דילוג לתוכן

איזה מסלול עדיף אינפיניטי- סיכון מוגבר או S&P 500 במיטב?

חיסכון לכל ילד
6 5 53 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    33 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @צמיחה אם הסיכון לא גדול הסיכוי גם מוקטן בהתאמה. אני שומע יותר מידי פעמים את התשובה הזו מאנשים שדוחפים לצעדים מסוכנים "זה לא מדובר בסכום גדול" מנין כל אחד יודע להסביר מה נחשב סכום גדול לשני? אם זה נכון לעשות זה גם בסכום גדול ואם זה לא נכון זה גם בסכום קטן הדבר היחיד שיכול להיות מדד זה היחס בין ההשקעה הזו לכל תיק ההשקעות של השואל ורמת הסיכון הכללית של התיק.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    246 צפיות
    ס
    @המבקר כתב ב'חיסכון לכל ילד' על שם ילד מיוחד, איך לנהל אותו?: אין גם משמעות לגבי מיסוי? לא. יש מס רווח הון על חסכון לכל ילד כמו כל השקעה אחרת. @שמח-לעזור כתב ב'חיסכון לכל ילד' על שם ילד מיוחד, איך לנהל אותו?: המעלה היחידה בהכפלת החיסכון על פני השקעה רגילה היא… פסיכולוגית (ודמי ניהול ביחס לחלק מהחלופות) לא מדוייק. אין שום דמי ניהול על חסכון לכל ילד עד גיל 21, וגם לאחר מכן דמי ניהול זולים משמעותית מכל חלופה אחרת, וזה בהחלט סכום מכובד.
  • חיסכון לכל ילד

הועבר חיסכון לכל ילד חיסכון לכל ילד
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    261 צפיות
    א
    @סייעתא-דשמיא אכן, טעות שלי. אם כי זכור לי שתשואה כהלכה אמרו שאלטשולר חושבים גם על הכיון.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    233 צפיות
    א
    @טריידר לא לזה התכוונתי. התכוונתי לחיסכון בעמלות (עמלת מינימום) ע"י העברת כסף לחשבון העיקר, וקניית המניות יחד. ואז חלוקת המניות לתת חשבונות.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    208 צפיות
    טריידרט
    איפה כדאי לשים את חיסכון לכל ילד - פורום הכלכלי החרדי ראה שם מההודעה שלישית והלאה