דילוג לתוכן

עוסק זעיר - ביטול בקשת הצהרת הון בעוסק פטור שהפך לעוסק זעיר.

הועבר פרנסה
8 6 45 6
  • פתחתי בטעות עוסק פטור והתבקשתי להגיש הצהרת הון. עברתי בלחיצת כפתור ל עוסק זעיר אבל רשות המיסים מתעקשת שאי אפשר לבטל את הבקשה להצהרת הון כי היא יצאה לפני שהפכתי לעוסק זעיר.
    מישהו יודע למי אפשר לפנות עם 'היגיון בריא' שיבטלו את זה?

• על פי החוק,
    רשות המיסים לא התחייבו שעוסק זעיר לא יצטרך להגיש הצהרת הון אלא רק שתבוטל הבקשה האוטומטית להצרהת הון,
    אך תנסה לפנות למבקר פנים ברשות המסים
    בדרך כלל הוא יעיל מאד.

• פתחתי בטעות עוסק פטור והתבקשתי להגיש הצהרת הון. עברתי בלחיצת כפתור ל עוסק זעיר אבל רשות המיסים מתעקשת שאי אפשר לבטל את הבקשה להצהרת הון כי היא יצאה לפני שהפכתי לעוסק זעיר.

@מבין-עניין
    מעניין לעניין
    איך הופכים עוסק פטור לזעיר ומה התנאים לזה?
    תודה

• מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-מסחר עצמאי
  • @מבין-עניין
    מעניין לעניין
    איך הופכים עוסק פטור לזעיר ומה התנאים לזה?
    תודה

@אבירם לא זוכר בדיוק אבל אין לזה תנאים. זו בחירה שלך. תעשה חיפוש בגוגל או בGPT. זה בלחיצת כפתור

• לי היה הפוך הייתי עוסק פטור וביקשו ממני הצהרות הון "וכתבתי להם מכתב שהיה לי קצת הכנסות ושממילא אני רוצה לעבור לעוסק זעיר והם ביטלו את הדרישה להצהרות הון
    איך משנים הגדרת תיק לזעיר אפשר כל שנה עד סוף שנה נראה לי שיש אפשרות לבקש ברשות המיסים ודאי אפשר ברשות המיסים בפניות

• לי היה הפוך הייתי עוסק פטור וביקשו ממני הצהרות הון "וכתבתי להם מכתב שהיה לי קצת הכנסות ושממילא אני רוצה לעבור לעוסק זעיר והם ביטלו את הדרישה להצהרות הון
    איך משנים הגדרת תיק לזעיר אפשר כל שנה עד סוף שנה נראה לי שיש אפשרות לבקש ברשות המיסים ודאי אפשר ברשות המיסים בפניות

@YM98745 כתב בעוסק זעיר - ביטול בקשת הצהרת הון בעוסק פטור שהפך לעוסק זעיר.:

לי היה הפוך הייתי עוסק פטור וביקשו ממני הצהרות הון "וכתבתי להם מכתב שהיה לי קצת הכנסות ושממילא אני רוצה לעבור לעוסק זעיר והם ביטלו את הדרישה להצהרות הון

ביקשת להפוך לזעיר וממילא ביטלו או שביקשת להפוך לזעיר ובאותה בקשה ביקשת שיבטלו?

@מבין-עניין כתב בעוסק זעיר - ביטול בקשת הצהרת הון בעוסק פטור שהפך לעוסק זעיר.:

פתחתי בטעות עוסק פטור והתבקשתי להגיש הצהרת הון. עברתי בלחיצת כפתור ל עוסק זעיר אבל רשות המיסים מתעקשת שאי אפשר לבטל את הבקשה להצהרת הון כי היא יצאה לפני שהפכתי לעוסק זעיר.

אל תשכח שאת הבקשה להמנע מהצהרת הון צריך לעשות בצורה מושכלת

@YM98745 כתב בעוסק זעיר - ביטול בקשת הצהרת הון בעוסק פטור שהפך לעוסק זעיר.:

לי היה הפוך הייתי עוסק פטור וביקשו ממני הצהרות הון "וכתבתי להם מכתב שהיה לי קצת הכנסות ושממילא אני רוצה לעבור לעוסק זעיר והם ביטלו את הדרישה להצהרות הון

למה הפוך?
    על זה אני אני מדבר

נושאים מוצעים