דילוג לתוכן

פסק הלכה מהגרי"מ רובין בעניין מחלת ילד כשהבעל אברך

תורני
32 14 984 12

נושאים מוצעים

• סקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.

תורני הונאות בסדנו מכרות זהב
    66
    2 הצבעות
    66 פוסטים
    751 צפיות
    מזומניםמ
    @אפ_על_פי_כן @אפ_על_פי_כן כתב בסקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.: אל תדאג- לא מרחם על הנוכלים. אני רק תמה- עלינו כציבור, לא על איצ'ה איך הגענו למצב שבו אם אדם שואל שאלות על ההתנהלות, בצורה עניינית ולא תוקפנית, הוא הופך לסדין אדום בעיני כמה מעריצים קנאיים? כזו 'אמונת חכמים' לוהטת כבר הרבה זמן לא ראיתי זו לא אמונת חכמים לוהטת (שחסרה לאלה ששואלים ורוטנים על מעריציו כביכול...) כי הרי יודעים אנו בבירור כמה רבנים שהוא מתייעץ והולך לאורם השאלה שצריכה להישאל בדיוק הפוך. איך יכול להיות שיש בציבור שלנו לאחר כל כך הרבה שנים של נפילות ונוכלויות אנשים שבאיצטלא של דורשי האמת כביכול לא מבינים איך יכולים ללכת אחריו בעצימת עיניים?(ואני לא מכוון את השאלה אליך חלילה ) סליחה שאני שואל אבל מכל המגיבים למיניהם, מישהו פעם עשה ונלחם עבור נוכלויות של הכלל? ואם כן הוא היה חשוף לתביעות דיבה? ואם כן זה היה תביעות של 5 מיליון ומעלה?
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    181 צפיות
    D
    נכון אבל עם הs&p500 לדוגמא יש בעיות האגרות חוב ויש ודאי חברות יהודיות גם עם אומרים שבעלי המניות אינם הבעלים וגם אם אפשר לעשות באופן מהודר יותר כמעט כל יהודי בצרפת יש לו כסף בקרנות גמול ופנסיה
  • 2 הצבעות
    41 פוסטים
    847 צפיות
    ניסיםנ
    הבדל בין הרשות להגנת הצרכן לבין איצ'ה הוא פשוט לרשות אין שום אנטרס ולאיצ'ה יש הרבה אטרסים חוץ מהחלוק הפשוט שלהם יש פיקוח משפטי ולו אין
  • 0 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    Y
    אני שאלתי את הרב אברהם צבי הכהן בעבר והוא התיר לי אפילו אם מישהו עשה את זה בכוונה תחילה אבל זה היה לפני כמה שנים והכי חשוב שצריך שכל אחד ישאל את הרב שלו בפניו במיוחד משהו שלא חייבים עליו תשובה מיידית
  • כשרות חברות בע"מ ומניות

תורני כשרות
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    347 צפיות
    פלוספ
    @משה-ברוך-00 פתוח!