
  • 1 הצבעות
    8 פוסטים
    103 צפיות
    בוטח בה'ב
    @איש-קיש דרך סוכן בדרך כלל מקבלים דמי ניהול יותר טובים ושמדובר בפנסיה אם יהיה צורך להתנהל מול החברה הסוכן ידע לעשות את זה בשבילך יותר טוב ויעיל ממך
  • 0 הצבעות
    74 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    תודה רבה
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    291 צפיות
    ה. שלמהה
    @רואה-את-הנולד כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: @י-סנדרס כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: אין כיסוי ביטוחי - יש רק בפנסיה אנחנו משלמים על הכיסוי הזה זה לא בחינם אפשר גם לעשות ביטוח בנפרד לא? אפשר, אך הביטוח הפנסיוני הוא הזול ביותר.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    510 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.